- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
- Konu Sahibi Alonedark0
Kardeşim hastalandı ve 15 gündür de hastanede yatıyor durumu şuan cok iyi Allaha sükür annem de kardesimin yanında kalıyor ama sorun su ki 15 gündür evde kardesimle yalnız kalmayalım diye (17 yasindayim) ananem kalıyor. Ama kendisi biraz baskıcı biri. Yani evde kendi oturttugumuz düzeni bozup kendi düzenini olusturdu ama hallolur sorun degil ama 15 gündür rahat vermedi bir türlü. Inanın sabırlı biriyim ama dayanamıyorum artık. Yaptığım herseye karısıyor. ders calismam lazım ama bir türlü rahat vermiyor. Rahat ettirmek icin evi temizliyorum cayını demliyorum yemek yapıyorum yanında oturuyorum biraz ama kendisi sürekli moral bozucu seylerden bahsediyor. Benim de zaten moralim bozuk yanında cok oturamıyorum ama kardesim duruyor. Ağzımdan cikan her lafı yanlış anlıyor sonra da annemi arayıp dolduruyor bana karsı. Malesef ki öyle bir huyu var herkesi birbirnie dusuruyor belki de yaşlandığı içindir bilemiyorum ama gercekten ağzımdan hic çıkmayan lafları hiç olmayan seyleri anneme sikayet ediyor. Telefonla konusurken duydum ona asla yapmadigim söylemedigim seyleri söylüyor anneme. Ama bu tavrı sadece bana degil yani genel olarak huyu öyle gelinini arıyor ogluna sikayet ediyor annesini kardesine bir gelinini diger gelinine sikayet ediyor anlayacaginiz sürekli kavga tartışmaya neden oluyor. Benim de sabrım kalmadı artık. Büyüğüm diye sesimi cikarmiyorum ama sinir küpüne döndüm. Üstelik eve kendi yatılı misafirini cagirdı ev gelen gecen hanına döndü artık tanımadigikiz etmedigimiz insanlari çagırıyor. Sizce ne yapayım sesimi çıkarmayıp oturayım mı yoksa tatlı bir dille evde kardedesimle yalnız kalabildigimi mi söylemeliyim?