- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
- Konu Sahibi Alonedark0
-
annene durumu anlat. sen git dersen millete torun evden kovdu bağırdı diye anlatır
Ne derseniz deyin yanlız bırakmaz.
o zaman ondan uzakta takıl. odanda çalış soru çöz. yaranamazsın çünkü. sadece temel ihtiyaçlar için çıkarsınAnneme söyledim ama o da bir sey yapmıyor. Sabret diyor. Ama kendimi tutamayıp bir sey derim diye korkuyorm.
Siz kardesinizle yalniz kalabilecek yastasiniz aslinda. Annenizle konusun. Gondersin. Yaslilar bazen cekilmez oluyor hele anlattiginiz gibi huysuzsa. Hadi ders calismaniz gerekmese neyse sabredin derdim. Ama madem size engel, kendi evine gitsin.
Yemek yapıyor musun ? Temizlik ? Diğer görevler? Size güvenmiyor olabilir yani. 17 de olsanız bi 27 37 değilsiniz yani sizi hala 7 yaşında görüyor. Bi de 17 yaş ergenlik cağı oyle yaniCidden bırakmaz mı ya
Yemek yapıyor musun ? Temizlik ? Diğer görevler? Size güvenmiyor olabilir yani. 17 de olsanız bi 27 37 değilsiniz yani sizi hala 7 yaşında görüyor. Bi de 17 yaş ergenlik cağı oyle yani
Annemle konustum ama o da gönderemiyor. Nasıl git diyeyim diyor ama ben sinir küpüne döndüm burda.
Annenizde hakli. O zaman takmamaya calisin. He hos deyip gecin. Annenizde annesinin huyunu biliyorsa anlattiklarina inanmayip size karsi tutum degistirmeyecektir.Annemle konustum ama o da gönderemiyor. Nasıl git diyeyim diyor ama ben sinir küpüne döndüm burda.
Canım idare etme illaki zordur eminim biraz bugün dışarı çık bu arada baban nerede ?
Daha miniksin bizim gözümüzde kardeşin için geçmiş olsun kardeşinin yanında sende kalabilirsin sonuçta tatile girdi okullar 3 gün sen kl
Valla bilemedim o zaman güven problemi var canım klasik yaşlılar isteYemek de yapıyorum temizlik de. Genel olarak ev işlerini ben yapıyorum zaten ona bırakmıyorum.
Annemle babam ayrı babam baska bi sehirde yasıyor. Kardeşim de biraz nazlı annesi olmazsa olmuyor. Mecbur ben evde kalıyorum.
Annenizde hakli. O zaman takmamaya calisin. He hos deyip gecin. Annenizde annesinin huyunu biliyorsa anlattiklarina inanmayip size karsi tutum degistirmeyecektir.
Baban ile gorusuyorsan babana git tatlim
Iş yapma bütün işler ona kalınca belki bikar da gider. yaşlıların bazen böyle huyları olabiliyo. birbirlerine tutusturmayi seviyolar galiba benim ananem de de azcik var ole şeyler. bisi deyince de ben ne dediğimi biliyom mu diyo.Yemek de yapıyorum temizlik de. Genel olarak ev işlerini ben yapıyorum zaten ona bırakmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?