- 25 Ağustos 2014
- 21.215
- 50.824
- 798
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
herkes ayakta bu saatte..düşüncene saygılıyım, hiç uyumadım bu gece, yemek de yemedim, gecenin bu saatinde beynim gitmiş...
şunu merak ettim çocuğunla ayakta kalabildin mi ve neler yaşadın, kişisel değil sadece ne biliyim bir ışığa ihtiyacım var...Işık olsa farklı olacak herşey daha cesur olacam mesela, ama ışık göremiyorum,şahsi değildi.keşke duysaydım ikiçocukla boşandım aslan gibi de ayaktayım diyekonuyu bana cevirme hic.. lutfen..
benim cocugum yok.. ama burada o vaziyette ve Allah in izniyle guclu cok hanim var.. cocuklariyla yeni ve mutlu bi sayfa acmis, dimdik kadinlar.. cok zor tabiki.. ama herkes imtihanda bu dunyada.. hepsi baska baska..şunu merak ettim çocuğunla ayakta kalabildin mi ve neler yaşadın, kişisel değil sadece ne biliyim bir ışığa ihtiyacım var...Işık olsa farklı olacak herşey daha cesur olacam mesela, ama ışık göremiyorum,şahsi değildi.keşke duysaydım ikiçocukla boşandım aslan gibi de ayaktayım diye
bana da öle geliyor, Allah yardım etsin bana İnşallahSen tayin iste baska yerde kendine ev ac bi duzen kur o zamana kadar kocan duzelirse devam edersiniz, duzelmezse de dava acar bosarsin. Anlasmali dava 10 dklik bi is, cocugu zaten sana verecek hakim, nafaka tazminatlar mis. Isin makulu bu tatlim tamam mi?
10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
Bu adamın niyeti belli senden para kaçırmaya başlamış bile yakında terk edilirsin.öle değil canım, ben nasıl baş ederim çocukla, babam başıma kakacak bu evliliği,
inanırmısın canım çocuğu ssk da üstüne bile almadı sen al dedi
ayrıca o adamı çocuk yüzünden her zaman görecem
ben bittim
öle değil canım, ben nasıl baş ederim çocukla, babam başıma kakacak bu evliliği,
inanırmısın canım çocuğu ssk da üstüne bile almadı sen al dedi
ayrıca o adamı çocuk yüzünden her zaman görecem
ben bittim
10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
Sendede her halt varmışş beyaa memursun ama cahilsin.. allaha inanıyosun ama nesin bilmemm dayak yiyosun kakılmış gibi ama sen beni aldatıyoya takılmışsın.. bu kafayla zor be anam senin işin. yorum yapmicam ama takipteyim sonuçlarını yaz emii..öle dedi başta ama nasıl diyim ben vajinismusum, normalde olmaması gerekiyordu çocuğun, o bilgi eksikliğinden
aynen ... ne garip .. neden bu kadar kendini ezme sendromu anlamıyorum..Sendede her halt varmışş beyaa memursun ama cahilsin.. allaha inanıyosun ama nesin bilmemm dayak yiyosun kakılmış gibi ama sen beni aldatıyoya takılmışsın.. bu kafayla zor be anam senin işin. yorum yapmicam ama takipteyim sonuçlarını yaz emii..
bana baştan beri saçma geldide eğleniyoruz şurdaaa. lütfen devamm takipteyim..ben şuan senin 'trollediğini' düşünüyorum,vajinusmussun ama korunuyorsun,korunurken artı vajınusmusken hamile kalıyorsun.eşin vajinusmus olan seni tatmin edebilmek için geciktirici sprey alıyor vs.şu an fazla saçma geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?