15 günlük bebeğimle boşanıyorum

konuyu bana cevirme hic.. lutfen..
şunu merak ettim çocuğunla ayakta kalabildin mi ve neler yaşadın, kişisel değil sadece ne biliyim bir ışığa ihtiyacım var...Işık olsa farklı olacak herşey daha cesur olacam mesela, ama ışık göremiyorum,şahsi değildi.keşke duysaydım ikiçocukla boşandım aslan gibi de ayaktayım diye

benim cocugum yok.. ama burada o vaziyette ve Allah in izniyle guclu cok hanim var.. cocuklariyla yeni ve mutlu bi sayfa acmis, dimdik kadinlar.. cok zor tabiki.. ama herkes imtihanda bu dunyada.. hepsi baska baska..

insan bi ışık arıyo bu zor zamanda, bir güç, boşanma adına iyi bir örnek arıyo, ne biliyim

Sen tayin iste baska yerde kendine ev ac bi duzen kur o zamana kadar kocan duzelirse devam edersiniz, duzelmezse de dava acar bosarsin. Anlasmali dava 10 dklik bi is, cocugu zaten sana verecek hakim, nafaka tazminatlar mis. Isin makulu bu tatlim tamam mi?

bana da öle geliyor, Allah yardım etsin bana İnşallah

adam da yok yok vallahi.hamile karısını bile döven şerefsizden bi cacık olmaz.anne-babalar evlatlarına ne kadar kızsalarda emin ol kucak açarlar yalnız bırakmazlar.

bebeğinin geleceği için bu evliliği bitirmelisin bence.

Bu adamın niyeti belli senden para kaçırmaya başlamış bile yakında terk edilirsin.
Ortak hesabı falan kapattır.
Anladığım kadarıyla işin var boşan babana sığınmak zorunda değilsin.
Aldattığını da kanıtla donuna kadar al.

Bu konunuzu görmeden önce diğer konunuza yorum yaptım,eğitim için gittiğine eminmisin diye.
Bu kadınlar kocalarına neden bu kadar güveniyor anlamıyorum. Ayrıl kurtul o pislikten,hatta aldattığını ispat edip soy soğana çevir

Baban başına bile kaksa neticede baban.
Bu kadar şeye katlanmaktan iyidir emin ol canım.
Ailenin yanında bir iş bulur çalışırsın annen de bebek bakımına yardımcı olur sen kendini toplayana kadar.

Canim benimmm allah onu bildiği yapsinn.elbet rezil durumunu duyacaksın. Öğretmen falannn misin kimse kabul etmez ise al çocuğunu sana Yoldaş olsunnn .kimsenin yanında kalmaa sanda annen filan destek mi çocuğa bakar sen enazindan çalışırken .kendine gelince onada care bulursun.cok yenisin ya nasıl adammis bu nefret geldi bu zihniyetlilerden..

keşke çocuk yapmasaydın.....offff ya nekadar zor..ama yapçak birşey yok bunları bile bile evliliğini sürdürmende çok zor..babanla annenle konuş konuş anlat durumu açıkça pişman olduğunu söyle..destek çıkacaklar eminimki...

öle dedi başta ama nasıl diyim ben vajinismusum, normalde olmaması gerekiyordu çocuğun, o bilgi eksikliğinden
Sendede her halt varmışş beyaa memursun ama cahilsin.. allaha inanıyosun ama nesin bilmemm dayak yiyosun kakılmış gibi ama sen beni aldatıyoya takılmışsın.. bu kafayla zor be anam senin işin. yorum yapmicam ama takipteyim sonuçlarını yaz emii..

Babanızla da aranız kötü eşinizle de. Babanız kanınızdan eşiniz değil.babanız paranızı çalmadı,sizi aldatmadı,şiddet uygulamadı. Babanızın yanına gidin ona eşinize gösterdiğiniz tahammülün 10 da 1 ini Gösterin yeter

anlaşmalı değil, çekişmeli dava aç...annen baban ne olursa olsun alır seni yanına.. herkes hata yapabilir, kocanın yanında cektiğin acıdan daha fazlasını cekmezsin emin ol..

aynen ... ne garip .. neden bu kadar kendini ezme sendromu anlamıyorum..

Yahu o adam sıfatından yoksun herifin bunca hakaretine göz yumuyorsun da iş anneye babaya gelince mi carlıyorsun? Baban haklı konuşur sineye çekersin o kocan olacak adamın ne haklılığı varda pusup kalıyorsun? Başlıkta boşanıyorum diyorsun ama konu içeriği düzelir mi? Düzelir kardeşim düzelir otur ömrünü heba et o değmeyecekle

bana baştan beri saçma geldide eğleniyoruz şurdaaa. lütfen devamm takipteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…