- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
sezeryan oldumanladım herhalde de anneler pek ameliyat demezler. en azından benim muhatap olduklarım demedi.
Dobra yanin guzel ama onyargili ve tepkili yanini biraz orselemelisin diyorum, ne dersin?anladım herhalde de anneler pek ameliyat demezler. en azından benim muhatap olduklarım demedi.
biz iste, ankaraliyim ya ben de : ) ama biz kendi cocugumuza 'bebem' demeyiz yore kadini fatma girik gibiAnkaralilar bebe diyor :/
Dobra yanin guzel ama onyargili ve tepkili yanini biraz orselemelisin diyorum, ne dersin?
Ahaha oyle mi pardon o zaman.. Ya fake konuluk cok unsur var da degilse diye yaziyorum, eger gercekse bayagi zor durumda cunkubiz iste, ankaraliyim ya ben de : ) ama biz kendi cocugumuza 'bebem' demeyiz yore kadini fatma girik gibibu konu sahibi aklinca dogal takilacak, o da olmuyo..
Sozlunle, ailesiyle sorun yasiyo musun? Burcun ne?ilk diyen değilsin, bu epey bi örselenmiş hali zaten
aynen ben de o sebepten yaziyorum, belki gercekten o durumda olan birine faydasi olur diye.. Allah kimseye vermesin, var boyle seyler..Ahaha oyle mi pardon o zaman.. Ya fake konuluk cok unsur var da degilse diye yaziyorum, eger gercekse bayagi zor durumda cunku
şu an var, depresyondayım
Sozlunle, ailesiyle sorun yasiyo musun? Burcun ne?
Bakin ben hikayenizin yalan oldugu varsayimiyla yazmayacagim
Ama dogru ise eger, depresyon disinda belirli rahatsizliklariniz var.
Bir sinirli bir cok uzgun bir agizla, bir samimi bir cok ciddi bir hitapla konusuyorsunuz. Bunu isteyerek yapmak bile cok zordur.
Bunun disinda esiniz olacak adamla ilgili yargilarinizi ilk mesajda yazmissiniz ama sonradan hepsini puskurtmussunuz.
Sadece arsa isi konussa veya geciktiriciyi sizin icin alsa zaten aldatiliyorum yazmazsiniz basta. Zaten sizin icin alma ihtimali de yok ama o kismi geciyorum.
35 yasinda netten tanistiginiz biriyle evlendiginiz icin ailenize karsi eziklik duyuyorsunuz bence.
Ama o kisinin size ve cocugunuza zarar vermesine izin vermekten daha cok eziklik duymalisiniz.
Esinizin 1 adet iyi ozelligi yok yazdiklariniza gore. Babaniz olsa evden atabilirmissiniz.
Bebegimi dusunuyorum o yuzden aninda bosanmiyorum demissiniz. Adam bebeginize mama almiyor, hastaligini umursamiyor, sigortasini bile ustune istemiyor?
Bebeginizi babasindan ne kadar uzak tutarsaniz ona o kadar iyilik edersiniz.
Yani bu kadar yazdim ama bilemiyorum alakali cevap verecek misiniz, olsun.
Hmm guzel akrep kadinin fevriligi cekiliryaşıyorum. burcum akrep.
o sprey benden saklanarak alındı, hep değişeceğini umdum halenumudum bitmedi sorun buBakin ben hikayenizin yalan oldugu varsayimiyla yazmayacagim
Ama dogru ise eger, depresyon disinda belirli rahatsizliklariniz var.
Bir sinirli bir cok uzgun bir agizla, bir samimi bir cok ciddi bir hitapla konusuyorsunuz. Bunu isteyerek yapmak bile cok zordur.
Bunun disinda esiniz olacak adamla ilgili yargilarinizi ilk mesajda yazmissiniz ama sonradan hepsini puskurtmussunuz.
Sadece arsa isi konussa veya geciktiriciyi sizin icin alsa zaten aldatiliyorum yazmazsiniz basta. Zaten sizin icin alma ihtimali de yok ama o kismi geciyorum.
35 yasinda netten tanistiginiz biriyle evlendiginiz icin ailenize karsi eziklik duyuyorsunuz bence.
Ama o kisinin size ve cocugunuza zarar vermesine izin vermekten daha cok eziklik duymalisiniz.
Esinizin 1 adet iyi ozelligi yok yazdiklariniza gore. Babaniz olsa evden atabilirmissiniz.
Bebegimi dusunuyorum o yuzden aninda bosanmiyorum demissiniz. Adam bebeginize mama almiyor, hastaligini umursamiyor, sigortasini bile ustune istemiyor?
Bebeginizi babasindan ne kadar uzak tutarsaniz ona o kadar iyilik edersiniz.
Yani bu kadar yazdim ama bilemiyorum alakali cevap verecek misiniz, olsun.
işte ben de aynısını yazıyom ama sen yazınca daha bi güzel oluyo
asıl sorunum aldatılmak, bunu başta da demiştim, yalan söylenmesi, başka kadın vs
yine bi alakasiz sacmalik daha..ama haklısınız ama yine de zor baba evine gitmek, mahkemeler davalar korkutuyo beni...avukat tutmayacağım, kendi kendimi savunurum
niye hep mahkemelerde oluyosun? sen zorla dram mi ariyosun ya?yemek yiyemiyorum,öle bişi ki terk edilmiş soğukta kedi gibiyim,her yer karanlık...titriyorum...baba evinde nasıl karşılaşacağımı bilmiyoeum, hayatımın bundan sonrası nasıl olacak, hep mahkemelerde mi olacam, boşanmak için...benim hiç alışık olmadığım ortamlar
eğer olanların mantıklı açıklamasını yapmaz, evine dön demez, bir daha deneyelim demezse, tabi tekrar başlarsak kurallarım olacak, o küs olduğu ana babası da gelecek kapımıza, o zaman düşünürüm, ama adam gibi dürüst olacak, hatasını anlıcakyine bi alakasiz sacmalik daha..
kardesim once kararini ver, bosaniyor musun devam mi ediyorsun, yada fake misin gercek misin.. ondan sonra karar verirsin avukattan iyi savunma yapip yapmayacagina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?