15 günlük bebeğimle boşanıyorum

şu an var, depresyondayım

Bakin ben hikayenizin yalan oldugu varsayimiyla yazmayacagim

Ama dogru ise eger, depresyon disinda belirli rahatsizliklariniz var.

Bir sinirli bir cok uzgun bir agizla, bir samimi bir cok ciddi bir hitapla konusuyorsunuz. Bunu isteyerek yapmak bile cok zordur.

Bunun disinda esiniz olacak adamla ilgili yargilarinizi ilk mesajda yazmissiniz ama sonradan hepsini puskurtmussunuz.

Sadece arsa isi konussa veya geciktiriciyi sizin icin alsa zaten aldatiliyorum yazmazsiniz basta. Zaten sizin icin alma ihtimali de yok ama o kismi geciyorum.

35 yasinda netten tanistiginiz biriyle evlendiginiz icin ailenize karsi eziklik duyuyorsunuz bence.

Ama o kisinin size ve cocugunuza zarar vermesine izin vermekten daha cok eziklik duymalisiniz.

Esinizin 1 adet iyi ozelligi yok yazdiklariniza gore. Babaniz olsa evden atabilirmissiniz.

Bebegimi dusunuyorum o yuzden aninda bosanmiyorum demissiniz. Adam bebeginize mama almiyor, hastaligini umursamiyor, sigortasini bile ustune istemiyor?

Bebeginizi babasindan ne kadar uzak tutarsaniz ona o kadar iyilik edersiniz.

Yani bu kadar yazdim ama bilemiyorum alakali cevap verecek misiniz, olsun.

işte ben de aynısını yazıyom ama sen yazınca daha bi güzel oluyo

o sprey benden saklanarak alındı, hep değişeceğini umdum halenumudum bitmedi sorun bu

işte ben de aynısını yazıyom ama sen yazınca daha bi güzel oluyo

Ben sizin yazdiklarinizi topluca yazdim sadece.

Sanirim o yuzden farkli bir tepki alamadim.

Konu sahibini asude_bahar in sabrina ve anlayisina teslim ediyorum zira bende bu konu icin pek mevcut degil.

ama haklısınız ama yine de zor baba evine gitmek, mahkemeler davalar korkutuyo beni...avukat tutmayacağım, kendi kendimi savunurum

yemek yiyemiyorum,öle bişi ki terk edilmiş soğukta kedi gibiyim,her yer karanlık...titriyorum...baba evinde nasıl karşılaşacağımı bilmiyoeum, hayatımın bundan sonrası nasıl olacak, hep mahkemelerde mi olacam, boşanmak için...benim hiç alışık olmadığım ortamlar

ama haklısınız ama yine de zor baba evine gitmek, mahkemeler davalar korkutuyo beni...avukat tutmayacağım, kendi kendimi savunurum
yine bi alakasiz sacmalik daha..
kardesim once kararini ver, bosaniyor musun devam mi ediyorsun, yada fake misin gercek misin.. ondan sonra karar verirsin avukattan iyi savunma yapip yapmayacagina..

niye hep mahkemelerde oluyosun? sen zorla dram mi ariyosun ya?
bi de bosanan herkes oralarin mudavimi degil, genelde ilk kez gidilen bi yer oluyor bosanirken..

yine bi alakasiz sacmalik daha..
kardesim once kararini ver, bosaniyor musun devam mi ediyorsun, yada fake misin gercek misin.. ondan sonra karar verirsin avukattan iyi savunma yapip yapmayacagina..
eğer olanların mantıklı açıklamasını yapmaz, evine dön demez, bir daha deneyelim demezse, tabi tekrar başlarsak kurallarım olacak, o küs olduğu ana babası da gelecek kapımıza, o zaman düşünürüm, ama adam gibi dürüst olacak, hatasını anlıcak

yoksa evet boşanacağım gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…