- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
boşanma davaları uzun sürüyo, ortada çocuk oluncada nafaka velayet uzuyo da uzuyo...nasıl olacak nasıl uğraşacam bilmiyorum, avukat çok para alır, o kadar param yok, anlaşmalı boşanırım sanırım bellikonularda anlaşırsak
bence resmi nikah varmıymış onu sorunn .Çocuk babaya kaydolur zateb ne sacmalamış ki
asude bahar haklısın ama konu sahibi dalga geçiyor anlamadınızmıLohusa depresyonunda bebeginin varligini reddeden kadin bile vardir, bilgin yok fikrin var masallah
takipteyim çok eğlenceliprezervatifle bir ilişkiye daha girdim ve korkuyorum 2.çocuktan güvenilir değil ara sıra çıkıyo
çarpı 1000 ne yaaa..X 1000
Hic bir baba kizinin bu sartlar altinda evli kalmasina musade etmez,ginlu razi olmaz..olacaksada,kocanin evinde bunlari yasayarak,aldatilarak,saf yerine konularak yasamaktansa,babanin suratini cekmen daha iyidir,baba sonucta yuregi elbet yumusar merak etme.10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
kızlar harikasınız..ilişki ameliyattan 13 gün sonra oldu, 15 gün bile yok, eve bağlansın diye dikişlerin patlaması riskine karşı
Olacak şey mi o Allah aşkına. Bende sezaryen le doğum yaptım ilk on beş gün ne ilişkisi tuvalete bile zor gittim insan o an eşim eve baglansın bilmem ne mi düşünür. Sen kendi fıtri ihtiyacini gideremiyorsun BACIM ne ilişkisinden ne yuzeyselinden bahsediyorsun? Hacı tuvalet yaa tuvaletini yapmıyorsun!! Ameliyat yerin sızlıyor agladigimi bilirim ben kime inandirmaya çalışıyorsun. Ilk On beş günden bahsediyorsunilişki ameliyattan 13 gün sonra oldu, 15 gün bile yok, eve bağlansın diye dikişlerin patlaması riskine karşı
babanıza bir sarıldınızmı herşeyi unutur sizin mutluluğunuzu önemser birde torunu varki kıyamaz bence bu adamla olmaz sizden alıp elaleme yedirmiş hadi sizi geçtim o yavrucağızı önemsemiyor baksanıza10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?