15 günlük bebeğimle boşanıyorum

Bakın konu sahibi arkadaşım, boşanmak için avukat tutmaya paranız yoksa size baro tarafından bir avukat atanır zaten merak etmeyin. Hala nasıl uğraşıcam, ilk kez mahkemeye gideceğim filan diyorsunuz. Sanki boşanan bütün arkadaşlar mahkemelerin müdavimi tövbe yarabbim ya. Tüm bu olanlardan sonra hala affetmeyi düşünüyorsunuz. Şöyle yaparsa böyle olursa ailesi kapıma gelirse şartlarım olacak tabii diyorsunuz. Bu şartlarda ben olsam karşımdaki insana (eşim bile demem o saatten sonra) şart filan sunmam direkt olarak gidip davayı açar kurtulurum o adamdan. Aldatılmak tabii ki çok kötü bir şey olsa gerek, Allah hiçbir hemcinsime yaşatmasın. Ama eş olamamış, baba hiç olamamış bir adam beni aldatsa ne olur aldatmasa ne olur, ben bir an önce ondan kurtulmaya çocuğumla yeni bir hayat kurmaya bakarım. Ama siz anladığım kadarınca boşanmak istemiyorsunuz o zaman tüm bu yaşananlara sünger çekip eşinizin yanında olmaya devam edin ne diyelim.

Ah canim yaa okadar uzuldumki allah belalarini versin boyle tiplerin.nefret eder oldum erkeklerden.hepsinin icinde var baska kadin baska heyecan kanet olasicalar.bosan inan hersey dusundugunden daha iyi olur.aileleri dinlemek lazim iste.eger biseye gonulleri yoksa mutlaka o isin altinda onlari hakli cikaracak bisey cikiyor.babana anlat herseyi op elini af dile yalvar gerekirse.ailenle aran iyi olursa bu surec daha rahat gecer inan bana

benim ikizlerim henüz 1,5 aylıkken gurbet ellerde boşanabildiysem inanın sizde boşanırsınız...
ama siz boşanmak yerine o adamla oturup bu rezil hayatı hem kendinize hemde yavrunuza layık görüyorsunuz..
üstelik cahil biride değilsiniz eğitimli işi gücü olan bir bayansınız.. nasıl bu kadar aciz olabiliyorsunuz anlamadım doğrusu..

baba evine gitmek istemiyorsanız adamı evinizden def edersiniz, çalışır yavrunuza gül gibi bakarsınız...
bunda korkulacak yapamam diyecek bir durum yokki...

Bir kac yorumlara baktim bazilari kizmis yada dalga gecmis.bosunami uzuldum acaba konu yalan falan mi arkadaslar.

Hic bir baba kizinin bu sartlar altinda evli kalmasina musade etmez,ginlu razi olmaz..olacaksada,kocanin evinde bunlari yasayarak,aldatilarak,saf yerine konularak yasamaktansa,babanin suratini cekmen daha iyidir,baba sonucta yuregi elbet yumusar merak etme.

[QUokoguk_kis_gunu, post: 38700183, member: 637513"]depresyondayım, üşüyorum titriyorum konuşmadığım babam yarın uçakla burda, sonra istanbulda hapis hayatı.dırdır dırdır edecek, ben dememiş miydim, rızam yoktu vs[/QUOTE]
Ne olursa olsun baban geldiğine gore dayanamamis iste o adamdan bi halt olmaz bosan iyi bi avukat tut ne var ne yok hepsini al o adamdan .. Adam diyorum aama lafin gelişi!!!

konuyu okudum okudum hatta yorum yaptım anladığımı sanmıştım ama şimdi tekrar okuyunca bi gariplik var gibi geldi.

bu kadın çalışan biri,memurmuş peki niye her msjında baba evi de baba evi diye tutturmuş.hamileyken dayak yemiş hakarete uğramış ama onun için aldatılması daha önemli.avukata para veremeyeceğinden bahsediyor maaşı var oysa ki arkadaşlar baro avukat yollar diyor bu seferde mahkemelerde mi sürüneceğim yazmış.bahaneler bahaneler

arkadaşım en iyisi sen boşanma

Eşinizden size koca-bebeğinize bab olmaz.
Boşanmakdan başka şansınız yok gözüküyor.
Ailenizin onaylamdığı bir evlilik dahi olsa,onlar sizin ai,leniz .Konuşun mutlaka beraber bir çöüzm bulursunuz.Bu hayatı yaşamakdan iyidir.

Evet maalesef bu adam boşanmamaya değmez. Derhal boşanın. Aklı sıra canı sıkılmış karısının karnı şiş olunca. Boşverin onu. Boşanma davası açın. Sizden alıp da yediği paraları söke söke alın.

Okurken içim acıdı fakat tutarsızlık var eğer yalan bir konuysa bu sizin gibi acitasyon yapıp milletle eğlenen insanlardan tiksiniyorum.

ilişki ameliyattan 13 gün sonra oldu, 15 gün bile yok, eve bağlansın diye dikişlerin patlaması riskine karşı
Olacak şey mi o Allah aşkına. Bende sezaryen le doğum yaptım ilk on beş gün ne ilişkisi tuvalete bile zor gittim insan o an eşim eve baglansın bilmem ne mi düşünür. Sen kendi fıtri ihtiyacini gideremiyorsun BACIM ne ilişkisinden ne yuzeyselinden bahsediyorsun? Hacı tuvalet yaa tuvaletini yapmıyorsun!! Ameliyat yerin sızlıyor agladigimi bilirim ben kime inandirmaya çalışıyorsun. Ilk On beş günden bahsediyorsun

babanıza bir sarıldınızmı herşeyi unutur sizin mutluluğunuzu önemser birde torunu varki kıyamaz bence bu adamla olmaz sizden alıp elaleme yedirmiş hadi sizi geçtim o yavrucağızı önemsemiyor baksanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…