15 günlük bebeğimle boşanıyorum

niye hep mahkemelerde oluyosun? sen zorla dram mi ariyosun ya?
bi de bosanan herkes oralarin mudavimi degil, genelde ilk kez gidilen bi yer oluyor bosanirken..
boşanma davaları uzun sürüyo, ortada çocuk oluncada nafaka velayet uzuyo da uzuyo...nasıl olacak nasıl uğraşacam bilmiyorum, avukat çok para alır, o kadar param yok, anlaşmalı boşanırım sanırım bellikonularda anlaşırsak

kocam anlaşmalı boşanma yanlısı, bana dedi ki eski konuları açma, ben senin için çok iyi biri ama anlaşamadık çocuk da anasında kalsın dicem dedi

eğer öyle olursa yani anlaşmalı avukata da gerek yok

paran yoksa baro avukat veriyor rahat ol.

dava surecini biliyorum az cok da, bunun icin once karar vermek gerekiyo.. bosanma niyetinde degilsen, baska cozumler ara, birak avukatin pahaliligini..

hmmm kocanla konuştuğundan 17 sayfada hiç bahsetmemiştin ki bi önceki sayfada kapıma gelip yalvarsa diyordun şimdi anlaşmalı boşanma oldu

hmmm kocanla konuştuğundan 17 sayfada hiç bahsetmemiştin ki bi önceki sayfada kapıma gelip yalvarsa diyordun şimdi anlaşmalı boşanma oldu
bugün mesaj atmış, kafa dinlemek istiyorum, beni rahat bırak önümüzdeki ay anlaşmalı boşanalım, bu boşanma konusu uzun zamandır gündemde, hesabı boşalttığından beri, o zaman da bu dediklerimi dedi,

Konu sahibi bence siz ya şu anda kendinize bir dünya kurdunuz , o dünyada kafanıza göre yaşıyorsunuz ve yazdıklarınıza kendinizde inanıyorsunuz .
Ya da bizi kafalıyorsunuz .

Konunun başından beri okuyorum , sanki özellikle tutarsız olmak için zorluyorsunuz kendinizi .

e adam boşuyor zaten seni? hala neyin derdindesin? davayı sen açmıyorsun ki ne soruyorsun burda bize?

aslına bakarsan yüreğim ne diyo biliyo musun burnu sürtsün biraz da, sonra kurtarayım yuvamı

Yuva derken?
Yüreğinizi pek dinlemeyin şu aralar konuşan o değil, depresyon.
Ortada yuva yok. Kurarsanız kendiniz ve oğlunuz için kurarsınız güzel bir tane.
Kocanız da kariyerine devam eder, siz umrunda değilsiniz çünkü, burnu falan sürtülmeyecek.
Nette bulduğunuza gerçek hayatta tutunmaya devam etmeyin.

iyi geceler yorumlarınız için tşk, ne diyim benim için tek yol yaradana sığınmak, dua etmek, bir tek o anlar beni...ona anlatacam derdimi, o verdiyse vardır bir hikmeti, Yaradanımı seviyorum her ne kadar dinlere inanmasam da.

doğru yuva yok, oğlumun ihtiyaçlarını karşılayan bir baba yok, bez bile almıyor,ekmek al desem almıyor, evde yemek yemez, annemle oturmaz, sürekli dışarı çıkar, ara ara gelir olüüüümmm der gider, köleler çocuk bakıyo ya

kizim sen hastasin buna kesin kanaat getirdim tum yorumlarina bakarak.. haydi uyu sen..

düşüncene saygılıyım, hiç uyumadım bu gece, yemek de yemedim, gecenin bu saatinde beynim gitmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…