15 günlük bebeğimle boşanıyorum

Ya bu konu fake yada konu sahibi anormal. Lohusaymis psikolojisi bozukmus bunlar laf. Konuyu baştan sona okuyan tutarsizligi net görür

ALLAHIN ADALETİNE GÜVEN BENCE DURUMU AİLESİNE ANLAT YAZIKLAR OLSUN NEDİYEBİLİRM Kİ..
ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN YARDIM ET ...

çünkü ücretsiz izine çıkıyorum, babamla farklı illerdeyiz,maddi gücüm belli bir süre için yok

arkadaşlar
olanlar şu şekilde, babam şevkatli kollarıyla bemi saracak derken öle olmadı, sabah konuştuk telde, bana dediği şu:kadın kısmı ağzını sıkı tutar alttan alır, sen almadın, onunla da geçinemedin vs, sen bir ş....k sın dedi babam, beni kabul etmiyor, o an kendime geldim, şu an ölesine nefret ediyorum ki babamdan, güçlendim, bütün gece uyumadım ama şu an iyiyim

kocamın işyerini aradım, amiriyle konuştum, iş gezileri doğru imiş karı kız olayı yok, işyeri lojmanında dayak yemiştim, tüm olayları anlatıp herkesin bilmesini sağladım, jandarma şahit dedim zaten...oh be şimdi daha iyiyim, iş seyahatine gittiği şöförün de numarasını aldım, şöförün telinden konuştuk.çünkü telimi açmıyor.rahatladım

sonuç ne babamın yanına gitmiyorum.mecbur bu evdeyim, babamın amacı zaten belli barıştırmak, babamın evi korkunçtu

tüm paramı aldım, 18000 tl mi bağıra çağıra onun da lafını yaptı, 6 ayın masrafını kesmemiş vs vs
işte mesajında bu çok tutarsız davranıyorsun
ne istiyosun bizden anlaşılmıyor
herşeye muhalefet oluyorsun iyi denilse olmuyor kötü denilsede olmuyor
tek ve net bir soru
boşanmak istiyormusun lütfen bunun cevabını ver

kendin yazdın kendin oynadın
kendin karaladın kendin akladın
Allah mesut etsin ne diyelim o zaman

arkadaşım para var ama harcayamam şimdi, zaten kredi kartını ben ödicem gitti mi4000tl, doğum masrafları da benim karttan çekildi,

o paraya şu an dokunamam, yarın ne olur bilemem, güvencem o, bugün harcarsam yarın ne olacak
o zaman maddi imkanım yok demeyeceksin konu sahibi
yarın birgün onuda alacak senden emin ol
bebeğinin masrafını karşılamayan adam sana o parayı bırakırmı sanıyorsun

kendin yazdın kendin oynadın
kendin karaladın kendin akladın
Allah mesut etsin ne diyelim o zaman
barışmak için değil, mecburum anlasana kardeşim, bi anlasan, dışarda kar var, bebekle ev mi arıyım, ev mi kurayım, babamın tavrı ortada, kabul etmiyor işte

arkadaşım para var ama harcayamam şimdi, zaten kredi kartını ben ödicem gitti mi4000tl, doğum masrafları da benim karttan çekildi,
arkadaşım harca demiyorum zaten bi sakin ol
devlet memuruysan işin o kadar kolay ve garantiki
bizim gibi özelde asgari ücrete çalışsan ne olurdun kestiremiyorum
boşan demiyorum sana haddim değildir bu kelimeyi etmek
ama ama işte

Bu adamı ancak teneşir paklar kardeş , Allah yardımcınız olsun ... Daha çok şey söylüyorumda içimden yoksa banlanırım

o zaman maddi imkanım yok demeyeceksin konu sahibi
yarın birgün onuda alacak senden emin ol
bebeğinin masrafını karşılamayan adam sana o parayı bırakırmı sanıyorsun
istedi vermedim, maddi güç biter, 18000 nedir, bebeğin ne kadar masrafı var sütüm kesildi moama ile besleniyo, ne paralar gidiyo o yüzden 18000 tl ye güvenmiyorum, o birikim sürekli gelir değil ki

çocuğa kim bakacak bakıcı parası 700, mama bez 500 ev kira elektrik kira

cnm dayat aldatma hakaret hepsi var girt anne babanın evine onlar sana her zaman kucak açar bir müddet bebeğini büyütür sonra çalışır hayatına bakarsın

yaşadığımız müddetçe hiçbir şey için geç değil

Allah seninde yüzünü güldürecek emin ol :)

barışmak için değil, mecburum anlasana kardeşim, bi anlasan, dışarda kar var, bebekle ev mi arıyım, ev mi kurayım, babamın tavrı ortada, kabul etmiyor işte
ben anlatamıyorum galiba
barışman barışmaman boşanman boşanmaman beni ilgilendirmez
senin hayatın senin kararın
sen kocana güvenmek istiyorsun ancak bu yapılan hatalarının üzerini kapatarak olacak birşey değil ki
benimde bir evladım var burda klavye başında sana kahramanlık etmem ben
benim gibi bir babaya sahip olmak ta o kadar kolay değil adam alkolik be daha ne diyim
sana git terket boşa demiyorum anla bunu lütfen
ama olaylar bu durumlara gelmiş sen kapatmaya kendini kandırmaya çalışma direk savunma mekanızmanı çalıştırma
temkinli ol birikimini yap paranı yedirme verme ve kocanı insanlara karşı sakın iyi gösterme eğer iyi gösterirsen bir anda boşanma kararı aldığında rahat battı derler aynısı halamın başına geldi
her güne bugünde ben ve çocuğum diye uyan kocan senin yanında değil anla bu ya
lütfen toparla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…