- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
çünkü ücretsiz izine çıkıyorum, babamla farklı illerdeyiz,maddi gücüm belli bir süre için yokkonuyu okudum okudum hatta yorum yaptım anladığımı sanmıştım ama şimdi tekrar okuyunca bi gariplik var gibi geldi.
bu kadın çalışan biri,memurmuş peki niye her msjında baba evi de baba evi diye tutturmuş.hamileyken dayak yemiş hakarete uğramış ama onun için aldatılması daha önemli.avukata para veremeyeceğinden bahsediyor maaşı var oysa ki arkadaşlar baro avukat yollar diyor bu seferde mahkemelerde mi sürüneceğim yazmış.bahaneler bahaneler
arkadaşım en iyisi sen boşanma
ee o zaman 18000 tl mi aldım dedin konu sahibiçünkü ücretsiz izine çıkıyorum, babamla farklı illerdeyiz,maddi gücüm belli bir süre için yok
işte mesajında bu çok tutarsız davranıyorsuntüm paramı aldım, 18000 tl mi bağıra çağıra onun da lafını yaptı, 6 ayın masrafını kesmemiş vs vs
o paraya şu an dokunamam, yarın ne olur bilemem, güvencem o, bugün harcarsam yarın ne olacakee o zaman 18000 tl mi aldım dedin konu sahibi
kendin yazdın kendin oynadınarkadaşlar
olanlar şu şekilde, babam şevkatli kollarıyla bemi saracak derken öle olmadı, sabah konuştuk telde, bana dediği şu:kadın kısmı ağzını sıkı tutar alttan alır, sen almadın, onunla da geçinemedin vs, sen bir ş....k sın dedi babam, beni kabul etmiyor, o an kendime geldim, şu an ölesine nefret ediyorum ki babamdan, güçlendim, bütün gece uyumadım ama şu an iyiyim
kocamın işyerini aradım, amiriyle konuştum, iş gezileri doğru imiş karı kız olayı yok, işyeri lojmanında dayak yemiştim, tüm olayları anlatıp herkesin bilmesini sağladım, jandarma şahit dedim zaten...oh be şimdi daha iyiyim, iş seyahatine gittiği şöförün de numarasını aldım, şöförün telinden konuştuk.çünkü telimi açmıyor.rahatladım
arkadaşım para var ama harcayamam şimdi, zaten kredi kartını ben ödicem gitti mi4000tl, doğum masrafları da benim karttan çekildi,işte mesajında bu çok tutarsız davranıyorsun
ne istiyosun bizden anlaşılmıyor
herşeye muhalefet oluyorsun iyi denilse olmuyor kötü denilsede olmuyor
tek ve net bir sorutın
boşanmak istiyormusun lütfen bunun cevabını ver
o zaman maddi imkanım yok demeyeceksin konu sahibio paraya şu an dokunamam, yarın ne olur bilemem, güvencem o, bugün harcarsam yarın ne olacak
barışmak için değil, mecburum anlasana kardeşim, bi anlasan, dışarda kar var, bebekle ev mi arıyım, ev mi kurayım, babamın tavrı ortada, kabul etmiyor iştekendin yazdın kendin oynadın
kendin karaladın kendin akladın
Allah mesut etsin ne diyelim o zaman
arkadaşım harca demiyorum zaten bi sakin olarkadaşım para var ama harcayamam şimdi, zaten kredi kartını ben ödicem gitti mi4000tl, doğum masrafları da benim karttan çekildi,
istedi vermedim, maddi güç biter, 18000 nedir, bebeğin ne kadar masrafı var sütüm kesildi moama ile besleniyo, ne paralar gidiyo o yüzden 18000 tl ye güvenmiyorum, o birikim sürekli gelir değil kio zaman maddi imkanım yok demeyeceksin konu sahibi
yarın birgün onuda alacak senden emin ol
bebeğinin masrafını karşılamayan adam sana o parayı bırakırmı sanıyorsun
ASIL SORUN ŞU BOŞANMAYA CESARETİM YOK, BU ADAM HİÇMİDEĞİŞMEZ
çocuğa kim bakacak bakıcı parası 700, mama bez 500 ev kira elektrik kiraarkadaşım harca demiyorum zaten bi sakin ol
devlet memuruysan işin o kadar kolay ve garantiki
bizim gibi özelde asgari ücrete çalışsan ne olurdun kestiremiyorum
boşan demiyorum sana haddim değildir bu kelimeyi etmek
ama ama işte
10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
Soleme yersin silleyiBu adamı ancak teneşir paklar kardeş , Allah yardımcınız olsun ... Daha çok şey söylüyorumda içimden yoksa banlanırım
ben anlatamıyorum galibabarışmak için değil, mecburum anlasana kardeşim, bi anlasan, dışarda kar var, bebekle ev mi arıyım, ev mi kurayım, babamın tavrı ortada, kabul etmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?