- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.096
- 498
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
bak lütfen sakin ol ben sakinliğimi koruyorumçocuğa kim bakacak bakıcı parası 700, mama bez 500 ev kira elektrik kira
Valla aynen kuzum , mapus damlarına düşerimSoleme yersin silleyi
babamı tanımıyorsun, ondan kaçıyım bir yuvam olsun diye bu herifle evlendim, ille de evlen diye baskı yaptı, hiç mi suçu yok bu baba denen herifincnm dayat aldatma hakaret hepsi var girt anne babanın evine onlar sana her zaman kucak açar bir müddet bebeğini büyütür sonra çalışır hayatına bakarsın
yaşadığımız müddetçe hiçbir şey için geç değil
Allah seninde yüzünü güldürecek emin ol :)
çünkü ücretsiz izine çıkıyorum, babamla farklı illerdeyiz,maddi gücüm belli bir süre için yok
bebegin 15 günlük ve hamilelikten şüpheleniyorsunprezervatifle bir ilişkiye daha girdim ve korkuyorum 2.çocuktan güvenilir değil ara sıra çıkıyo
bu çocuk olduktan sonra tek ilişkide üstelik sürtünme ile bile çocuk olacağını anlamış durumdayım...inan bana, prezervatifle bile risk varbebegin 15 günlük ve hamilelikten şüpheleniyorsun
vajinusmussun ama korunuyorsun ve ciddi sürtünmeler yaşanıyor???
gerçekten cinsel içerikli bilgilerim sıfırlandı şu an...
bebegin oldu ve bakiremisinarkadaşım bebek yanımda, ben bakireyim, nasıl oldu bu peki
ASIL SORUN ŞU BOŞANMAYA CESARETİM YOK, BU ADAM HİÇMİDEĞİŞMEZ
eğer olanların mantıklı açıklamasını yapmaz, evine dön demez, bir daha deneyelim demezse, tabi tekrar başlarsak kurallarım olacak, o küs olduğu ana babası da gelecek kapımıza, o zaman düşünürüm, ama adam gibi dürüst olacak, hatasını anlıcak
yoksa evet boşanacağım gibi görünüyor
bebegin oldu ve bakiremisin
doğumda yırtılması lazım bende onu diyorum bebek yanımda bakireyim diyorböyle yazınca garip gibi geliyo ama hamile olup da hala bakire olan insanlar var.sürtünme ile hamilelikte oluyor bu çok düşük ihtimal olsada oluyor.mesela yakın bi tanıdığım böyleydi hatta kızlık zarı doğumda yırtıldı.
doktor muayene edemedi beni o yüzden ameliayta aldılar, uyuşturdular belden muayene etmeye kalktığında doktor ben çektim kendimi, normal bile doğamadı bu bebekböyle yazınca garip gibi geliyo ama hamile olup da hala bakire olan insanlar var.sürtünme ile hamilelikte oluyor bu çok düşük ihtimal olsada oluyor.mesela yakın bi tanıdığım böyleydi hatta kızlık zarı doğumda yırtıldı.
doğumda yırtılması lazım bende onu diyorum bebek yanımda bakireyim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?