15 günlük bebeğimle boşanıyorum

tamam lahusasın hassassın ama
sana yapılanları kanıtla bir şekilde
zırnık kalamaz üzerinde
Allah bildiği gibi yapsın o eşini de
babana da git af dile onu çekmekten iyidir...

çocuğa kim bakacak bakıcı parası 700, mama bez 500 ev kira elektrik kira
bak lütfen sakin ol ben sakinliğimi koruyorum
sana boşan demiyorum
temkinli ol diyorum ya
hanımlar ben anlatamıyormuyum
lohusasın zorluğunu biliyorum üzerine gidecek yada seni incitecek birşey yazmamaya özen gösteriyorum
derdini yazmışsın elimden geldiğince anlamaya çalışıyorum
tekrar tekrar aynı şeyi yazıyorum
hayat senin karar senin koca senin
ama
tedbiri elden bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

babamı tanımıyorsun, ondan kaçıyım bir yuvam olsun diye bu herifle evlendim, ille de evlen diye baskı yaptı, hiç mi suçu yok bu baba denen herifin

annenlekonus kardesin yokmu abin yokmu ama bu olayi sakin ort pas etme sakin birileri bilsi hic bisey yok us gibi davranma

bebegin 15 günlük ve hamilelikten şüpheleniyorsun
vajinusmussun ama korunuyorsun ve ciddi sürtünmeler yaşanıyor???
gerçekten cinsel içerikli bilgilerim sıfırlandı şu an...
bu çocuk olduktan sonra tek ilişkide üstelik sürtünme ile bile çocuk olacağını anlamış durumdayım...inan bana, prezervatifle bile risk var

O adamın çocuğunu görmek isteyeceğini sanmıyorum ilerde, sık sık görüşmek durumunda kalmazsın bence.
Çalışıyorsun, kendi ayakların üstünde durabilirsin. Boşanman en mantıklısı. Evi sen terk etme kocan terk etsin, bulunduğun evde çocuğunla birlikte yaşamaya devam et. Senin durumun sizi geçindirmeye yeter. Baba evine dönme.

ASIL SORUN ŞU BOŞANMAYA CESARETİM YOK, BU ADAM HİÇMİDEĞİŞMEZ

değişeceğini umut mu ediyorsun
bence değişmez daha kötü olur ama iyileşme olmaz
senin ve bebeğinin hayatıda gittikçe daha kötü-daha çekilmez olur
sizin rızkınıza göz dikecek kadar ahlaksız-sorumsuz bir koca
aldatılma-dayak-hakaret var
sorumluluktan evladının sorumluluğundan da kaçıyorsa ne bekliyorsun ki ondan bir cacık olmaz

Ne kullanıyorsun dürüst olur musun?
Dalga geçmiyorum.

bebegin oldu ve bakiremisin

böyle yazınca garip gibi geliyo ama hamile olup da hala bakire olan insanlar var.sürtünme ile hamilelikte oluyor bu çok düşük ihtimal olsada oluyor.mesela yakın bi tanıdığım böyleydi hatta kızlık zarı doğumda yırtıldı.

doğumda yırtılması lazım bende onu diyorum bebek yanımda bakireyim diyor

konu sahteyse burnun büzüşsün İnşallah

değilse sonuç olarak bizden ne gibi öneriler bekliyosun?

doktor muayene edemedi beni o yüzden ameliayta aldılar, uyuşturdular belden muayene etmeye kalktığında doktor ben çektim kendimi, normal bile doğamadı bu bebek

Konunun gerçek olduğunu farz edersek bence senin lohusalık depresyonu çok kötü başka bir şeye çevirmiş ama ama ne olduğunu söyleyemeyeceğim.
En yakın psikiyatri kliniğine başvur, mümkünse yalnız kalma bebeğinle, biri yardımcı olsun sana.
Korktum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…