15 günlük bebeğimle boşanıyorum

olan olmuş ortada masum bi bebek var .nedir bu herşeyi bilirim tavırlaarı anlayamıyorum. şu yazdıkları doğruysa arkadaşın yazık değilmi şu yaşadıklarına.çocuğa folloş molloş demek nedek anlamıyorum ki .malesef yapmasa iyiymiş ama olmuş kimin başına ne geliceğini kimse kimse bilmez kimse aynı şartlarda aynı hayatı yaşamıuor.

ayrıca konu sahibi arkadaşım sen çalışıyormusun? çalışıyuorsan ne güzel o adamdan cacık olmaz topla pılını prtını dön babanın evine çalışmıyosanda bebeği büyüt biraz sonra çalışırsın.hayat devam ediyor güçlü olhayatın sana neler getireceğini bilemezsin .olayları dramatize etmeden dimdik ayakta ol Rabbim yeterki sağlık güç versin

bu arkadaş vajinusmus oldugunu belirtip
sonrada hunharca prezarvatifin çıktıgını söylüyor
vajinusmusu yanlış bilmişiz arkadaşlar......

babamı tanımıyorsun, ondan kaçıyım bir yuvam olsun diye bu herifle evlendim, ille de evlen diye baskı yaptı, hiç mi suçu yok bu baba denen herifin

baban baskı yaptı öyle mi hani internetten tanışmıştınız da karşı çıkmışlardı??????

bu arkadaş vajinusmus oldugunu belirtip
sonrada hunharca prezarvatifin çıktıgını söylüyor
vajinusmusu yanlış bilmişiz arkadaşlar......

konu arap saçına döndü

anladığım şu;konu sahibi vajinusmus ya direkt ilişkiye giremiyor sürtünme yoluyla girmiş ne olur ne olmaz diye korunmuşlur ama evdeki hesap çarşıya uymamış yaramaz prezarvatif çıkıvermiş sürtünme kuvveti etkisiylede spermler yolunu kaybetmiş olay bu zannımca.

babamı tanımıyorsun, ondan kaçıyım bir yuvam olsun diye bu herifle evlendim, ille de evlen diye baskı yaptı, hiç mi suçu yok bu baba denen herifin

baban baskı yaptı öyle mi hani internetten tanışmıştınız da karşı çıkmışlardı??????

ben bu soruya cevap istiyorum bu kadar insanı gecedir oyalamışsın burada ayıp ya.

genel olarak fake denmesinden hoşlanmasamda arkadaşım bu kadarıda fazla...

bunu gibi onlarca örnek var bu 27 sayfada....

konu sahibinin ilk mesajı

10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım

bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...

ve sonra konu sahibi diyorki

biz çok sıkıntılı süreçler atlattık, aileleri karşımıza aldık, kolay değildi, o da sıkıntılar yaşadı, evet aldatma benimiçin daha yıkıcı dayaktan

Ortadaki keşmekeşe bak ya.
Bir diyorsun babam zorladı
bir diyorsun habersiz evlendik
bir de karşımıza aldık

ne kadar tutarlı. neyse iyi eğlenceler sana ne diyelim

ben bu soruya cevap istiyorum bu kadar insanı gecedir oyalamışsın burada ayıp ya.
babam onunla evlenmem için diyo değil genel olarak her geldiğinde evlen de evlen diyodu
bunaldım netten bununla tanıştık
babam başta istemedi evlendik hepsi bu

kilolarımla dalga geçti, kadın olarak eksik hissediyorum, o kadını merak ediyorum, neyim eksikti, nasıl biriydi

oooohoooooooooooooo
kim ne derse desin aynı tas aynı terane
sayfalarca yazmış arkadaşlar sana ki bu adamdan sana koca olmaz
aldatması önemli tabi ama daha önemli sorunlar var
tek aldatması yeterliyken boşanman için
adam sana hakaret etmiş çocuğun başkasından olduğunu söylemiş ve bu şekildede davranmaya devam ediyor
seni dövmüş
senin paranı çalmış
daha neler neler sen hala cart curt yapıyorsun
eeee öl o zaman bize niye soruyorsun ki
kal bu adamın yanında düzelir nasılsa bir gün diye
o sırada sende yazık günahsız evladında dayak arsızı olun
mutsuz olun çocuk psikopat olsun
bir gün cinnet geçirin sen yada kocan birbirinizi kesin doğrayın olsun bitsin
tövbe yarabbim yaaaa
arkadaşım canına ne kastın var çocuğuna ne kastın var
herşey koca demek değil
illa koca diyorsanda önce bu haysiyetsiz adamdan kurtul hayatını yoluna koy
belki ilerde iyi bir insanla mutlu bir evlilik tekrar yapadabilirsin
ölmekten daha güzel olan şey yaşamaktır bu hayatta
sen bu adamla evli kalırsan mecazi anlamda söylüyorum ölüsün zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…