- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
sezeryana aldılar muayene olamadım çünkü halen bakireyimdoğumda yırtılması lazım bende onu diyorum bebek yanımda bakireyim diyor
olan olmuş ortada masum bi bebek var .nedir bu herşeyi bilirim tavırlaarı anlayamıyorum. şu yazdıkları doğruysa arkadaşın yazık değilmi şu yaşadıklarına.çocuğa folloş molloş demek nedek anlamıyorum ki .malesef yapmasa iyiymiş ama olmuş kimin başına ne geliceğini kimse kimse bilmez kimse aynı şartlarda aynı hayatı yaşamıuor.10 aylık evlisiniz ve 15 günlük çocuğunuz var?
eşiniz geciktirici spreyi öğrenene kadar prezervatifi öğrenseymiş keşke.
sinir oluyorum ya niye evlenir evlenmez? bi gör, bi tanı. bak bi beraber bu topluma yeni bi birey yetiştirmek istiyor musunuz? karşınızdaki sizin çocuğunuza anne/baba olur mu? niye yani çocuğun suçu ne arada folloş olacak şimdi?
anladım ..hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim çok zorsezeryana aldılar muayene olamadım çünkü halen bakireyim
sezeryandoğumda yırtılması lazım bende onu diyorum bebek yanımda bakireyim diyor
anladım o kısmı atlamışım şoka girdim sanırımsezeryan
bu arkadaş vajinusmus oldugunu belirtipböyle yazınca garip gibi geliyo ama hamile olup da hala bakire olan insanlar var.sürtünme ile hamilelikte oluyor bu çok düşük ihtimal olsada oluyor.mesela yakın bi tanıdığım böyleydi hatta kızlık zarı doğumda yırtıldı.
yok artık yaaa iyice saçmaladınarkadaşım bebek yanımda, ben bakireyim, nasıl oldu bu peki
babamı tanımıyorsun, ondan kaçıyım bir yuvam olsun diye bu herifle evlendim, ille de evlen diye baskı yaptı, hiç mi suçu yok bu baba denen herifin
bu arkadaş vajinusmus oldugunu belirtip
sonrada hunharca prezarvatifin çıktıgını söylüyor
vajinusmusu yanlış bilmişiz arkadaşlar......
babamı tanımıyorsun, ondan kaçıyım bir yuvam olsun diye bu herifle evlendim, ille de evlen diye baskı yaptı, hiç mi suçu yok bu baba denen herifin
baban baskı yaptı öyle mi hani internetten tanışmıştınız da karşı çıkmışlardı??????
ben bu soruya cevap istiyorum bu kadar insanı gecedir oyalamışsın burada ayıp ya.
xbaban baskı yaptı öyle mi hani internetten tanışmıştınız da karşı çıkmışlardı??????
öle değil canım, ben nasıl baş ederim çocukla, babam başıma kakacak bu evliliği,
inanırmısın canım çocuğu ssk da üstüne bile almadı sen al dedi
ayrıca o adamı çocuk yüzünden her zaman görecem
ben bittim
biz çok sıkıntılı süreçler atlattık, aileleri karşımıza aldık, kolay değildi, o da sıkıntılar yaşadı, evet aldatma benimiçin daha yıkıcı dayaktan
babam onunla evlenmem için diyo değil genel olarak her geldiğinde evlen de evlen diyodubaban baskı yaptı öyle mi hani internetten tanışmıştınız da karşı çıkmışlardı??????
ben bu soruya cevap istiyorum bu kadar insanı gecedir oyalamışsın burada ayıp ya.
eger action istiyorsan net olmayı denemelisin...x
netten neden tanıştım evlen diyodu birini bul evlen
ben de buldum evlendim
bu sefer habersiz evlendiğimden sinirlendi durdu
babam evlen diyordu ama bu herif için değil, genel olarakOrtadaki keşmekeşe bak ya.
Bir diyorsun babam zorladı
bir diyorsun habersiz evlendik
bir de karşımıza aldık ama
ne kadar tutarlı. neyse iyi eğlenceler sana ne diyelim
heval heval fenasın haaaaeger action istiyorsan net olmayı denemelisin...
kurguda hatalar var
kilolarımla dalga geçti, kadın olarak eksik hissediyorum, o kadını merak ediyorum, neyim eksikti, nasıl biriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?