15 günlük bebeğimle boşanıyorum

arkadaşlar benim derdim bana yeter, sağolasınız, ben en azından şu an bu evliliği neden yaptığımı hatırladım, babamın o saçma baskısından kaçmak için, o da suçlu, yanımda kimse yok, bir oğlum var, o da dünyam zaten...

annem de babamın yanına çekildi, annem de şimdi sen hatalısın diyoişyerini arayıp rezil neden etmişim, herkez bu herifin tarafına doluştu, ne oluyoruz ya, adam gibi anam babam olsaydı ben bu herifle evlenmezdim

Bacım Allah yardımcım olsun çok zor bir durum.
Allah ona layığını versin uzulme. Rabbim seni bunaltmaz canım hiç korkma bebeğine sıkı sıkı tutun.

Bence ne olursa olsun ortak hesap diye bişey olmamalı ve asla altınlar eşe teslım edılmemeli hiç yoksa kasa kıralayıp kendu adınıza oraya koymalı.
Ne kadar guvenırseniz güvenin genede bir erkeğin aldatma ve çekip gitme ihtimali hep var maalesef

babam onunla evlenmem için diyo değil genel olarak her geldiğinde evlen de evlen diyodu
bunaldım netten bununla tanıştık
babam başta istemedi evlendik hepsi bu
annem de babamın yanına çekildi, annem de şimdi sen hatalısın diyoişyerini arayıp rezil neden etmişim, herkez bu herifin tarafına doluştu, ne oluyoruz ya, adam gibi anam babam olsaydı ben bu herifle evlenmezdim

konu sahibinin gece 04:29 'da attıgı mesaj

keşke, uyusam uyansam öle olsa..herşey yalan olmuş olsa, bu adam uçsa hayatımdan, bugün anam da dedi, bu adamdan koca olmaz, yuvanı ben yıkmıyım ama iyi düşün dedi.ben aldatma olayına kadar şans verme yanlısıydım, fake diyenler özelden mailini atsın bebemin resmini atıyım, o da yalan olamaz ya

bazen arkadaşlar bazı konuları öyle bir noktadan yakalıyorki
agzım açık okuyorum
kadınlar kulübündeki bayanlar bildigin dedektif olmuş..
ıp den buluyorlar, eski konulara bakıyorlar, farklı konulara yaptıgı yorumları inceliyorlar vb.
ama arkadaşım bu konuyu ben bile anladım
hee bütün gece üzüldüm ama olsun
sabahına netleşti herşey...
kurgu olmamış be arkadaşım...
neresinden tutsak elimizde kaldı...
isterseniz çocugumun resmini göndereyim gibi bir ispat şekli pek zihin yormadan hazırlanmış...
eger egleniyorsan şu an eglenme
gerçekten üzül
bu kadar başarısız bir hikayeye...
vitaminli beslen... b12 ye dikkat et... hafıza güçlendirici birşeyler yap derim...
benim de tavsiyem bu olsun sana...

Kafan çok karışık senin.
Kendini doğru ifade edemiyorsun.
Sağlıklı düşünme yeteneğini kaybetmişsin.
Konu fake ya da gerçek! Her iki durumda da sözlerim geçerli.

Off offf o kadar üzüldüm ki konunuza.Dilerim Allahtan bir an evvel yepyeni güzel huzurlu bir hayata başlarsınız evladınızla..O eşiniz olacak dangalak da sizin ve evladınızın vebalini taşır durur bir ömür, kimsenin ahı kimse de kalmaz..

İlk defa bir aile problemi konusunda yorum yapıyorum. Neredeyse tamamını okudum. Tutarsızlıklar çok fazla. Bunu da lohusaliginiza vererek konunun gerçek olduğuna inanarak yazıyorum.
1.Memursunuz ve en az 8 hafta ücretli izin kullanma şansınız var. Kendimden biliyorum.
2. Çocuğu kendi üzerinize alın. Babasi istemiyorsa bu çaba neden? Hem bu mahkemede delil olur.

3.Boşanmak için bir sürü hakli sebebiniz var. Uzun uzun yazmama gerek yok. Bu sebepleri mahkemeye sunar kendinize yeni bir hayat kurarsiniz. İster o şehirde isterseniz başka bir şehirde. Bosaninca başka şehre tayin isteme hakkınız oluyor diye biliyorum. Alacağınız nafaka ile ihtiyaçlarınızı bir kısmını karşılar yeni bir düzen kurarsiniz.
4. O esin düzelme ihtimali olduğunu sanmıyorum.
5. Sizde de bir sürü hatta var. Ama şimdiki durumda yazmanın bir faydası olacağını düşünmüyorum.
6. Telafi için biran önce iyi araştırıp plan yapıp kendinize bir yol çizmelisiniz. Fevri kararlar vermeden.

ailenize anlatın.biz buradan üzüldük aileniz hiç kayıtsız kalmaz.allah yardımcınız olsun

Siz evliliğinizi kurtarma peşindesiniz ama hiç umut yok bu adam sizi gözden çıkarmış. Size saygısı yok bir kere. Bütünü görün artık! Detaylarda boğulmayın ve boşanın.

çalışıyormuşsun işte neden baba evine dönesin ki? at adamı evden bul bebeğe bakıcı paşa paşa yaşa. kimseye mecbur değilsin

Lohusa psikolojisi sizin dedğiniz gibi olmaz. Kadın ne kocasını ne de çocuğunu umursar. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın en azından konuyu bulandırmayın.

ücretsiz izine ayrılmadan önce 4 ay ücretli yasal doğum izni var ben anlamadım bu arkadaşı
15 günlük lohusa ise henüz doğum izninde olmalı sonra ücretsiz izne ayrılabilir
Konu sahibinin sürekli ücretsiz izinden bahsetmesinden dolayı özellikle sormuştum ama cevap alamadım kendisinden .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…