- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
babam onunla evlenmem için diyo değil genel olarak her geldiğinde evlen de evlen diyodu
bunaldım netten bununla tanıştık
babam başta istemedi evlendik hepsi bu
annem de babamın yanına çekildi, annem de şimdi sen hatalısın diyoişyerini arayıp rezil neden etmişim, herkez bu herifin tarafına doluştu, ne oluyoruz ya, adam gibi anam babam olsaydı ben bu herifle evlenmezdim
Off offf o kadar üzüldüm ki konunuza.Dilerim Allahtan bir an evvel yepyeni güzel huzurlu bir hayata başlarsınız evladınızla..O eşiniz olacak dangalak da sizin ve evladınızın vebalini taşır durur bir ömür, kimsenin ahı kimse de kalmaz..arkadaşlar benim derdim bana yeter, sağolasınız, ben en azından şu an bu evliliği neden yaptığımı hatırladım, babamın o saçma baskısından kaçmak için, o da suçlu, yanımda kimse yok, bir oğlum var, o da dünyam zaten...
Şu anda da ücretsiz izinde misiniz ?
arkadaşım bebek yanımda, ben bakireyim, nasıl oldu bu peki
hiçbir şeyin eksik değildi, belki senden daha çirkin, ama kadın önemli değil ki. adam seni aldatmış. bunun diğer kadınla ilgisi yok. o olmasa başkası olurdu.
lohusa depresyonuna giren kadın, bebeğine daha sıkı tutunur. sen burda bebeğini düşünen bir anne gözlemleyebiliyor musun?
"çocuğun ihtiyaçları" kısmına takıldım ben de. "çocuğumun ihtiyaçları" olmalıydı en iyi ihtimalle.
eder. ama çocuğu almak için değil. sizi rahatsız etmek için. çocuğun sorumluluğunu alacak tipte birine benzemiyor.
bütün mesajları okursanız konu sahibinin asıl aldatılmayı kabullenemediğini görürsünüz.
Konu sahibinin sürekli ücretsiz izinden bahsetmesinden dolayı özellikle sormuştum ama cevap alamadım kendisinden .ücretsiz izine ayrılmadan önce 4 ay ücretli yasal doğum izni var ben anlamadım bu arkadaşı
15 günlük lohusa ise henüz doğum izninde olmalı sonra ücretsiz izne ayrılabilir
cok saskin yani oyle boyle degilçarpı 1000 ne yaaa..
Bu nasıl bişey yahu???arkadaşım bebek yanımda, ben bakireyim, nasıl oldu bu peki
yaptigi aciklamalara şoke oldum dane oldu gözlerini pörtlettinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?