15 günlük bebeğimle boşanıyorum

Canim benim allah yardim etsin kocana akil fikir versin. Ben olsam 1 sn durmam bu ne terbiesizlik senin paralarini nasil goturebilir ki ?! Hagi kadin izin veriri buna bu sizin bebegniz nasil mama bez almaz 2 sn bile dusunme zaten maasin yokmu kirada otur babanin evine gitmene bile gerek yok elbette braz birikmisn vardir. Onlari kullan bir ise gir calis o adamdan iyidir. Benden tavsiye yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)

acaba onun ailesi beni kabullense ki anasıyla 1 yıldır konuşmuyor ve bu onu çok üzüyor, bu adam düzelir mi

annesiyle neden küs, senin yüzünden mi, ondan çıldırıyor olabilir, senin sebeb olduğunu mu düşünüyor acaba
bebeğini emziriyor musun şuan, bence depresyondayken anı kararlar verme, önce bi doktora görün gerçekten depresyondamısın değilmisin öyleysen tedavini ol, ondan sonra sağlıklı düşünebildikten sonra hareket et
şuan eşine surat asma ama muhatapta olma, sorma sorgulama, bebeğinle ilgilen kafanı dinle, bırak o ne yaparsa yapsın şimdilik gözlemle uzaktan sadece

2 sene önce böyle bir üye daha vardı.onunda bebeği vardı, kocasından her türlü hakareti görüyordu,aldatılmıştı sadece şiddet yoktu sanırım.adam boşanmak istiyordu konu sahibi de önce boşanacağını söyleyip sonra vaz geçmişti o konu baya uzun sürmüştü.

ona çok benzettim bunu da.

Allah yardımcın olsun canım. O kocanıda Allah belasını versin.

5 aralıkta açtığınız konuda 37 haftalık gebeyim yazmışsınız benmi karıştırıyorum acaba YANLIŞ ANLAMA OLDU KUSURA BAKMAYIN
Bebek 15 günlükse, 22 aralıkta doğmuş olmalı. Yani 39 haftası bitince doğmuş. Bunda bi anlamsizlik görmedim ben. Ama başka anlamsizliklar var.

Bebek 15 günlükse, 22 aralıkta doğmuş olmalı. Yani 39 haftası bitince doğmuş. Bunda bi anlamsizlik görmedim ben. Ama başka anlamsizliklar var.
Doğum 38 ile 41 hafta arasında gerçekleşiyor değil mi?

çünkü ücretsiz izine çıkıyorum, babamla farklı illerdeyiz,maddi gücüm belli bir süre için yok
Bebeğiniz 15 günlük değil mi neden ücretli izin hakkınızı kullanmadan ücretsiz izine çıkıyorsunuz kafam karıştı.

Bunların hepsi bu sabah mı oldu?

Ya Allah aşkına daha ilk gecede hamile kaldın herhalde madem öyle bir ailen var neden evliliğin oturmadan hemen hamile kalıyorsun eşin geciktirici sprey biliyor da korunmayı mı bilmiyor ya da siz bilmiyor musunuz? Ayrıca ortak hesaptan kendi hesabına aktaramaz parayı ortak hesap da karşı tarafın parayı kullanabilmesi için karşı tarafında imzası gerekir onu yapamaz yani. Ayrıca spreyin faturasını neden saklar bir insan onu da anlamadım. Her neyse ne siz baştan hata yapmışsınız çocuğa acıyorum iki arada kalacak neden hemen ya da birkaç ay da marifetmiş gibi çocuk yapılır nedir bu acele yani evlilik hayatı çok başka. Valla boşanacaksın o zaman ailenin yanına gideceksin çalışacaksın çocuğuna bakacaksın anne babana yük olamayacaksın.

annem de babamın yanına çekildi, annem de şimdi sen hatalısın diyoişyerini arayıp rezil neden etmişim, herkez bu herifin tarafına doluştu, ne oluyoruz ya, adam gibi anam babam olsaydı ben bu herifle evlenmezdim

Hee 15 günlükken işe başladın yanii ne alaka yahu doğum izni diye birşey var, lohusa kadın zaten işe başlamaz yani daha kanaması olur en erken 25 günde biter o kanama ayrıca bebeğinizin size ihtiyacı var 15 günlük bebek bakıcıya bile bırakılmaz biberona alışmaması lazım meme emmesi lazım vs. size ihtiyacı var yani ve siz işyerindeyim diyorsunuz, yok aile baskısından evlendim diyorsunuz ee çocuğu ilk geceden neden yaptınız, eşinizi hiç sevmemişsiniz ki ortak hesaptan maaşına para aktarma olayı zaten mantık dışı.

Spreyi fln geç seni hanileyken el üstünde tutucagına dövmüş bir adam.cocugun kendinden olmadiğini idda ediyor bu cok iğrenç bişey,hadi knuda geçtik cocuga mama bez almamakta neyin nesi?kendinden olmadiğini bilse bile bu yapılmaz insan el kadar bebeğe acir yine alir merhametsiz,vicdansiz bir adam (sadece sıfat olarak.).bosver sen spreyi o hırsızdan kurtulnaya bak.babana sarıl ve çık git o evden arkana bile bakma.zor biliyorum ama bebeğin için katlanicaksin mecbur

Şimdi bu adam nikahı bastı sana çocuğuda içine koydu ondan sonrada değişti öyle mi????

babam evlen diyordu ama bu herif için değil, genel olarak
birden habersiz evlenince çıldırdı

Ya baba evlen nasıl olursa olsun evlen dedi diyorsun sonra da babamdan gizli evlendim, onaylamadı diyorsun hani kim olursa olsun başımdan git diyordu, neden karşı çıksın onaylamasın o zaman ya valla git kendine başka eğlence bul burada tahmin ettiğin gibi kandırabileceğin insanlar yok. Gizli saklı neden evleniyorsun ki baban dünden razıymış ya evlendirmeye. Ailem karşı çıktı diyorsun sonra onlar istedi evliliğe zorladı diyorsun ne dediğini sende bilmiyorsun severek evlendiğin aileni karşına aldığın kişi şimdi zoraki mi oldu hadi hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…