- 10 Aralık 2014
- 90
- 38
- 23
- 35
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Canim benim allah yardim etsin kocana akil fikir versin. Ben olsam 1 sn durmam bu ne terbiesizlik senin paralarini nasil goturebilir ki ?! Hagi kadin izin veriri buna bu sizin bebegniz nasil mama bez almaz 2 sn bile dusunme zaten maasin yokmu kirada otur babanin evine gitmene bile gerek yok elbette braz birikmisn vardir. Onlari kullan bir ise gir calis o adamdan iyidir. Benden tavsiye yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
acaba onun ailesi beni kabullense ki anasıyla 1 yıldır konuşmuyor ve bu onu çok üzüyor, bu adam düzelir mi
Bebek 15 günlükse, 22 aralıkta doğmuş olmalı. Yani 39 haftası bitince doğmuş. Bunda bi anlamsizlik görmedim ben. Ama başka anlamsizliklar var.5 aralıkta açtığınız konuda 37 haftalık gebeyim yazmışsınız benmi karıştırıyorum acaba YANLIŞ ANLAMA OLDU KUSURA BAKMAYIN
bende tam bunu yazacaktım sımdı5 aralıkta açtığınız konuda 37 haftalık gebeyim yazmışsınız benmi karıştırıyorum acaba YANLIŞ ANLAMA OLDU KUSURA BAKMAYIN
Bebek 15 günlükse, 22 aralıkta doğmuş olmalı. Yani 39 haftası bitince doğmuş. Bunda bi anlamsizlik görmedim ben. Ama başka anlamsizliklar var.
Doğum 38 ile 41 hafta arasında gerçekleşiyor değil mi?Bebek 15 günlükse, 22 aralıkta doğmuş olmalı. Yani 39 haftası bitince doğmuş. Bunda bi anlamsizlik görmedim ben. Ama başka anlamsizliklar var.
ben hesap hatası yapmışım sonra düzeltme yaptım zatenBebek 15 günlükse, 22 aralıkta doğmuş olmalı. Yani 39 haftası bitince doğmuş. Bunda bi anlamsizlik görmedim ben. Ama başka anlamsizliklar var.
hesap hatası yapıyoruz ben biran 5 ocak gibi algıladım tarihibende tam bunu yazacaktım sımdı
evet belkıde canımben hesap hatası yapmışım sonra düzeltme yaptım zaten
hesap hatası yapıyoruz ben biran 5 ocak gibi algıladım tarihi
Evet daha erken de doğabilir. En sağlıklısi 40.hafta olmalı.Doğum 38 ile 41 hafta arasında gerçekleşiyor değil mi?
Bebeğiniz 15 günlük değil mi neden ücretli izin hakkınızı kullanmadan ücretsiz izine çıkıyorsunuz kafam karıştı.çünkü ücretsiz izine çıkıyorum, babamla farklı illerdeyiz,maddi gücüm belli bir süre için yok
arkadaşlar
olanlar şu şekilde, babam şevkatli kollarıyla bemi saracak derken öle olmadı, sabah konuştuk telde, bana dediği şu:kadın kısmı ağzını sıkı tutar alttan alır, sen almadın, onunla da geçinemedin vs, sen bir ş....k sın dedi babam, beni kabul etmiyor, o an kendime geldim, şu an ölesine nefret ediyorum ki babamdan, güçlendim, bütün gece uyumadım ama şu an iyiyim
kocamın işyerini aradım, amiriyle konuştum, iş gezileri doğru imiş karı kız olayı yok, işyeri lojmanında dayak yemiştim, tüm olayları anlatıp herkesin bilmesini sağladım, jandarma şahit dedim zaten...oh be şimdi daha iyiyim, iş seyahatine gittiği şöförün de numarasını aldım, şöförün telinden konuştuk.çünkü telimi açmıyor.rahatladım
annem de babamın yanına çekildi, annem de şimdi sen hatalısın diyoişyerini arayıp rezil neden etmişim, herkez bu herifin tarafına doluştu, ne oluyoruz ya, adam gibi anam babam olsaydı ben bu herifle evlenmezdim
Şimdi bu adam nikahı bastı sana çocuğuda içine koydu ondan sonrada değişti öyle mi????10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
doğumda yırtılması lazım bende onu diyorum bebek yanımda bakireyim diyor
babam evlen diyordu ama bu herif için değil, genel olarak
birden habersiz evlenince çıldırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?