- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
o konuyu geçtik artık evet sezeryanmışsezeryan olabilir?
37. haftalık hamileyim, 10 aylık evliyim, bu evlilikte hiç sahiplenilmedim, sevildiğimi de hissetmedim,çok sorun yaşadık, her seferinde barıştık.
şimdi sevgili kocam haftaya ki ben 38 haftalık gebe olacağım haftaya 3 gün için şehir dışına eğitime gitmek için izin istedi, ben de gidebileceğini söyledim, sonra ağladım, kırıldım, her zaman o kariyeri bizden bir adım ileride olmuştu, gitme desem ne olacaktı,önemli olan beni ve oğlumuzu önemsemiyor.annemi aramış, annem de bana bakmak için kız kardeşimle buraya gelecek.60 yaşındaki kadına ve yanında gelecek engelli kız kardeşime yazık değil mi
ne düşünmeliyim bilmiyorum.bir adam gitmeli mi 38 haftalık karısını eğitim için.ne düşünüyosunuz, bir akıl fikir verin, belki ben yanlış düşünüyorumdur...nasıl düşünmeme gerek
o konuyu geçtik artık evet sezeryanmış
Vayy şerefsiz herifff10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
Dedektif gibisin bacımBakın bu da açtığınız başka konu. Adam sadece siz 38. haftalık hamileyken bir kere o da sizden izin alarak işiyle ilgili eğitime gitmiş yani öyle sık sık iş seyahatleri yokmuş sizin dediğiniz gibi o da 3 günlüğüne zaten sık sık gitse, bu konuda yazardınız yani çok sık gidiyor diye ondan da surat asmışsınız burada sık sık gidiyor olmuş.
21 kasımda daha yani çok dğeil bir ay önce sayılır ortak hesabınız varmış siz gayet para çekip kuaförünüze filan gidiyormuşsunuz harcamalarınıza karışmıyormuş ya da öyle birşey dememiş. Konunuz da karışıyor dememişsiniz. Sadece ortak mı olmalı demişsiniz yani en başından ortak olmasını sorun yapmışsınız ne arada peki oldu hesaba almalar filan 1 ay içinde mi? dediğim gibi zaten ortak hesap karşı tarafın rızası olmadan kullanılamaz.
pöfff. yinemisezeryana aldılar muayene olamadım çünkü halen bakireyim
ortak hesspta mümkün değil.çekemez karşı tarafın mutlaka noterden bir vekaletname vermesi gerek çekene. izin anlamındaYa Allah aşkına daha ilk gecede hamile kaldın herhalde madem öyle bir ailen var neden evliliğin oturmadan hemen hamile kalıyorsun eşin geciktirici sprey biliyor da korunmayı mı bilmiyor ya da siz bilmiyor musunuz? Ayrıca ortak hesaptan kendi hesabına aktaramaz parayı ortak hesap da karşı tarafın parayı kullanabilmesi için karşı tarafında imzası gerekir onu yapamaz yani. Ayrıca spreyin faturasını neden saklar bir insan onu da anlamadım. Her neyse ne siz baştan hata yapmışsınız çocuğa acıyorum iki arada kalacak neden hemen ya da birkaç ay da marifetmiş gibi çocuk yapılır nedir bu acele yani evlilik hayatı çok başka. Valla boşanacaksın o zaman ailenin yanına gideceksin çalışacaksın çocuğuna bakacaksın anne babana yük olamayacaksın.
Ahahaha bayiliyorum bu kk nin birkac saatte cozulen dramalarina. Dunyanin en cikmazdaki kadini konu aciyo geceden sabaha konu tertemiz cozumleniyo. BUYUKSUN KKarkadaşlar
olanlar şu şekilde, babam şevkatli kollarıyla bemi saracak derken öle olmadı, sabah konuştuk telde, bana dediği şu:kadın kısmı ağzını sıkı tutar alttan alır, sen almadın, onunla da geçinemedin vs, sen bir ş....k sın dedi babam, beni kabul etmiyor, o an kendime geldim, şu an ölesine nefret ediyorum ki babamdan, güçlendim, bütün gece uyumadım ama şu an iyiyim
kocamın işyerini aradım, amiriyle konuştum, iş gezileri doğru imiş karı kız olayı yok, işyeri lojmanında dayak yemiştim, tüm olayları anlatıp herkesin bilmesini sağladım, jandarma şahit dedim zaten...oh be şimdi daha iyiyim, iş seyahatine gittiği şöförün de numarasını aldım, şöförün telinden konuştuk.çünkü telimi açmıyor.rahatladım
burası gurbet, burda napıyım,onun işi yüzünden buradayız.
siz evlimiydiniz beraber mi yasiyirdunuz cocugu nasil oustine almiyor anlamadim dunyanin her yerinde hemen hemen evli ciftler cocugu baba adini alir familien name yaniburası gurbet, burda napıyım,onun işi yüzünden buradayız.
çocuğun kulağı duymuyor hastaneye götürelim kontrolü var dedim, ankaraya gidecem, aşağıda sağlık ocağı var, götür baksın dedi, bende dedim eğer götürmezsen taksi faturaları dahil üstüme kestirip mahkemede delil olarak sunacam dedim, öyle ittire ittire götürdü doktora, çocuğu üstüne almıyor sgk da, sen al dedi ama ben ücretsiz izine çıkıcam dedim, isteksizce alırım üzerime dedi ama snamıyorum
Çocuk babaya kaydolur zateb ne sacmalamış ki
ben de çalıştığım için ben de kaydettirebilirim ama ücretsiz izin işi bozuyo
e hani 15 günlük lohusaydı? valla abla ben hiç doğurmadım ama ilk 6 hafta cinsel ilişkinin olmaması daha uygun diye biliyorum, bu da mı gol değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?