15 günlük bebeğimle boşanıyorum

sevgili konu sahibi,biraz sessiz kalmayi dene.yeni dogum yaptigin icin seni herkes depresyonda olarak goruyor ki dogum yaúan hemen hemen her kadin dogum huznu yasar..bebegine odaklan,o guclensin sen guclen sonra etraflica dusun.ailenle de ozaman gorus konus.kocan suanda umursayacagin en son kisi bile degil..sakin ol..

Bakın bu da açtığınız başka konu. Adam sadece siz 38. haftalık hamileyken bir kere o da sizden izin alarak işiyle ilgili eğitime gitmiş yani öyle sık sık iş seyahatleri yokmuş sizin dediğiniz gibi o da 3 günlüğüne zaten sık sık gitse, bu konuda yazardınız yani çok sık gidiyor diye ondan da surat asmışsınız burada sık sık gidiyor olmuş.

21 kasımda daha yani çok dğeil bir ay önce sayılır ortak hesabınız varmış siz gayet para çekip kuaförünüze filan gidiyormuşsunuz harcamalarınıza karışmıyormuş ya da öyle birşey dememiş. Konunuz da karışıyor dememişsiniz. Sadece ortak mı olmalı demişsiniz yani en başından ortak olmasını sorun yapmışsınız ne arada peki oldu hesaba almalar filan 1 ay içinde mi? dediğim gibi zaten ortak hesap karşı tarafın rızası olmadan kullanılamaz.

Vayy şerefsiz herifff Hemen ama hemen terket bu adamı ay iğrendim resmen nasıl bir adam bu.. Çalışıyor musun ? Çalışıyorsan bebeğne ve kendine yeni bir hayat kurabilirsin baba evine dönmeden.. Çalışmıyorsan da baba evine dön, kimse evladını mağdur etmek istemez, açarlar kucaklarını. Biraz toparlandıktan sonra mutlaka bir işe gir ve bebeğinle ayrı bir hayata başla derim, kendi ayakların üzerinde durup.

Dedektif gibisin bacımkonu sahibi kendince hikayeler üretiyor galiba

ortak hesspta mümkün değil.çekemez karşı tarafın mutlaka noterden bir vekaletname vermesi gerek çekene. izin anlamında

Ahahaha bayiliyorum bu kk nin birkac saatte cozulen dramalarina. Dunyanin en cikmazdaki kadini konu aciyo geceden sabaha konu tertemiz cozumleniyo. BUYUKSUN KK

aman allahım bu kadar şeyi nasıl çektin yavrum ya..allahım yardımcın olsun masum bi bebek var ortada.neyseki ayaklarının üstünde durabilirsin çalışıyordun anladığım kadarı ile.ailen affedecektir

Allah yardımcınız olsun şimdiden zor bir süreç bende yeni boşandım tabi çocuk yok o yüzden belki biraz daha kolay atlatmaya çalışıyorum.Ama şu bir gerçekki değer bilmeyen sebgi alaka göstermeyen bir adama daha ne kadar kadınlık yapacaksınız.Bebeğniz size can yoldaşı olacak ailen belki biraz söylensede onlar anne babadır zamanla düzelir herşey.Ama evli kalsanız düzelen birşey olmaz bundan emin olun.Yol yakınken sağlıklı bir karar verin ve hayatınıza bakın.

Allah yardimciniz olsun.Kayinvalideniz ile konusun.Hemen evinizden ayrilmayin.Bu arada ailenize durumunuzu anlatin.

Ilk 5 maddeyi okurken kesin herifin hayatinda başka biri var dedim içimden. En dogru kararı vermişsin. Allah yardımcın olsun. Eminim babanla aran en kısa zamanda düzelicek.

yahu 15 günlük bebeğin zaten 2. iştme testi yapılmış olur. geçmediyse testten . yapılır.. Sağlık ocağı da bu testi yapmaz ayrıca.. Bu bir.
İkincisi bebekler anne ya da baba sgk lı olmasa bile devletten sigortalıdır bu da iki... Doğum belgesiyle kimlik çıkarılırken bir belge de sgk kurumuna bildirilir.. Yani üstüme alıcam sgksını diye bir şey YOK:
Özele bile götürseniz anlaşmalı ücretini ödersiniz..

Memurum demiştiniz? Nerede çalışıyorsunuz ki bu genel hayat bilgilerinden bi habersiniz?

İlk okuduğumda inanmıştım ve çok üzülmüştüm bu konuya, ama;
ben yazdıkça ve diğer arkadaşlar yazdıkça konu sahibi hala kendi halinde takıldıkça...
bebeğin sgk üstüne alınmaması gibi
ortak hesaptan para aktarılması gibi
bilgisizlikle yazılan basit hatalar...
Kimseyi yormaya da üzmeye de hakkınız yok bu şekilde konu açarak..
Farkındaysanız eninde sonunda meydana çıkıyor konunun sahte olup olmadığı... Çünkü birimizin gözünden kaçsa detaylar diğerimizden kaçmıyor. Tek kişi bunca kişiye mum yakamazsınız öğrenin artık. Yatsı olmadan söner o mum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…