15 günlük bebeğimle boşanıyorum

Para konusunda borcu varsa yapmış olabilir diycem ama
ortada aldatma varsa gözünün yaşına bakılmaz

ortak hesspta mümkün değil.çekemez karşı tarafın mutlaka da noterden bir vekaletname vermesi gerek çekene. izin anlamında
hayır her ikitarafta paranın tamamında işlem yapıyor, limit konulmadı, bizim hesapta öyle, ektrelere bakmadım.internetten aktarıyoruz, ben çocuğu sgk da üstüme alacam

hayır her ikitarafta paranın tamamında işlem yapıyor, limit konulmadı, bizim hesapta öyle, ektrelere bakmadım.internetten aktarıyoruz, ben çocuğu sgk da üstüme alacam
Doğum yapalı 15 gün olmuş memursunuz galiba,neden ücretli izin hakkınızı kullanmıyorsunuz,önce ücretli izin kullanılır,sonra ücretsiz izin kullanılır eğer kullanılmak istenilirse.

Canım benim bir çene çekeceksem eğer o böyle zevzek koca çenesi değil,
haklı baba çenesi olur.
Bir süre derdinden konuşur elbet, tıka kulakları yüreği yanıyor haklı diye düşün.

Çalışıyorsun maaşınla bu öküzü besleyeceğine aileni yaşat, yavrunla ye çatır çatır.

Neler görürsün neler.. Hepsini unutursun.
Sağlıklı bir karar varsa o da bu adamdan boşanmaktır net.

kocandan vazgeçemiyosun,olabilir bir süre ver kendine baktın bir düzelme yok,kendi hayatını kur. o da kiminle istiyorsa onunla seks yapsın. erkek mi yok ondan başka karşına adam gibi biri çıkar belki gerçekten aile olmak isteyen biri.

Bu nedir ya evlen aldat yalan söyle allahim boylelerinden korusun sizede sabir versin diyorum ama siz ailenizi arayin sirt cevirmezlet diye dusunuyorum

hiç anlamam bazı kadınları,çalışır parayı adamın eline sayar.para güçtür bir nevi neden hemen kaybediyosunuz ki maddi gücünüzü..

Bu genç yaşta şuna bak ya üzüldüm böyle erkeklerin.......... aldatıcaksan niye evlenip bayanı yakıyorsun Güçlü olmak zorundasın ailedir affeder mutlaka canım

Birinci sayfadakileri okuduklarıma binaen, tamda "O boynu altında kalasıca herif,gecikir gecikirde gelemez inşaallaaahh!" diyecektimki, baktım konu fake yolunda sağlam adımlarla ilerlemekte...Vazgeçtim...

Cok uzuldum cnm kendi ayaklarinin ustunde dur veasla ona boyun egme icimden oyle seyler saymak geliyorku oylesine insan bile dememek gerek

Cok uzuldum cnm kendi ayaklarinin ustunde dur veasla ona boyun egme icimden oyle seyler saymak geliyorku oylesine insan bile dememek gerek

Rabbim yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm insan evladı için bari birşeyler yapar ama insanlıktan nasibini almamış Kocanız eğer ki ayaklarınızın üstünde durabiliyorsanız hiç durmayın böyle bir rezilden ayrılınkeşke biraz daha tanıyıp öyle çocuk yapsaymışsınız sizin için herşey daha kolay olurdu o zaman

Birinci sayfadakileri okuduklarıma binaen, tamda "O boynu altında kalasıca herif,gecikir gecikirde gelemez inşaallaaahh!" diyecektimki, baktım konu fake yolunda sağlam adımlarla ilerlemekte...Vazgeçtim...
neden konu fake mi
bende ilk sayfaya göre yorum yapacaktım ama fake mi çıktı

Lahusa depresyonunu çok iyi bilirim bazıları hafif atlatır bazıları benim gibi en ağırını yaşar.Annenin üstüne gitmeyin ne olur o depresyon çok zor.
1-Çocukları çok severdim kendim doğum yaptım bir çocuk görünce tahammülüm bile yoktu nefret ediyordum başka çocuklardan masum meleklerden sadece kendi çocuğumu seviyordum.
2-Geceleri sabahlıyordum ölüm korkusundan
3-Çocuğumu biri alsın hayatımda hiç olmadığım kadar kıskançlığı yaşadım.Anlatamayacağım bir kaç hayali olay

Allah razı olsun eşim sayesinde çok iyi atlattım bütün çocukları eskisi kadar çok seviyorum.En zor dönemi şuan kendinde bile değil neler yaşıyor çok üzüldüm

Canim evli olmayan bilmez zaten ne anlatsan boş Allah yardimci olsun
.

Bırak koca olmayı, baba olmayı insan olmayı bile haketmiyor.. Allah sabır versin hiç minnet etme pisliğinde boğulsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…