- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
hayır her ikitarafta paranın tamamında işlem yapıyor, limit konulmadı, bizim hesapta öyle, ektrelere bakmadım.internetten aktarıyoruz, ben çocuğu sgk da üstüme alacamortak hesspta mümkün değil.çekemez karşı tarafın mutlaka da noterden bir vekaletname vermesi gerek çekene. izin anlamında
ben bilmiyodumher bebek devlet tarafından sgk lıdır birinin sgksına kayıt olmasına gerek yok!
Doğum yapalı 15 gün olmuş memursunuz galiba,neden ücretli izin hakkınızı kullanmıyorsunuz,önce ücretli izin kullanılır,sonra ücretsiz izin kullanılır eğer kullanılmak istenilirse.hayır her ikitarafta paranın tamamında işlem yapıyor, limit konulmadı, bizim hesapta öyle, ektrelere bakmadım.internetten aktarıyoruz, ben çocuğu sgk da üstüme alacam
öle değil canım, ben nasıl baş ederim çocukla, babam başıma kakacak bu evliliği,
inanırmısın canım çocuğu ssk da üstüne bile almadı sen al dedi
ayrıca o adamı çocuk yüzünden her zaman görecem
ben bittim
arkadaşım bebek yanımda, ben bakireyim, nasıl oldu bu peki
neden konu fake miBirinci sayfadakileri okuduklarıma binaen, tamda "O boynu altında kalasıca herif,gecikir gecikirde gelemez inşaallaaahh!" diyecektimki, baktım konu fake yolunda sağlam adımlarla ilerlemekte...Vazgeçtim...
Canim evli olmayan bilmez zaten ne anlatsan boş Allah yardimci olsunya ihanet çok acı, tensel bir bağlantı kuruyo senden başkasıyla, onu öpüyo seviyo, sen o öpüşlere muhtaçken, yatağa gel diye yalvarırken,teni tenime değdi, ben onun oldum, o da benim, benim namusum, diğer yarım o, bi anlasanız, olay cinsellik de değil. nasıl anlatıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?