15 günlük bebeğimle boşanıyorum

hiç anlamam bazı kadınları,çalışır parayı adamın eline sayar.para güçtür bir nevi neden hemen kaybediyosunuz ki maddi gücünüzü..
ben o adama hayatımı, bedenimi vermişim, bedenimden bebek vermişim, para nedir ki, aileyiz biz diye düşünmek hata mı yani

son durum şu:babam biraz konuştu durdu, sonra torununu sevdi ve diyo ki yok böle bir sevgi, benim kanımdan o çocuk o bakmıyosa ben bakarım dedi, biz istanbula gidiyoruz

kocam da umrumda değil artık, yeni yaşantımı kuracam

ahlaksiz pislik herife bak sen daraldim su anda ! eger gercekten bosanmak istiyorsan ki o geri zekali dingilden ne cocuguna baba nede sana es olur , hakkin neyse onu talep et mahkemede yuklu bir tazminat nafaka vsvs yanina kar birakma bu serefsizin kesinlikle hakediyorsun ! ailen seni bu sekilde ortada birakmaz herkesin basina kotu seyler gelebilir ve sunuda bil bebegiyle ortada kalan sirf sen degilsin benim bir arkadasim ayni senin durumdayken bosandi ve su an kiziyla gul gibi gecinip gidiyor ! keske hemen cocuk yapmasaydin en buyuk hata burada yapiliyor aslinda benim bu anlattigim arkadasimda iki uy sonra hamile kalmisti ! ama olan olmus artik ! guclu ol ve dimdik ayakta dur hayatindan bir an once mikroplari atki onunu gorebilesin !

Ahh konu ne oldugunu cozemedim baslik bosaniyoruz.
Ama bosanma yok, konu pezarvatiften, dayaga dayaktan aldatmaya aldatmadan surtunmeye yuva kurtulsun diye konu sahibi tutarsiz konusmalari ve hic konusu acilmayan cocuk var..
Not: beni hamileyken dovecek koca daha anasinin karnindan cikmnadi net yani…
Seviyorum miyyy miyyy miyyylarla degil yani…

babam dedi ki boşansan da bebeğin var, artık
ben de öle derdim bekarken, beni kimse dövemez derdim, dövüyomuş, hem de gurbette

babam sahiplenince aslında kocamı sevmesiğimi anladım, yaşadığım çaresizlikmiş, aşk da yokmuş aslında

babam sahiplenince aslında kocamı sevmesiğimi anladım, yaşadığım çaresizlikmiş, aşk da yokmuş aslında

Bunu anlaman bir 10 ayına mal olmuş desene. Sen bu saatten sonra babandan başkasını dinleme arkadaşım.

Ayrıca bankada ki hesap gerçekten ortak hesapsa senin onayın olmadan parayı çekmesi suçtur. Boşanma davası aşamasında bunu ispatla ve paranı ve ziynet eşyalarını nafaka ile birlikte misliyle al.

hemen davanı aç ortak hesaplarından iznin olmayan paraları da belirt..ayrıca eşinin hesaplarına acilen tedbir koydur. mal varlıkları üzerine satamasın şerh koydur.

bu devirde ne ortak hesabı kardeşim ya.. hayatta 1 tl mi bile vermem..

eğer eşiniz memursa çocuk erkeğin üzerine olur eğer memur değilse sizin üstünüze oluyor prosedür bu kişilerin isteklerine bağlı bişey değil.

babam dedi ki boşansan da bebeğin var, artık

ben de öle derdim bekarken, beni kimse dövemez derdim, dövüyomuş, hem de gurbette

Mesajını alıntıladığınız kişi de evli yalnız.

en iyisini yaparsın böyle adamdan hayır gelmez hakkını çatır çatır mahkemede ara.

eğer devam edecek olusan sana geleceğini anlatabilirim çünkü çok tanıdık bi geçmişim var ailemden dolayı; kalkıp anlatacaksın olanları pişmanım yaptım bi hata bir daha olmayacak, affet cahillikti şuydu buydu diyecek ve sana o kadar tatlı gelecek ki bu yalanlar affedeceksin, ama o aynı şekilde devam edecek yoluna, sen 2. ve hatta belki 3. çovuğuda yapacaksın bu adamdan adam hiç bi şekilde değişmeyecek. En azından yol yakınken ayrıl 2. veya 3. çocuğun günahına girme. Bizde sadece annem çekmedi bizde çok çektik ve anneme o kadar kin ve nefret doluyum ki, onun her sizin için boşanmadım deyişinden iğreniyorum. Kendini topla ve düşün kaybedecek daha neyin var batacak kadar batmışsın topla kendini ve kalk o adamdan bi halt olmaz. emin ol annenin babanın ya da kim olursa olsun söyleyecekleri inan senin yaşadıklarından çok daha kötü olmayacak.

pislik herif çok sinir oldum ,yazık canım sana ya boşver boşan lanet olsun böyle insanlara ,

babamın en büyük korkusu neslim devam etmeyecek, malımı mülkümü başk ası yicek korkusuydu
artık torunum var diyo, iyi lki bu olmuş, boşansan da torunum var benim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…