- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
ben o adama hayatımı, bedenimi vermişim, bedenimden bebek vermişim, para nedir ki, aileyiz biz diye düşünmek hata mı yanihiç anlamam bazı kadınları,çalışır parayı adamın eline sayar.para güçtür bir nevi neden hemen kaybediyosunuz ki maddi gücünüzü..
Gul gul oldum bu lafina ayyyyh :))))Bizimle dalga mı geçiyorsun canım ya?
Gerçekten şoka girdim. Biz ne diyoruz sen ne diyorsun..
Leylim leeeyyy
ben de öle derdim bekarken, beni kimse dövemez derdim, dövüyomuş, hem de gurbetteAhh konu ne oldugunu cozemedim baslik bosaniyoruz.
Ama bosanma yok, konu pezarvatiften, dayaga dayaktan aldatmaya aldatmadan surtunmeye yuva kurtulsun diye konu sahibi tutarsiz konusmalari ve hic konusu acilmayan cocuk var..
Not: beni hamileyken dovecek koca daha anasinin karnindan cikmnadi net yani…
Seviyorum miyyy miyyy miyyylarla degil yani…
ahlaksiz pislik herife bak sen daraldim su anda ! eger gercekten bosanmak istiyorsan ki o geri zekali dingilden ne cocuguna baba nede sana es olur , hakkin neyse onu talep et mahkemede yuklu bir tazminat nafaka vsvs yanina kar birakma bu serefsizin kesinlikle hakediyorsun ! ailen seni bu sekilde ortada birakmaz herkesin basina kotu seyler gelebilir ve sunuda bil bebegiyle ortada kalan sirf sen degilsin benim bir arkadasim ayni senin durumdayken bosandi ve su an kiziyla gul gibi gecinip gidiyor ! keske hemen cocuk yapmasaydin en buyuk hata burada yapiliyor aslinda benim bu anlattigim arkadasimda iki uy sonra hamile kalmisti ! ama olan olmus artik ! guclu ol ve dimdik ayakta dur hayatindan bir an once mikroplari atki onunu gorebilesin !
babam sahiplenince aslında kocamı sevmesiğimi anladım, yaşadığım çaresizlikmiş, aşk da yokmuş aslında
babam sahiplenince aslında kocamı sevmesiğimi anladım, yaşadığım çaresizlikmiş, aşk da yokmuş aslında
Allah yar ve yardimcin olsun guzel kardesimbabam sahiplenince aslında kocamı sevmesiğimi anladım, yaşadığım çaresizlikmiş, aşk da yokmuş aslında
10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
Ahh konu ne oldugunu cozemedim baslik bosaniyoruz.
Ama bosanma yok, konu pezarvatiften, dayaga dayaktan aldatmaya aldatmadan surtunmeye yuva kurtulsun diye konu sahibi tutarsiz konusmalari ve hic konusu acilmayan cocuk var..
Not: beni hamileyken dovecek koca daha anasinin karnindan cikmnadi net yani…
Seviyorum miyyy miyyy miyyylarla degil yani…
babam dedi ki boşansan da bebeğin var, artık
ben de öle derdim bekarken, beni kimse dövemez derdim, dövüyomuş, hem de gurbette
son durum şu:babam biraz konuştu durdu, sonra torununu sevdi ve diyo ki yok böle bir sevgi, benim kanımdan o çocuk o bakmıyosa ben bakarım dedi, biz istanbula gidiyoruz
kocam da umrumda değil artık, yeni yaşantımı kuracam
dün telefonda konuştuk, telefonda bağırdı, geldi torununu gördü, onu öle çok seviyo ki, onu gördüm herşeyi unuttum, yok böle bi sevgi dedi, onun dedesi var, bi çocuğa da bakamayacaksam dediDün sabah sahiplenmemişti?
Bende evliyim ee ne yapak. .Mesajını alıntıladığınız kişi de evli yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?