- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Gurbetteyim bnde evliyim sadece tek fark hamile degilim ..babam dedi ki boşansan da bebeğin var, artık
ben de öle derdim bekarken, beni kimse dövemez derdim, dövüyomuş, hem de gurbette
10 aylık evliyim, ve yeni doğum yaptım ve boşanıyorum:
1-kocamın ortak hesabı boşalttığını gördüm, benim maşlar orta hesaptan kocamın hesabına geçmiş, mantıklı açıklama yapamadı
2-çocuğun bezini mamasını almıyor, anası alsın diyo
3-yatakları ayırdı
4-face de evlendiğime pişmanım yazmış bir arkadaşına
5-sık sık seyahatlere gidiyo, hiç şüphlenmedim ta ki sakladığı bir geciktirici sprey faturasına kadar, aldatılıyorum
6-en ufak bir sevgisi yok
7- gebelikte dayak hakaret yaşadım
8-mehir altınlarımı da götürmüş
bunlara rağmen baba evine nasıl giderim, ailelerin onaylamadığı bi evlilikti, babamla aram bozuk, çok kötüyüm...
bence hata,neden dersen erkeğe bunları kadın olarak zaten veriyoruz beden bebek hayat vs vs..zaman çok değişti erkeklerin çoğu kadının gücü kadar kadına değer veriyor,elinde parası olup bunu idare eden kadından çekiniyorlar.ben o adama hayatımı, bedenimi vermişim, bedenimden bebek vermişim, para nedir ki, aileyiz biz diye düşünmek hata mı yani
ne oldu biliyor musunuz
babamlar geldi, resmi eşim masaya geldi, konuşacaz 'kızınız maaşımın yarısına el koyacağını sçylüyor, bana tuzak kurdunuz dedi', midem bulandı.
biraz da olsa düzelirmi diye düşünüyordum, bebeği beni paradan daha çok seviyomuş, o an kesinleşti kararım,çok zor bi olay, iş ciddiye binince ağlayasım geldi,onu hala seviyorum galiba, kızmayın bana, içim acıdı...Onu bi daha göremeyecek olmak...
ama parayı benden çok seven bi adamla olmaz, yapamam, sonuç şu protokol yapılacak p.tesi, 500 lira çocuk için nafaka ödeyecek...protokol araştıracağım netten, gelecek ay 1 yılımız doluyor ve boşanacağız.
ne oldu biliyor musunuz
babamlar geldi, resmi eşim masaya geldi, konuşacaz 'kızınız maaşımın yarısına el koyacağını sçylüyor, bana tuzak kurdunuz dedi', midem bulandı.
biraz da olsa düzelirmi diye düşünüyordum, bebeği beni paradan daha çok seviyomuş, o an kesinleşti kararım,çok zor bi olay, iş ciddiye binince ağlayasım geldi,onu hala seviyorum galiba, kızmayın bana, içim acıdı...Onu bi daha göremeyecek olmak...
ama parayı benden çok seven bi adamla olmaz, yapamam, sonuç şu protokol yapılacak p.tesi, 500 lira çocuk için nafaka ödeyecek...protokol araştıracağım netten, gelecek ay 1 yılımız doluyor ve boşanacağız.
son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?