15 günlük bebeğimle boşanıyorum

babam dedi ki boşansan da bebeğin var, artık

ben de öle derdim bekarken, beni kimse dövemez derdim, dövüyomuş, hem de gurbette
Gurbetteyim bnde evliyim sadece tek fark hamile degilim ..
Beni dovecek bebegim var diye bosanmiyacam yavvv onun icin bosanirim herseyi ispat ederim mahkemede yukluce bir tazminat alirim.
Al sna cocugum bnde kurtuldum ailemede muhtac kalmadim…

aldatma dayak hakaret hepsi var evlendiğinede pişmanmış adam. cnm sence bu adam değişirmi ? yazık olmuş

zaman geçmeden yolunu çiz önüne bak derim ben. çok üzüldüm böyle erkekler evlenmesin

allah ıslah etsın kocanızı sınırden yazamıyorum ama ınankı ailen sahıp çıkar canım ağlarsa anam ağlar demışler daha çok gencsın çalışır kendı ayakların uzerınde durursun tabıkıde zor gunlerın olacak ama ailen var ne olursa olsun onlar elınden tutar o kocan olacaak adamın dayanı yıyıp lafını çekecene baba nın lafını sozunu çekersın babamdır dersın ama ilerde arkana baktıgında bu yaşadıkların tecrube olacak sana rabbım yardımcın olsun kımse için hayatını zehır etme derım

ben o adama hayatımı, bedenimi vermişim, bedenimden bebek vermişim, para nedir ki, aileyiz biz diye düşünmek hata mı yani
bence hata,neden dersen erkeğe bunları kadın olarak zaten veriyoruz beden bebek hayat vs vs..zaman çok değişti erkeklerin çoğu kadının gücü kadar kadına değer veriyor,elinde parası olup bunu idare eden kadından çekiniyorlar.

ne oldu biliyor musunuz
babamlar geldi, resmi eşim masaya geldi, konuşacaz 'kızınız maaşımın yarısına el koyacağını sçylüyor, bana tuzak kurdunuz dedi', midem bulandı.
biraz da olsa düzelirmi diye düşünüyordum, bebeği beni paradan daha çok seviyomuş, o an kesinleşti kararım,çok zor bi olay, iş ciddiye binince ağlayasım geldi,onu hala seviyorum galiba, kızmayın bana, içim acıdı...Onu bi daha göremeyecek olmak...
ama parayı benden çok seven bi adamla olmaz, yapamam, sonuç şu protokol yapılacak p.tesi, 500 lira çocuk için nafaka ödeyecek...protokol araştıracağım netten, gelecek ay 1 yılımız doluyor ve boşanacağız.

Çok üzüldüm inan ki şu okuduklarıma.boşanmak senin için en hayırlısı olacak.Allah sabırlar versin sana bu zorlu yolda arkadaşım

cok üzüldüm allah yardımcın olsun ..

Üzülme okudum herseyin bir çaresi vardır allaha tevekkül et lütfen bol bol dua et belki saçma gelecek ama inan allah herseyin hayırlısı veriyor .... her hayır da bir şer her ser de de bir hayır vardır erken kararlar alma düşün sakin kafayla zor biliyorum allahın a sığınirsan yardım eder güzel haberlerini bekliyorum

Şimdi gidersen dallanip budaklanirsa emin ol senin tahmin etmeyecegin yerlere gider iş iyi dusun

Evet yaptığı hicbirseyi tasvip etmiyorum fakat düzelme yecek diye birşey yokk

Allahım isterse herseyi tersine çevirir arkadaş üzülme sen eden bulurr

Hay spreyinde boğulasıca..

Öncelikle yavrunu Rabbim bağışlasın
bosanmaninve ayrılığın ne kadar kötü oldugu hakkinda atilip tutulsada ..bazen insanlarin yüzünü güldüren durumdur.
bir insanla arasındaki herşey bitmis bir evliligi yürütmeye calisiyorsunuz.
zoraki bir evlilik sürdürmek gercekten bir iskencedir. egerki birde cocuklar varsa bence dünyadaki insanin cocuguna yapabilecegi en büyük kötülüktür.
mutsuz bir ailede yasamaktansa ,mutlu bir ebeveynde yasamak her cocugun istedigidir. fakat eger evlilik bitmisse gercekten uzatmanında bir anlamı yok.. Hakkında hayırlısı olsun...

son durum nedir

Son konunuza göre yazıyorum...

O zaman evinize doneceksiniz. Başka bir secenek yok ki bize kiziyorsunuz bosan demek kolay vs diye. Evine git kocana katlan desek ona da demek kolay diyeceksiniz biz ne yapalim ki?

Ya o adama katlanmayip kendiniz cocugunuza bakma yollari arayacaksiniz ya da gidip katlanacaksiniz. Bunlardan hangisi sizi daha mutlu mutsuz eder ölçüp ona gore davranabilirsiniz.

Ese bagimli olmak her zaman ama her zaman biz kadinlara zarar....bunu dediğimizde de kiziyorlar bu forumda... Yani biz ne desek ne yazsak bos. Sizsiniz yaşayacak ve karar verecek olan..

Degisir diye beklemeyin, boşa umut edersiniz...

diğer konudan devam.....
ben sana çalışamaz mısın derken
maddi manevi desteğim yok, nasıl bakıcam çocuğa yazdığın için yazdım
hem 2 sene çalışmıycam, çocuğuma bakıcam, herşey para değil yazmışsın
hem de maddi desteğim yok, 18.000 tükenir, tükenince ne yapacağım, bebeğe nasıl bakacağım yazmışsın

canım bak, eşinden ayrılmak istemiyorsan açık açık yaz
biz de ona göre tavsiyelerde bulunalım
yoksa herkes boşan diyecek burada
aradığını bulamayacaksın

Nasıl adam bu her şeyi geçtim bir insan evladının sağlık sorununu dahi nasıl merak edip aramaz. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba öyle anlaşmalı filan da boşanmayın her şeyini alın ki sürünsün. Sinirim tepeme fırladı adamın rahatlığına bakar mısınız bu tiplerin kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkaracaksın vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…