- 25 Ağustos 2014
- 21.213
- 50.820
- 798
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
ben çocuk olabileceğini biliyordum ona söyledim o da korundu, geciktirici sprey aldı, çünkü onun mantığına göre geciktirici sprey gerekliydi o sorunu yenmek için, belki çözebiliriz dedik daha uzun bir süre olursa, biz de anlamadık ama bebek orada yatıyo, prezervatif aşırı sürtünmede çıkabilen bi plastik sonuçta
prezervatifle bir ilişkiye daha girdim ve korkuyorum 2.çocuktan güvenilir değil ara sıra çıkıyoben çocuk olabileceğini biliyordum ona söyledim o da korundu, geciktirici sprey aldı, çünkü onun mantığına göre geciktirici sprey gerekliydi o sorunu yenmek için, belki çözebiliriz dedik daha uzun bir süre olursa, biz de anlamadık ama bebek orada yatıyo, prezervatif aşırı sürtünmede çıkabilen bi plastik sonuçta
Lohusa depresyonunda bebeginin varligini reddeden kadin bile vardir, bilgin yok fikrin var masallahhiçbir şeyin eksik değildi, belki senden daha çirkin, ama kadın önemli değil ki. adam seni aldatmış. bunun diğer kadınla ilgisi yok. o olmasa başkası olurdu.
lohusa depresyonuna giren kadın, bebeğine daha sıkı tutunur. sen burda bebeğini düşünen bir anne gözlemleyebiliyor musun?
"çocuğun ihtiyaçları" kısmına takıldım ben de. "çocuğumun ihtiyaçları" olmalıydı en iyi ihtimalle.
eder. ama çocuğu almak için değil. sizi rahatsız etmek için. çocuğun sorumluluğunu alacak tipte birine benzemiyor.
bütün mesajları okursanız konu sahibinin asıl aldatılmayı kabullenemediğini görürsünüz.
açıkçası başta vajinismusu anlamadık da, o dedi ki sorun bende, ben ilaç kullanıyım dedi, sprey hap aldı kullandı yine olmayınca biz anladık ki hasta olan benim
prezervatifle bir ilişkiye daha girdim ve korkuyorum 2.çocuktan güvenilir değil ara sıra çıkıyo
ben çocuğumu seviyorum, hepsi onu düşündüğüm için, çocuk olmasa anında boşarımLohusa depresyonunun turleri vardir bebegini reddeden kadin bile vardir, bilgin yok fikrin var masallah
aciklamalarin şokundaydim da..açıkçası başta vajinismusu anlamadık da, o dedi ki sorun bende, ben ilaç kullanıyım dedi, sprey hap aldı kullandı yine olmayınca biz anladık ki hasta olan benim
prezervatifle bir ilişkiye daha girdim ve korkuyorum 2.çocuktan güvenilir değil ara sıra çıkıyo
2. cocuktan korkuyorum derken?
kanıt yok zaten olmasın diye götürdü doktora, yalvardım bebemin kulağı ya duymuyosa gidelim diye, anayım ben anabu yaptiklarini kanitlarsan bi dolu tazminat alabilirsin bu heriften..
2. cocuktan korkuyorum derken?
hiçbir şeyin eksik değildi, belki senden daha çirkin, ama kadın önemli değil ki. adam seni aldatmış. bunun diğer kadınla ilgisi yok. o olmasa başkası olurdu.
lohusa depresyonuna giren kadın, bebeğine daha sıkı tutunur. sen burda bebeğini düşünen bir anne gözlemleyebiliyor musun?
"çocuğun ihtiyaçları" kısmına takıldım ben de. "çocuğumun ihtiyaçları" olmalıydı en iyi ihtimalle.
eder. ama çocuğu almak için değil. sizi rahatsız etmek için. çocuğun sorumluluğunu alacak tipte birine benzemiyor.
bütün mesajları okursanız konu sahibinin asıl aldatılmayı kabullenemediğini görürsünüz.
Yahu dur bi kadin cevap versin bakalim ne demek istemis. Sen bu onyargilarla yine iyi gelmissin bu gunlere :)e hani 15 günlük lohusaydı? valla abla ben hiç doğurmadım ama ilk 6 hafta cinsel ilişkinin olmaması daha uygun diye biliyorum, bu da mı gol değil!
obu mutlu etmek için yüzeysel ilişkiye girdim ona dokunabilmek için yatağa gelsin diye öküz gibi geldiişi bitti gittie hani 15 günlük lohusaydı? valla abla ben hiç doğurmadım ama ilk 6 hafta cinsel ilişkinin olmaması daha uygun diye biliyorum, bu da mı gol değil!
Oyle bi korkun olmasin o adam ne seni ne oglunu tanir, hic isi olmaz sizinleAsıl korkum şu, psikopata bağlayıp çocuğu görme bahanesiyle benim ailemin ve oğlumun hayatını zindana çevirmesi, korkuyorum, napıyım, bir de çocuğu bana karşı dolduracak edecek
analigina bsy demedim, sakin ol.. her soylenene, oneriye, alakasiz bi cevabin var.. ne istiyosun, soyle onu yapalim?kanıt yok zaten olmasın diye götürdü doktora, yalvardım bebemin kulağı ya duymuyosa gidelim diye, anayım ben ana
Yahu dur bi kadin cevap versin bakalim ne demek istemis. Sen bu onyargilarla yine iyi gelmissin bu gunlere :)
ya o ilişkiden de çocuk olursa???????????2. cocuktan korkuyorum derken?
arkadaşlarım da öle diyo ama bence gelecek çocuk büyüyünce, korkuyorumOyle bi korkun olmasin o adam ne seni ne oglunu tanir, hic isi olmaz sizinle
sen fake'sin dmi ya? hadi bak soyle kizmiycaz..ya o ilişkiden de çocuk olursa???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?