- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Sutun koruyo da sen yine de onlemini al.ya o ilişkiden de çocuk olursa???????????
ilişki ameliyattan 13 gün sonra oldu, 15 gün bile yok, eve bağlansın diye dikişlerin patlaması riskine karşıe hani 15 günlük lohusaydı? valla abla ben hiç doğurmadım ama ilk 6 hafta cinsel ilişkinin olmaması daha uygun diye biliyorum, bu da mı gol değil!
Fake diyemiyorum ilk konusu degil, zihni daginik galiba alakasiz seyler anlatiyo ondansen fake'sin dmi ya? hadi bak soyle kizmiycaz..
bilemedim, o lanet şey çıkabiliyor, o zaman al sana çocukSutun koruyo da sen yine de onlemini al.
ilişki ameliyattan 13 gün sonra oldu, 15 gün bile yok, eve bağlansın diye dikişlerin patlaması riskine karşı
hemen fake demeyi sevmiyorum ama cok sacma/tutarsiz geldi bazi cevaplar, biraz da alakasiz ve konuyu dagitir tarzda.. ne biliyimFake diyemiyorum ilk konusu degil, zihni daginik galiba alakasiz seyler anlatiyo ondan
Sen o adami degil surtunmeyle, zamkla tutkalla bile eve baglayamazsin canimilişki ameliyattan 13 gün sonra oldu, 15 gün bile yok, eve bağlansın diye dikişlerin patlaması riskine karşı
keşke, uyusam uyansam öle olsa..herşey yalan olmuş olsa, bu adam uçsa hayatımdan, bugün anam da dedi, bu adamdan koca olmaz, yuvanı ben yıkmıyım ama iyi düşün dedi.ben aldatma olayına kadar şans verme yanlısıydım, fake diyenler özelden mailini atsın bebemin resmini atıyım, o da yalan olamaz yasen fake'sin dmi ya? hadi bak soyle kizmiycaz..
Cok da serin kanli, tam fake konuluk bi serinkanlilikhemen fake demeyi sevmiyorum ama cok sacma/tutarsiz geldi bazi cevaplar, biraz da alakasiz ve konuyu dagitir tarzda.. ne biliyim
Sen o adami degil surtunmeyle, zamkla tutkalla bile eve baglayamazsin canim
Annen arkandaysa baban kolay annen halleder o islerikeşke, uyusam uyansam öle olsa..herşey yalan olmuş olsa, bu adam uçsa hayatımdan, bugün anam da dedi, bu adamdan koca olmaz, yuvanı ben yıkmıyım ama iyi düşün dedi.ben aldatma olayına kadar şans verme yanlısıydım, fake diyenler özelden mailini atsın bebemin resmini atıyım, o da yalan olamaz ya
bebek resmi bulmak zor is degil de, neyse, konu da bu degil zaten.. oylesine sordum.. belki baska bi okuyana faydasi olur yazilanlarin..keşke, uyusam uyansam öle olsa..herşey yalan olmuş olsa, bu adam uçsa hayatımdan, bugün anam da dedi, bu adamdan koca olmaz, yuvanı ben yıkmıyım ama iyi düşün dedi.ben aldatma olayına kadar şans verme yanlısıydım, fake diyenler özelden mailini atsın bebemin resmini atıyım, o da yalan olamaz ya
Sezeryandan bahsediyo pigmedoğum değil yalnız, ameliyat.
şu an var, depresyondayımKonu sahibi;
Psikolojik bir rahatsizliginiz var miydi daha once suphelenilen/teshis edilen?
bi de bi istanbul agzi konusuyo, ote yandan bizden biri, gayet yoresel, 'bebem' gibiCok da serin kanli, tam fake konuluk bi serinkanlilik
şimdilik öle görünüyo sadece şimdilikbebek resmi bulmak zor is degil de, neyse, konu da bu degil zaten.. oylesine sordum.. belki baska bi okuyana faydasi olur yazilanlarin..
annen bunu dedi madem, arkanda durur diye dusunuyorum?
Sezeryandan bahsediyo pigme
Ankaralilar bebe diyor :/bi de bi istanbul agzi konusuyo, ote yandan bizden biri, gayet yoresel, 'bebem' gibibelli bi tarzi karakteri yok.. fake mi degil mi, kendi de kararsiz..
kocam yöresel konuşurdu, bebemiz anam derdi, ondan öğrendim kullanmak da hoşuma gidiyobi de bi istanbul agzi konusuyo, ote yandan bizden biri, gayet yoresel, 'bebem' gibibelli bi tarzi karakteri yok.. fake mi degil mi, kendi de kararsiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?