Bugün oldum kontrol kanama alanı çok azalmış dikkatli bakmasam görmem bile dedi :) bol su içtim çok dinlendim asla iş yapmadım :) ki benim büyüktü kanama alanım. İlacın varsa saatinde kullan ve bol su iç . Zamanla düzeliyor. İnşallah biticek benim ve bu sorunu yaşayan herkesin.
Çok şükür yatıyorm bende bakalm perşembe kontrolm var benm kanama alanı gözükmüyor usgde plasentanın aşağısından kanıyordur muhtemelen demişti İnşallah yukarı çıktıysa biraz geçecek benmde
Çok şükür yatıyorm bende bakalm perşembe kontrolm var benm kanama alanı gözükmüyor usgde plasentanın aşağısından kanıyordur muhtemelen demişti İnşallah yukarı çıktıysa biraz geçecek benmde
Merhaba şükür güzel geçti kanama kahverengiliklerde geçti görünürde hiç biiey yok dedi dr plasenta yarı kapatmış rahimi ama daha yukarı çıkmaz 24. Haftadan sonra plasenta aşağıda diyebiliriz dedi zaten normal hamileliklerdede aşağıda olur bu haftalarda dedi ama kanama geçmişim oldugundan dikkat et dedi progestanı kesebilirsin dedi ama ben pakolojk olarak iyi geliyor diyince iyi kullan o zaman bir ay daha dedi Sonra bırakıcam İnşallah bir sıkıntı olmazsa