15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

adamın kendi parası kendi oğlu alır alır kime ne yani? sanıyorum kayınpederine güvenerek evlenmemişsindir

Allah hayirli zamanda nasip etsin canim, gercekten siniyolar biz gibileri boyle.konular ve insanlar...
AMİN CANIMMMM. MADUR ARKADAŞIM VALLA BEN 3 YAŞINDAYKEN ANNEM BABAM AYRILMIŞ. ŞİMDİ GÖRÜYORUM Kİ İYİ Kİ DE ÖYLE OLMUŞ. ÇOCUK MUTSUZ BİR ORTAMDA ANNE BABAYLA BÜYÜYECEĞİNE SEN SEVGİNLE BÜYÜT ÇOCUĞUNU. O SENİN EVLADIN.

çocuk için acele etmişsiniz bence ayrı eve çıkmak mantıklı olurdu bence ne demişler ev üstüne ev olmaz

çocuk için acele etmişsiniz bence ayrı eve çıkmak mantıklı olurdu bence ne demişler ev üstüne ev olmaz
cocuk ıcın sole acele ettm ben cocuk asıgıyım esımıde sevıyorum neden olmasın dedım bırlıkken buyur daha sonra cıkarız dıye dusundum cocugu yaparkende bunları konustuk

evinde kalıyorsunuz çünkü. neyse sorunu çok baska yerlerde çok baska kişilerde arıyorsun. düzelmesini dilesem de bunca mantık hatası ve yanlış düşünce de zor görunuyor. hayırlısı
ne yapmam gerekıyo benım sımdı pekı onu soleyın bana

insan konuyu tek taraflı okuyunca çok başka anlamlar çıkarabiliyor gerçekten ben sizi çok masumsunuz sanmıştım.
bu konuya nerden vardınız pekı ben cok haklı dıye bısey demedım her ınsanın hataları var benm yaptıgım yanlıs ayrıldıktan sonra tekrar gerı donmem

ne yapmam gerekıyo benım sımdı pekı onu soleyın bana

ne yapman gerektiğini daha hiç bişeyden haberi olmayan masum bir bebegın hakkına girerken düşünmeliydin.

ama yine de söyleyeyim şayet ayrılmazsanız ve ayrı eve de çıkamazsan evdekilerle iyi geçinmek zorundasın. onların evine hayatına sonradan dahil olmuşsun. ve size evlerini açarak bile yeterince yardımcı olmuşlar. bundan sonrasında adamın oğluna aldıgı arabaya karışamazsın. bugun babam kardeşime araba alsa ben abla olarak bile karışamam adam doğdugu günden beri çalışıyor nereye isterse harcar bana soracak değil yani değil ki gelinine damadına sorsun.

bu konuya nerden vardınız pekı ben cok haklı dıye bısey demedım her ınsanın hataları var benm yaptıgım yanlıs ayrıldıktan sonra tekrar gerı donmem

Bu kanıya böyle bir adama bilerek çocuk yapmanızdan vardım,yinede halinize üzüldüm en çok karnınızdaki günahsız için Allah yardımcınız olsun ana babaların günahını hep çocuklar çekiyor maalesef.

Adam sana diyor ki biz cok kavga ediyoruz cocuk istemiyorum, sen ben cocuk asigiyim diyerek zorlaya zorlaya cocuk yaptiriyosun, sonra da ayrilalim deyince, e bu cocuk babasiz buyumeyecek ayni evde yasayacagiz diyosun

kendine güvenmeyen sorumsuz bir adamdan istemediği halde çocuk yapmanız en büyük hatanız maalesef..

bısey sormak ıstıyorum sız evlımısınız pekı

Tek yanlışın bu mu?? Bak benden yaşça çok küçüksün sen diye hitap ediyorum. Madem bu konuyu buraya açtın sana biraz ablalık yapalım. Öncelikle hatalar var ama onları bir kenara bırakmak lazım. Senin için olmasa bile o karnından yavrun için.
Akşama aileler bir araya gelecek. Eşin ve belki de ailesi seni ailene şikayet edecek. Bu kız bize gelinlik yapmıyor. Yemeğini bile ben önüne koyuyorum. Bir işe elini sürmüyor. Ancak odasına gidip k.çını devirip yatıyor diyecekler. Bak emin ol bunu diyecekler. Ailen de belki haklı bulacak bu şikayetleri. Sana yüklenecek herkes. Bunlara hazırlıklı ol ve ne istediğine karar ver. Gerekiyorsa topla eşyalarını ailenle birlikte git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…