onun cocuk ıstememesının sebebı ayrı eve cıkalım ole bızım ayrı eve cıkmamız rahat 10 sene cunku hıc bı sekılde bırıkımımız yok kayınpederım bıze destek olacagına dıger ogluna araba aldı altına bekar oldugu halde benm kocam hıcbısey demedı
buyuk ıhtımalle durum onu gosterıyo zatenAyrıl sen de bu adamla ömür geçer mi sinirlerim bozuldu
AMİN CANIMMMM. MADUR ARKADAŞIM VALLA BEN 3 YAŞINDAYKEN ANNEM BABAM AYRILMIŞ. ŞİMDİ GÖRÜYORUM Kİ İYİ Kİ DE ÖYLE OLMUŞ. ÇOCUK MUTSUZ BİR ORTAMDA ANNE BABAYLA BÜYÜYECEĞİNE SEN SEVGİNLE BÜYÜT ÇOCUĞUNU. O SENİN EVLADIN.Allah hayirli zamanda nasip etsin canim, gercekten siniyolar biz gibileri boyle.konular ve insanlar...
digerıde kendı oğlu yerı geldıgınde bızden para ıstemeyı bılıyolar amaadamın kendi parası kendi oğlu alır alır kime ne yani? sanıyorum kayınpederine güvenerek evlenmemişsindir
evinde kalıyorsunuz çünkü. neyse sorunu çok baska yerlerde çok baska kişilerde arıyorsun. düzelmesini dilesem de bunca mantık hatası ve yanlış düşünce de zor görunuyor. hayırlısıdigerıde kendı oğlu yerı geldıgınde bızden para ıstemeyı bılıyolar ama
cocuk ıcın sole acele ettm ben cocuk asıgıyım esımıde sevıyorum neden olmasın dedım bırlıkken buyur daha sonra cıkarız dıye dusundum cocugu yaparkende bunları konustukçocuk için acele etmişsiniz bence ayrı eve çıkmak mantıklı olurdu bence ne demişler ev üstüne ev olmaz
ne yapmam gerekıyo benım sımdı pekı onu soleyın banaevinde kalıyorsunuz çünkü. neyse sorunu çok baska yerlerde çok baska kişilerde arıyorsun. düzelmesini dilesem de bunca mantık hatası ve yanlış düşünce de zor görunuyor. hayırlısı
bu konuya nerden vardınız pekı ben cok haklı dıye bısey demedım her ınsanın hataları var benm yaptıgım yanlıs ayrıldıktan sonra tekrar gerı donmeminsan konuyu tek taraflı okuyunca çok başka anlamlar çıkarabiliyor gerçekten ben sizi çok masumsunuz sanmıştım.
ne yapmam gerekıyo benım sımdı pekı onu soleyın bana
bu konuya nerden vardınız pekı ben cok haklı dıye bısey demedım her ınsanın hataları var benm yaptıgım yanlıs ayrıldıktan sonra tekrar gerı donmem
bu konuya nerden vardınız pekı ben cok haklı dıye bısey demedım her ınsanın hataları var benm yaptıgım yanlıs ayrıldıktan sonra tekrar gerı donmem
kendine güvenmeyen sorumsuz bir adamdan istemediği halde çocuk yapmanız en büyük hatanız maalesef..bu konuya nerden vardınız pekı ben cok haklı dıye bısey demedım her ınsanın hataları var benm yaptıgım yanlıs ayrıldıktan sonra tekrar gerı donmem
Yapacagin sey ailenin yanina doneceksin. Esin ayri ev acalim demeden de bir araya gelmeyeceksinne yapmam gerekıyo benım sımdı pekı onu soleyın bana
bısey sormak ıstıyorum sız evlımısınız pekıne yapman gerektiğini daha hiç bişeyden haberi olmayan masum bir bebegın hakkına girerken düşünmeliydin.
ama yine de söyleyeyim şayet ayrılmazsanız ve ayrı eve de çıkamazsan evdekilerle iyi geçinmek zorundasın. onların evine hayatına sonradan dahil olmuşsun. ve size evlerini açarak bile yeterince yardımcı olmuşlar. bundan sonrasında adamın oğluna aldıgı arabaya karışamazsın. bugun babam kardeşime araba alsa ben abla olarak bile karışamam adam doğdugu günden beri çalışıyor nereye isterse harcar bana soracak değil yani değil ki gelinine damadına sorsun.
Çok büyük bencillik hata çocuğa çok üzüldüm.Adam sana diyor ki biz cok kavga ediyoruz cocuk istemiyorum, sen ben cocuk asigiyim diyerek zorlaya zorlaya cocuk yaptiriyosun, sonra da ayrilalim deyince, e bu cocuk babasiz buyumeyecek ayni evde yasayacagiz diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?