15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Bekleyin.cagirsin soylesin.size goz dagi vermeye calisiyor.ne istiyorsa yapsin.

bısey sormak ıstıyorum sız evlımısınız pekı

evlilik, çocuk sahibi olmak istemeyen bir adamı zorla baba etme sanatı mıdır peki? ya da hamilelik çocugu babaya karşı kullanmak için mi gercekleştirilir.

bundan sonrasında konunun basına bekarlar yazmasın dersen, bekarlar da konundan uzak durucaktır.

bazı insanlar çocuk isteğiyle evleniyor zaten

bir çocuk babasız mutlu olabilir mi bilmiyorum ama evlilikde çok mutsuz da olsam boşamsam da iyiki çocuğumu doğurmuşum derim bununla da gurur duyardım

Ben onu sormadim. Boyle bir ortama bile bile cocuk getirip sonra da "ama cocugum"la baslayan cumleler kurmak ne kadar mantikli. Isteyen her canli ureme hakkina sahiptir birsey diyemem. Ama burada istenmeyen bir cocuk yapip magduru oynamakta biraz abes kaciyor.

esım ole bısey demez o aılesının yanında mutlu

Cansu cocuk istemeyen adama cocuk yaptirdin neyse oldu gecti peki su an seni de cocugunu da istemeyen bu adam ve aileye neden tamam demeyip diretiyosun? Kadinlik gururu, izzet-i nefis, insanlik onuru gibi kavramlar var. Onlari gectim o cocugu istemeyen insanlar ona ne sunacak ki o evde buyutmeye calisacaksin?

hayır onu demek ıstemıyorum evlı olsanız bıraz kendınızı benm yerıme koyun dıyecektım sonucta aynı evdesınız kaynınız calısmıyor gezıyor tozuyor para harcıyor sureklı sızın zorunuza gıtmez mı ya ben anlatamıyorum ya sız benı anlamıyosunuz

Sakin ona yalvarmayin.ne istiyorsan yap,de beni hamileyken terk etmek isteyen birine dur diyemem.de.bu gunumde hemde senin cocugunu tasirken boyle yapan birine ne diyebilirim ki.dur mu diyecegim.cagir kimi istiyorsan,konus.de.ve sakin fevri davranma.ne bagir ne cagir.

bazen bahtın mı baglanıyo bılemez kı ınsan ben esımden nısanlıyken ayrıldım nısan attım sonra benden bı sans daha ıstedı verdım evlendık bu haldeyız

Bunun baht baglanmasiyla alakasi yok. Dedigini yaptirmak icin cocuk yapacak kadar akillilik yapmakla alakasi var.

bısey sormak ıstıyorum sız evlımısınız pekı
11 senelik evlilik hayatim var, sana mesaj yazan ponyooo'nun yorumuna kesinlikle katiliyorum. dogru seyler yazmasi icin ille de evli olmasina gerek yok. kocaniz cocuk istememis, zorlaya zorlaya sirf istediniz diye bir masumun hayatini etkileyeceksiniz. bu anlayana cok agirdir, siz daha o olgunlukta degilsiniz sanirim.

Manyağa bak aklınca seni tehdit edip dediğini yaptıracak ,yazık çok yazık ailesi gazlıyor eşinde gaza geliyor anlaşılan hamile kadına yaşattıklarına bak vicdansızların.

yok cnm yaaa tehditin fln ötesine geçmiş bu iş çocuğu aldıralım diyor baksana. ayrılmıcak adam aldıralım dermi. tüüü yazıklr olsun böyle kocaya

Calismayan adama kayinpeder araba almaz. Arabayla bi is yapsin diye alindi demek ki o araba. Dogru mu?

yok cnm yaaa tehditin fln ötesine geçmiş bu iş çocuğu aldıralım diyor baksana. ayrılmıcak adam aldıralım dermi. tüüü yazıklr olsun böyle kocaya
Kocası başından beri istemiyormuş zaten canı konunun ilerleyen sayfalarında okudum bende konu sahibesi sırf çocuk aşığı diye yapmış çocuğu evet kocasına yazıklar olsun fakat bu durumun tek sorumlusu o değil.

yahu cansu senin kendi kocan çalışmıyor onu düşünsene kayın biraderinin calışmamasını düşüneceğine.

zorunuza niye gidiyor, para kiminse kime nasil verecegine o karar verir. sizin esinizin sorumluluk duygusunu kazanmasi icin de size yardim etmiyor olabilirler. hem evlerinde kaliyorsunuz size birsey yapmak zorunda degiller. Kayninizin yedigi ictigi gezdigi kendinedir, hepiniz ayri bireylersiniz.

cocuk ıcın sole acele ettm ben cocuk asıgıyım esımıde sevıyorum neden olmasın dedım bırlıkken buyur daha sonra cıkarız dıye dusundum cocugu yaparkende bunları konustuk

ama bölede her hareketin batar onlara ssen uyumak için gidersin onlar bizi sevmiyo der yanlış anlar daha dogmamış bir çocuk varken aranızı düzeltmeye bakın tabi bu arada hamile oldugunu unutma kendini yıpratma sakın düzgün bir şekilde konuş eşinle sonra kayınvalidenle ikiniz tekken konuş annecim beni yanlış anlamışsınız ben çok yoruldugum için odamda uzanıyorum size asla bir tavrım yok de konuş inan bana onun arkasından sen konuşursun o senin arkandan konuşur laflar havada kalır al karşına kv konuş durumunu anlat o zaman herşey daha şık olur gibi geldi bana

Kayniniz bekar adam ister calisir ister calismaz bu sizi ilgilendirmiyor ki. Kayinpeder size evini acmis daha ne istiyorsunuz? Kayniniza bakacaginiza siz kocaniza bakin. Alinteriyle araba sahibi olsun o da.

adamdaki kafaya bakya.
kücücük bebegini aldırmayı düşünüyo.
balyozla kafasını parcalıcan

Aldırmayı teklif etmek biraz uç bir nokta olsa da bence adam haksız değil.

Adam kavga ediyoruz diyor, çocuk istemiyorum diyor. Karısı umursamadan hamile kalıp adamı zorla baba yapıyor, adam ayrılmak istediğinde de "çocuk var" diye ayrılamazsın diyor.
Adamın suçu ne burada?
Karısı kayınvalideyle oturmayı da kabul etmiş, adamın imkanlarını da. Üstüne zorla hamile kalmış. Şimdi de adam ayrılamıyor.

Çocuğu kocayı kendine bağlamak için yapınca böyle oluyor demek ki sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…