bısey sormak ıstıyorum sız evlımısınız pekı
esım ole bısey demez o aılesının yanında mutluYapacagin sey ailenin yanina doneceksin. Esin ayri ev acalim demeden de bir araya gelmeyeceksin
bazı insanlar çocuk isteğiyle evleniyor zaten
bir çocuk babasız mutlu olabilir mi bilmiyorum ama evlilikde çok mutsuz da olsam boşamsam da iyiki çocuğumu doğurmuşum derimbununla da gurur duyardım
esım ole bısey demez o aılesının yanında mutlu
hayır onu demek ıstemıyorum evlı olsanız bıraz kendınızı benm yerıme koyun dıyecektım sonucta aynı evdesınız kaynınız calısmıyor gezıyor tozuyor para harcıyor sureklı sızın zorunuza gıtmez mı ya ben anlatamıyorum ya sız benı anlamıyosunuzevlilik, çocuk sahibi olmak istemeyen bir adamı zorla baba etme sanatı mıdır peki? ya da hamilelik çocugu babaya karşı kullanmak için mi gercekleştirilir.
bundan sonrasında konunun basına bekarlar yazmasın dersen, bekarlar da konundan uzak durucaktır.
bazen bahtın mı baglanıyo bılemez kı ınsan ben esımden nısanlıyken ayrıldım nısan attım sonra benden bı sans daha ıstedı verdım evlendık bu haldeyız
11 senelik evlilik hayatim var, sana mesaj yazan ponyooo'nun yorumuna kesinlikle katiliyorum. dogru seyler yazmasi icin ille de evli olmasina gerek yok. kocaniz cocuk istememis, zorlaya zorlaya sirf istediniz diye bir masumun hayatini etkileyeceksiniz. bu anlayana cok agirdir, siz daha o olgunlukta degilsiniz sanirim.bısey sormak ıstıyorum sız evlımısınız pekı
Manyağa bak aklınca seni tehdit edip dediğini yaptıracak ,yazık çok yazık ailesi gazlıyor eşinde gaza geliyor anlaşılan hamile kadına yaşattıklarına bak vicdansızların.
Calismayan adama kayinpeder araba almaz. Arabayla bi is yapsin diye alindi demek ki o araba. Dogru mu?hayır onu demek ıstemıyorum evlı olsanız bıraz kendınızı benm yerıme koyun dıyecektım sonucta aynı evdesınız kaynınız calısmıyor gezıyor tozuyor para harcıyor sureklı sızın zorunuza gıtmez mı ya ben anlatamıyorum ya sız benı anlamıyosunuz
Kocası başından beri istemiyormuş zaten canı konunun ilerleyen sayfalarında okudum bende konu sahibesi sırf çocuk aşığı diye yapmış çocuğu evet kocasına yazıklar olsun fakat bu durumun tek sorumlusu o değil.yok cnm yaaa tehditin fln ötesine geçmiş bu iş çocuğu aldıralım diyor baksana. ayrılmıcak adam aldıralım dermi. tüüü yazıklr olsun böyle kocaya
hayır onu demek ıstemıyorum evlı olsanız bıraz kendınızı benm yerıme koyun dıyecektım sonucta aynı evdesınız kaynınız calısmıyor gezıyor tozuyor para harcıyor sureklı sızın zorunuza gıtmez mı ya ben anlatamıyorum ya sız benı anlamıyosunuz
zorunuza niye gidiyor, para kiminse kime nasil verecegine o karar verir. sizin esinizin sorumluluk duygusunu kazanmasi icin de size yardim etmiyor olabilirler. hem evlerinde kaliyorsunuz size birsey yapmak zorunda degiller. Kayninizin yedigi ictigi gezdigi kendinedir, hepiniz ayri bireylersiniz.hayır onu demek ıstemıyorum evlı olsanız bıraz kendınızı benm yerıme koyun dıyecektım sonucta aynı evdesınız kaynınız calısmıyor gezıyor tozuyor para harcıyor sureklı sızın zorunuza gıtmez mı ya ben anlatamıyorum ya sız benı anlamıyosunuz
cocuk ıcın sole acele ettm ben cocuk asıgıyım esımıde sevıyorum neden olmasın dedım bırlıkken buyur daha sonra cıkarız dıye dusundum cocugu yaparkende bunları konustuk
hayır onu demek ıstemıyorum evlı olsanız bıraz kendınızı benm yerıme koyun dıyecektım sonucta aynı evdesınız kaynınız calısmıyor gezıyor tozuyor para harcıyor sureklı sızın zorunuza gıtmez mı ya ben anlatamıyorum ya sız benı anlamıyosunuz
Aldırmayı teklif etmek biraz uç bir nokta olsa da bence adam haksız değil.yok cnm yaaa tehditin fln ötesine geçmiş bu iş çocuğu aldıralım diyor baksana. ayrılmıcak adam aldıralım dermi. tüüü yazıklr olsun böyle kocaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?