- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi morpapatyam
-
ne biçim yazmışım okumadan göndermiştim.hep devrik cümleya bende de aynı sorun var bende 14 kilo verdim 72 kg oldum ramazan bayramında bayramında ipin ucunu kaçırdım daha hale toparlayamadım bende içten içe pişmanım ama yine de duramıyorum ne yapsakta tekrar diyet moduna girsek bende 1 kilosunu geri aldım verdiklerimin hepsini almaktan çok korkuyorum.
ya bende de aynı sorun var bende 14 kilo verdim 72 kg oldum ramazan bayramında bayramında ipin ucunu kaçırdım daha hale toparlayamadım bende içten içe pişmanım ama yine de duramıyorum ne yapsakta tekrar diyet moduna girsek bende 1 kilosunu geri aldım verdiklerimin hepsini almaktan çok korkuyorum.
ne kadar güzel yazmışsınız.çok teşekkür ederım size.biraz hırs lazım aslında bana.ama yoruldum hep dilkkat etmekten.teşekkür ederım destegınız içinhiç moralinizi bozmayın güzel bi basarı elde etmissiniz az daha sabrederseniz daha da güvenceksiniz kendinize ve cok cok daha güzel bir bayan olcaksınız geçin aynanın karsınıza kendinizle bi konusun ne istiyorsunuz bu hayattan nasıl bir hayale sahipsiniz ve kendinize güvenin inanc her seyden önce geliyor az daha sabırrrr ve hırs lazım size sıkılmış olabilirsiniz biraz değisim yapın kendinizde yediklerinizde diyetinizi hafifletin arada kacamak oluyor ama durdurmayı da bilin ben inanıyorum size :):):)
yolun yarısına geldiğinizi düşünün.yemeye devam ettikçe yönünüzü varacağınız yere değil,geldüğiniz noktaya çevirmiş olduğunuzu ve adımlarınızı geriye değil ileriye atmanız gerektiğini söyleyin.ikna edin kendinizi.zihninize oyun oynayın biraz.bir ,iki beden küçük kıyafetler alaın ve haftada bir deneme şansı verin kendinize.diyete devam ederken.bu da bende işe yaradı.başlayamıyordum ama başladım.5 ayda 15 kilo verdim. hatta 16 .ama 1 kiloyu geri aldım.herkez çok farkettiğimi söylüyor.90 dan 75 e indim.ama sanki suan hedefime ulaşmış psikolojisindayım.rejim mejim hakgetire.hiç dikkat etmiyorum.herşeyi yıyıp içiyrum.içten içe çoook üzülüyorum.ama tüm motivasyonum kayboldu.ne yapmam lazım?
merhaba bende 3 gündür diyetteyim motivasyonumu kıran tek şey ise evde deli gibi yiyenler :))azimliyim eski halime geri dönücem ama çok sinirli oluyorum kan şekerim mi düşüyor anlamadım ama bakalım evdekiler pek hoşnut değil ama 62 kiloyum 55 e düşücem inş. bakalım bu işte en önemlisi moralmiş anladımki :///5 ayda 15 kilo verdim. hatta 16 .ama 1 kiloyu geri aldım.herkez çok farkettiğimi söylüyor.90 dan 75 e indim.ama sanki suan hedefime ulaşmış psikolojisindayım.rejim mejim hakgetire.hiç dikkat etmiyorum.herşeyi yıyıp içiyrum.içten içe çoook üzülüyorum.ama tüm motivasyonum kayboldu.ne yapmam lazım?
5 ayda 15 kilo verdim. hatta 16 .ama 1 kiloyu geri aldım.herkez çok farkettiğimi söylüyor.90 dan 75 e indim.ama sanki suan hedefime ulaşmış psikolojisindayım.rejim mejim hakgetire.hiç dikkat etmiyorum.herşeyi yıyıp içiyrum.içten içe çoook üzülüyorum.ama tüm motivasyonum kayboldu.ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?