15 kilo gitti.kaldı 10 kilo.biraz morale ihtiyacım var

morpapatyam

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
919
874
333
5 ayda 15 kilo verdim. hatta 16 .ama 1 kiloyu geri aldım.herkez çok farkettiğimi söylüyor.90 dan 75 e indim.ama sanki suan hedefime ulaşmış psikolojisindayım.rejim mejim hakgetire.hiç dikkat etmiyorum.herşeyi yıyıp içiyrum.içten içe çoook üzülüyorum.ama tüm motivasyonum kayboldu.ne yapmam lazım?

ya bende de aynı sorun var bende 14 kilo verdim 72 kg oldum ramazan bayramında bayramında ipin ucunu kaçırdım daha hale toparlayamadım bende içten içe pişmanım ama yine de duramıyorum ne yapsakta tekrar diyet moduna girsek bende 1 kilosunu geri aldım verdiklerimin hepsini almaktan çok korkuyorum.

ne biçim yazmışım okumadan göndermiştim.hep devrik cümle

aynen .bıde hedefım vardfı .onuda tuturamadım.bu ara psikolojimde bozuk.hep yemel ıstıyorum.oglen gıtım hamburger menu yedım.napıcam bilmiyom

hiç moralinizi bozmayın güzel bi basarı elde etmissiniz az daha sabrederseniz daha da güvenceksiniz kendinize ve cok cok daha güzel bir bayan olcaksınız geçin aynanın karsınıza kendinizle bi konusun ne istiyorsunuz bu hayattan nasıl bir hayale sahipsiniz ve kendinize güvenin inanc her seyden önce geliyor az daha sabırrrr ve hırs lazım size sıkılmış olabilirsiniz biraz değisim yapın kendinizde yediklerinizde diyetinizi hafifletin arada kacamak oluyor ama durdurmayı da bilin ben inanıyorum size :):):)

ne kadar güzel yazmışsınız.çok teşekkür ederım size.biraz hırs lazım aslında bana.ama yoruldum hep dilkkat etmekten.teşekkür ederım destegınız için

benim de 15 kilo fazlam var 10 gün önce basladım sağlıklı beslenmeye ve adına diyet deyip kendimi stres etmiyorum siz bence biraz fazla stres olmussunuz raahatlamaya ihtiyacınız var diyet lafını unutun sağlıklı beslenmenin zevkine varın :)

AMAN HAA.. bu rehavetten sonra ben çok kısa sürede 15 kilo aldım. eski halinize geri dönmek ister misiniz? o kadar yol gitmişsiniz geri dönmeyin.. yapmayın bunu kendinize... çok az yolunuz kalmış sıkın dişinzi azzcık daha.. Başarılar dileriimm

yolun yarısına geldiğinizi düşünün.yemeye devam ettikçe yönünüzü varacağınız yere değil,geldüğiniz noktaya çevirmiş olduğunuzu ve adımlarınızı geriye değil ileriye atmanız gerektiğini söyleyin.ikna edin kendinizi.zihninize oyun oynayın biraz.bir ,iki beden küçük kıyafetler alaın ve haftada bir deneme şansı verin kendinize.diyete devam ederken.bu da bende işe yaradı.başlayamıyordum ama başladım.

Kızlar kendinize gelin derim tecrübeyle sabit.ben 2 sene önce sağlıklı beslenerek sporla 35 kg verdim. O ara doğumgünleri oldu dikkat etmedim yarın ederim yarın ederim diye diye 23 kg geri almışım. Okadar çok emek vermiştimki kendimden nefret ettim.Kilo vermek, istediğin şeyleri giyebilmek okadar güzel duyguki o hazzı hiç bir yemek veremez.bence mutfağa eski resimlerinizden asın, birde başarı hikayelerini okuyun bana çok iyi geldi.bana gelince sil baştan.Allah izin verirse bu sefer ne olursa olsun bırakmıyacam.sevgiyle ve ince kalın.

merhaba bende 3 gündür diyetteyim motivasyonumu kıran tek şey ise evde deli gibi yiyenler :))azimliyim eski halime geri dönücem ama çok sinirli oluyorum kan şekerim mi düşüyor anlamadım ama bakalım evdekiler pek hoşnut değil ama 62 kiloyum 55 e düşücem inş. bakalım bu işte en önemlisi moralmiş anladımki :///

canım aynı hatayı ben yaptım 18 kg verdim. herkes yeter artık çok kötü oldun bu ne zayıflık dediler bende şımardım sanırım hiç duymadığım bir şeydi bu çünkü insanlardan. yemeye başladım. yemeye başlayınca bütün inancım ve iradem kırıldı. 1 buçuk senede 4 ayda verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım
ne kadar ertelersen o kadar kötü. sabah kalk tekrar başla derim sana araya giren her gün senin motivasyonunu tekrar yakalayamamanı sağlıyor. başlarsam a10 gün geçer motivasyonun arkandan gelir merak etme önemli olan başlamak. benim durumuma düşme diye nutuk veriyorum işte

bende 80 den 56 ya düşmüş biri olarak diyebilirimki en zor verilen kilo kısmındasın.ve diyet yeterli değil gerçekten değil.beslenme tarzını değiştirmek zorundasın hayatındaki çünkü demekki senin beslenme tarzın doğru ve sağlıklı değil ki kilo almışsın zamanında (hastalık olmadığını varsayıyorum).bu demek değilki ömrün boyunca kalori hesabı yapacaksın.ama kızartmadır,pastadır börektir,yağ basılmış pilav makarna gibi şeyler sürekli yenmemeli.evde daha sağlıklı ve daha düşük kalorili bir beslenme hüküm sürmeliki verdikten sonra kilo korunabilsin.ve saldırmamak gerekiyor bayramda seyranda yemeklere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…