Olur o kadar. Yarın telafi edersin canımmTartı sonrası rehaveti heralde ben de ekmek fazla oldu diye düşünmüştüm haklısın
Geçmiş olsun sıkıntı yok bence canını sıkma zaten bundan sonrasını daha rahat verebilirsin fazla bir şeyin yokMenüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.00 karatay kahvaltı tabağı 1 has.yum
Öğle 12.30
7 mercimek köftesi.domates.salatalık.yeşillik
Akşam 18.45
1 tabak ali nazik kebabı.1 avuç kuruyemiş.1 hurma.çay
Saat 10da spor yaptım 5 mil leslie.sonra limonlu yeşilçay
Su 2.25lt.3 olur yatmadan
kızlar midem kötü biraz moralimi bozdu.yoksa güne süper başlamıştım.Allah beterinden korusun
İnşallah öyle olurGeçmiş olsun sıkıntı yok bence canını sıkma zaten bundan sonrasını daha rahat verebilirsin fazla bir şeyin yok
Ben cok krize girdigimde genelde fotograflarima bakiyorum, tip olarak kendimi cok begenirim, o sekilde gaza geliyorum :))kızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaa bütün gün iyiydim misafire gittim kendimi tuttum sporum da çok iyiydi ama şimdi canım tatlı istiyor. yemek istemiyorummmmm size olmuyor mu boyle nasıl tutuyorsunuz kendinizi.
ben bıraktım allah ne verdiyse yiyorum canimevetttttt bu hafta dereceye giren arkadaşlarımız
1.marlin18
2.kakaovanilya
3.Evlimutluanne
Z zelisbasaran1310deadandlovely Bluelight14 @newboarding incitanesi_ C cranial arkadaşlar bildirim yapmışsınız sanırım. ya da benim mi güzumden kaçtı acaba bilemedim.
suan ayni durumdayim ve yedim -.- yarin sporla eritmeye caliscam artikkızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaa bütün gün iyiydim misafire gittim kendimi tuttum sporum da çok iyiydi ama şimdi canım tatlı istiyor. yemek istemiyorummmmm size olmuyor mu boyle nasıl tutuyorsunuz kendinizi.
İlk zamanlar oluyordu canım.ama tarçınlı ılık süt içerek geçiriyordum.sende bir dene istersenkızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaa bütün gün iyiydim misafire gittim kendimi tuttum sporum da çok iyiydi ama şimdi canım tatlı istiyor. yemek istemiyorummmmm size olmuyor mu boyle nasıl tutuyorsunuz kendinizi.
Ben foto da çektirmiyorum çok kiloluyum diye.Ben cok krize girdigimde genelde fotograflarima bakiyorum, tip olarak kendimi cok begenirim, o sekilde gaza geliyorum :))
Evet aklımda o aslında ama içemiyorum zorluyorum kendimi.İlk zamanlar oluyordu canım.ama tarçınlı ılık süt içerek geçiriyordum.sende bir dene istersen
Aynen ben de :)) eski fotolara bakiyorum o yuzden, yenilerden de boydan olmayanlara :))Ben foto da çektirmiyorum çok kiloluyum diye.
Günaydın canım eline sağlık listeyi yenilemişsinGünaydın herkese
Evet akşam yaptım çok şükür.Günaydın canım eline sağlık listeyi yenilemişsin
G u n a y d i i i nGünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?