- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Canım güzel kızının bayramı kutlu olsun tekrar.eminim çok güzel olmuştur.bizim törende yarın bakalım.olsaydı iyiydi uzadıkça stres oluyor..hayırlısı canım.aman ağzından yel alsın kötü düşünme zümrem.iyi düşün iyş olshn.beslenmene dikkat et bu ara.diyet fln hiçbir şey senden sağlığından önemli değil canımcımm.Allah tez zamanda şifa versin inşallah.kendine çok dikkat et kuzum.mutlaka detaylı bir kontrole gitSelamlar canlarım gelemedim
Dün kızımın gösterisi çok güzel geçti kıyafetleri her şey çok güzeldi... Bugün ben ve öğrencilerim tam hazırlandık dışarı çıkacakken 23 nisan iptal edildi çünkü yağmur başladı2 hafta sonra yapacaz..
Bende durumlar fena sırt agrım ve gribim iyice arttı. Nette araştırdım akciğer zarı iltihabı,zatürre, bronşit gibi nedenleri oluyormuş benim ağrının. Nefes alırken sol sırtımda batmaya benzer şiddetli ağrı oluyorsu an uzanıyorum bazı pozisyonlarda rahatım. Hapşırırken daha da ağrıyor..
Yemrk namına pekte bir şey yiyemedim bugün..
gecmis olsun canim. Google hep en kötüsünü gösteriyor oraya bakipta hic moralini bozma. Doktora git mutlaka, bana 4. gün gittigimde cok kizmisti rahatsizligimdan dolayi.Gribin yanı sıra belkide spor yaparken yanlış bir hareketle sinir sıkışması falan olmuş olabilir. Tez zamanda iyileşirsin inşallah.Selamlar canlarım gelemedim
Dün kızımın gösterisi çok güzel geçti kıyafetleri her şey çok güzeldi... Bugün ben ve öğrencilerim tam hazırlandık dışarı çıkacakken 23 nisan iptal edildi çünkü yağmur başladı2 hafta sonra yapacaz..
Bende durumlar fena sırt agrım ve gribim iyice arttı. Nette araştırdım akciğer zarı iltihabı,zatürre, bronşit gibi nedenleri oluyormuş benim ağrının. Nefes alırken sol sırtımda batmaya benzer şiddetli ağrı oluyorsu an uzanıyorum bazı pozisyonlarda rahatım. Hapşırırken daha da ağrıyor..
Cok gecmis olsun, aklina kotu seyler getirme doktora gorun bir an once benceSelamlar canlarım gelemedim
Canım güzel kızının bayramı kutlu olsun tekrar.eminim çok güzel olmuştur.bizim törende yarın bakalım.olsaydı iyiydi uzadıkça stres oluyor..hayırlısı canım.aman ağzından yel alsın kötü düşünme zümrem.iyi düşün iyş olshn.beslenmene dikkat et bu ara.diyet fln hiçbir şey senden sağlığından önemli değil canımcımm.Allah tez zamanda şifa versin inşallah.kendine çok dikkat et kuzum.mutlaka detaylı bir kontrole git
gecmis olsun canim. Google hep en kötüsünü gösteriyor oraya bakipta hic moralini bozma. Doktora git mutlaka, bana 4. gün gittigimde cok kizmisti rahatsizligimdan dolayi.Gribin yanı sıra belkide spor yaparken yanlış bir hareketle sinir sıkışması falan olmuş olabilir. Tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Çok sağolun kızlar inşallah çarşambaya randevu aldım bakalım sonuçlar iyi olur inşalalh..Cok gecmis olsun, aklina kotu seyler getirme doktora gorun bir an once bence
Canım kahvaltın çok zayıf.çeşitli yap bol bol ye kahvaltıda.sağlam bir kahvalyı metabolizmayı 5 km koşmuş kadar hızlandırıyormuş.afiyet olsun..MENÜM
2 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
15.30
sütlü kahve
19.30
1 kase mercimekli erişte çorbası
4 kaşık patlıcan musakka
1 dilim ekmek,
salata
1sb ayran
su 2lt
spor yok
Haklısın ekmek tüketmiyorken sanki daha iyiydi kararsız kaldım ekmek tüketmeyince de olmadı beslenmemizden ekmeği çıkarmak mümkün olmadı çünkü seviyorum açıkcası sadece sabah yesem halledeceğim diye düşünüyorum of of kilo başa bela vermek zor almak kolayCanım kahvaltın çok zayıf.çeşitli yap bol bol ye kahvaltıda.sağlam bir kahvalyı metabolizmayı 5 km koşmuş kadar hızlandırıyormuş.afiyet olsun..
Bnde ilk zaman ekmeksiz kahvaltı yapmakta zorlanıyordum.bir çay bardağı dolusu ceviz içi yiyordum.zamanla isteğim azaldı.artık birkaç ceviz yiyorum.onu da azalttım.ekmek de bağımlılık yağan şeylerden canım birden bırakmak gerekiyor dozu azaltmak anlamsız..Haklısın ekmek tüketmiyorken sanki daha iyiydi kararsız kaldım ekmek tüketmeyince de olmadı beslenmemizden ekmeği çıkarmak mümkün olmadı çünkü seviyorum açıkcası sadece sabah yesem halledeceğim diye düşünüyorum of of kilo başa bela vermek zor almak kolay
Canım geçmiş olsun belki gribin ciğerlerine inmiştir doktora gitmeden teşhis koyma geçmiş olsun en kısa zamanda doktora git olur muSelamlar canlarım gelemedim
Bu ara hepimiz çok yoğunuz canım.benimde perşembe günü yatılı akrabalarım gelecek.hazırlık yapıyorum bugün başladım.bakalım inşallah diyeti kötü etkilemez..kolay gelsin sana da koşuşturmacada..diyetisyen tüyolarını bizimle de paylaş kaptanGünaydın herkese hayırlı günler
Kaç gündür o kadar yoğunum ki giremedim hiç. Cumartesi sabah arkadaşa kahvaltıya gittik akşam geldik. Akşam da komşularla günüm vardı hemen üzerimi değiştirip oraya çıktım. Pazar da benim çok kalabalık misafirim vardı. Pestilim çıktı. Dun de oğlanın 23 nisan gösterisi için okula gittim 3-4 saat ayakta sıcakta bekledim. Diğer çocuklara bakması için kayınvalidemi çağırdım. Sonra da onlarla yemek vs derken geçti. Gündüz yuzum yanmış resmen akşam çok fena acıyordu. Acile gittik krem verdi çok fena yüzüm şu anda
Öyle işte benden haberler. Bu gün de arkadaşa gideceğim. O çocuklara bakarken diyetisyen randevum var. Kendin yapamıyorum. Bir de diyetisyen deneyeyim dedim. Haftada 3 gün yok tam anlamıyla Karatay yaptığım
Siz naptınız herkes iyidir inşallah...
Afiyet olsun.gayet dengeliGunaydin kizlar haftasonu yogunlugundan giremiyorum buraya bir turlu
ama beslenmeme dikkat ettim
Dunku menum
Kahvalti
1 dl ekmek
1 yumurta
Maydanoz
Ogle
1 porsiyon doner
salata Ayran
Aksam
1 tabak mantar sote
yogurt
Bu sabah elma sirkeli su içerek basladim gune
Kahvaltim
1 has yumurta
Avuc içim kadar yerli peynir
Simdi de yesilcay
Yok canım yaa benim 3 günüm çöp oldu zaten. Bu gün de öyle gider. Çarşamba perşembe aldıklarımı versem yeter.Bu ara hepimiz çok yoğunuz canım.benimde perşembe günü yatılı akrabalarım gelecek.hazırlık yapıyorum bugün başladım.bakalım inşallah diyeti kötü etkilemez..kolay gelsin sana da koşuşturmacada..diyetisyen tüyolarını bizimle de paylaş kaptanbu hafta yenecek misin bakalım beni??
Bnde spor yapamadım bu hafta dünkü 1 saat yürüyüş haricinde..yediklerime dikkat edebilirsem ne ala...15 mayısa da az kaldıYok canım yaa benim 3 günüm çöp oldu zaten. Bu gün de öyle gider. Çarşamba perşembe aldıklarımı versem yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?