15 saat yazmayan erkek?

Gece işteydi, iş yerinde uyuyorum dedi saat 12'de. Şimdi saat 16.00 ve anca uyanmış... :)))
Bu kısa bilgi ile ne yapalım? Adamın işi, ne yaptığı önemli ,şu yazdığınızdan sizi sevmiyor,aldatiyor,yalan söylüyor ya da yazık çok çalışıyor gibi bir çıkarımı zorlaya zorlaya yaparız da sağlıklı olmaz

Önceden de o şekilde uzun uyuduğu oldu mu yoksa kısa uyuyan biri mi az çok tanırsınız. Bu çıkarımı sizin yapmanız lazım biz buradan bir şey diyemeyiz tanıyan sizsiniz

Memur dediği zaman akla gelen onlar olmuyor çünkü onlarda vardiya değil nöbet sistemi var 24 saatlik nöbetleri oluyor. Üye sanki 3 vardiya çalışan birinden bahsediyomuş gibi bahsediyor
O mesleklerde vardiya da var.yani pek bir standardı yok.her servisin, yoğun bakımların falan değişiyor.polislerde zaten hiç mesai saati diye birşey yok.olabilir yani.

O mesleklerde vardiya da var.yani pek bir standardı yok.her servisin, yoğun bakımların falan değişiyor.polislerde zaten hiç mesai saati diye birşey yok.olabilir yani.
Evette mantıksız yani gece vardiyasında küt diye uyuması falan. Polis olsa sağlıkçı olsa hepimiz biliyoruz ki bu insanların pek uyumaya fırsatı şansı olmuyor hele sağlıkçının hiç olmuyor belki hasta bakımları arasında 10-15 dk kestirebiliyolar sırayla

Onu bunu bilmem de bence 5 dakika da olsa cevap verebilir. Uzay mühendisi ya da astronot değil ya. Ben sogurdum sahsen. Bana bir gün boyunca cevap vermeyen insanı normal arkadaşım olduğu halde silmiş bir insanım ben mesela.

Back
X