- 9 Temmuz 2025
- 7
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi minikciv9819
Gece işteydi, iş yerinde uyuyorum dedi saat 12'de. Şimdi saat 16.00 ve anca uyanmış... :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adam nerede memur ki iş yerinde uyuyor ?Gece işteydi, iş yerinde uyuyorum dedi saat 12'de. Şimdi saat 16.00 ve anca uyanmış... :)))
Bu kısa bilgi ile ne yapalım? Adamın işi, ne yaptığı önemli ,şu yazdığınızdan sizi sevmiyor,aldatiyor,yalan söylüyor ya da yazık çok çalışıyor gibi bir çıkarımı zorlaya zorlaya yaparız da sağlıklı olmazGece işteydi, iş yerinde uyuyorum dedi saat 12'de. Şimdi saat 16.00 ve anca uyanmış... :)))
Kabul edelim kimse 15 saat boyunca meşgul olmazGece işteydi, iş yerinde uyuyorum dedi saat 12'de. Şimdi saat 16.00 ve anca uyanmış... :)))
Nerenin memuru gece çalışıyo ben onu merak ettim? 8-5 dışında çalışan memur var mı ki ? Onlarda vardiya sistemi falan mı varBu adam nerede memur ki iş yerinde uyuyor ?![]()
Nöbet tutulan çok kamu kurumu var tabii. Adamın çalıştığı yere bağlı bahane mi değil mi belli olur.Nerenin memuru gece çalışıyo ben onu merak ettim? 8-5 dışında çalışan memur var mı ki ? Onlarda vardiya sistemi falan mı var
Bilemedim yani hadi 8-9 saat uyusa bi insan hiç mi tuvalete suya falan uyanmaz bilemedim.Nöbet tutulan çok kamu kurumu var tabii. Adamın çalıştığı yere bağlı bahane mi değil mi belli olur.
İlla ki uyanır tabii. Hele ki nöbetteyse.Bilemedim yani hadi 8-9 saat uyusa bi insan hiç mi tuvalete suya falan uyanmaz bilemedim.
Şimdi desem yattığı yerden maaş alıyo beni taşlarlar neyseİlla ki uyanır tabii. Hele ki nöbetteyse.
Eee sağlıkçılar, polisler, askerler....Nerenin memuru gece çalışıyo ben onu merak ettim? 8-5 dışında çalışan memur var mı ki ? Onlarda vardiya sistemi falan mı var
Memur dediği zaman akla gelen onlar olmuyor çünkü onlarda vardiya değil nöbet sistemi var 24 saatlik nöbetleri oluyor. Üye sanki 3 vardiya çalışan birinden bahsediyomuş gibi bahsediyorEee sağlıkçılar, polisler, askerler....
O mesleklerde vardiya da var.yani pek bir standardı yok.her servisin, yoğun bakımların falan değişiyor.polislerde zaten hiç mesai saati diye birşey yok.olabilir yani.Memur dediği zaman akla gelen onlar olmuyor çünkü onlarda vardiya değil nöbet sistemi var 24 saatlik nöbetleri oluyor. Üye sanki 3 vardiya çalışan birinden bahsediyomuş gibi bahsediyor
Evette mantıksız yani gece vardiyasında küt diye uyuması falan. Polis olsa sağlıkçı olsa hepimiz biliyoruz ki bu insanların pek uyumaya fırsatı şansı olmuyor hele sağlıkçının hiç olmuyor belki hasta bakımları arasında 10-15 dk kestirebiliyolar sıraylaO mesleklerde vardiya da var.yani pek bir standardı yok.her servisin, yoğun bakımların falan değişiyor.polislerde zaten hiç mesai saati diye birşey yok.olabilir yani.