Hele ikinci mesajı okuyunca şok oldum...
Evlilik ağır gelmiş ona :S[/QU
İnsan değilmiş insan olmayan birisiyle evlenince başınıza bunlar geliyor işte..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele ikinci mesajı okuyunca şok oldum...
Evlilik ağır gelmiş ona :S[/QU
İnsan değilmiş insan olmayan birisiyle evlenince başınıza bunlar geliyor işte..
acaba cidden bi hesabı mı var ki bilemedim, bi oyun oynamak lazım aslında buna ama ne:97:
Bu adam namus kelimesinden haberdar değil galiba![]()
Yelizze ne diyeceğimi bilemedim valla bende şok oldum
İyiki ayrılıyorsun bence böyle bir adamdan
Tam pislikmiş..
cnm bence git yemeğe sonrada benim işim var de kalk git öle kalsın orda çok bozulur emin ol ye yemeğini güzelce sonrada öle bırak git :94:[/QUO
o pislikle muhatap olmak istemiyorum artık ben yoluna bıraktım ve gitsin yol onu nereye götürüse kızdığım şey öyle tavırları vardı ki dedim bu adam geri dönmek istiyor herhaldeson olarak bana attığı msj seni seviyorum aşkım
ben de karşılığında bende seni seviyorum yazdım ama artık onu kesinlikle affetmeyeceğimi biliyor dahası adam beni hiç hiç affedemiyormuş ben ne yaptım ki sadece kavga ettiğimiz dönem de söylediklerim var onlar da öyle küfür hakaret filan değil dedim ki şe...ze aşığım diyosuun tamam ben de sana aşığım ben sana ömrümü vermeye hazırım sen yapabilecek misin aşk dediğin tek bi gecelik bi şeyler yaşamak değildir o şehvettir dedim ve öylece yoluna gitti Rabbim sen biliyorsun gönlümü karşısına bilinmedik insanları çıkarsın
![]()
en iyi yanı bu oldu zaten ne kadar iyi bi şey yaptığımı farkettim annem hiç istememişti zaten bu pisliği yok yaa annelerin içine doğuyor kesinlikle fikirlerini göz ardı etmemek lazım ben salağı o kadar yanlış yorumlamışım ki böyle bi ........................i o kadar yüceltmişim ki göz
mde kendime kızgınlığım ne ona kızıyorum ne de başkasına..
"Üstüne para ver de bari tam olsun" deseydin. Töbe töbeee!!!
şaka mı bu adam yaa
iyi bir dersi hak ediyor aslında ama
ugrasmak istemiyorum demissin sen de haklısın
dua et Allaha ki seni böyle bir adamdan kurtarmıs
Gidin yemeğe güzel ve pahalı yemeklerden yiyin kalkmanıza yakın garsondan şöyle buz gibi bir soğuk su isteyin verin eline içsin buz gibi suyu belki ateşi düşer oda anlar belki yaptığı teklifin ne kadar alçaltıcı olduğunu![]()
müsadenizle patlatayım bir tane ensesine
![]()
gecenin sonu için gönlün varmış gibi görün, güzelce süslen, sonra yemekten çıkarken nevrin dönsün, ağzının payını ver, hevesi kursağında kalsın![]()