• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 şubatta ayrılacağım eşim benimle sevgili olmak istiyor çok mutluyum !!! :)

acaba cidden bi hesabı mı var ki bilemedim, bi oyun oynamak lazım aslında buna ama ne:97:

yaa benim aklıma bi şey gelmiyor bi arkadaş yazmıştı git yemeğe pahalı bi yemek ısmarla niyetine bak ona göre demişti tek yapılabilcek bu ama hiç uğraşmak içimden gelmiyor Allahından bulsun diyorum

cnm bence git yemeğe sonrada benim işim var de kalk git öle kalsın orda çok bozulur emin ol ye yemeğini güzelce sonrada öle bırak git :94:

Yelizze ne diyeceğimi bilemedim valla bende şok oldum
İyiki ayrılıyorsun bence böyle bir adamdan
Tam pislikmiş..

Yelizze ne diyeceğimi bilemedim valla bende şok oldum
İyiki ayrılıyorsun bence böyle bir adamdan
Tam pislikmiş..

en iyi yanı bu oldu zaten ne kadar iyi bi şey yaptığımı farkettim annem hiç istememişti zaten bu pisliği yok yaa annelerin içine doğuyor kesinlikle fikirlerini göz ardı etmemek lazım ben salağı o kadar yanlış yorumlamışım ki böyle bi ........................i o kadar yüceltmişim ki göz
mde kendime kızgınlığım ne ona kızıyorum ne de başkasına..

cnm bence git yemeğe sonrada benim işim var de kalk git öle kalsın orda çok bozulur emin ol ye yemeğini güzelce sonrada öle bırak git :94:[/QUO
o pislikle muhatap olmak istemiyorum artık ben yoluna bıraktım ve gitsin yol onu nereye götürüse kızdığım şey öyle tavırları vardı ki dedim bu adam geri dönmek istiyor herhalde :37: son olarak bana attığı msj seni seviyorum aşkım :27: ben de karşılığında bende seni seviyorum yazdım ama artık onu kesinlikle affetmeyeceğimi biliyor dahası adam beni hiç hiç affedemiyormuş ben ne yaptım ki sadece kavga ettiğimiz dönem de söylediklerim var onlar da öyle küfür hakaret filan değil dedim ki şe...ze aşığım diyosuun tamam ben de sana aşığım ben sana ömrümü vermeye hazırım sen yapabilecek misin aşk dediğin tek bi gecelik bi şeyler yaşamak değildir o şehvettir dedim ve öylece yoluna gitti Rabbim sen biliyorsun gönlümü karşısına bilinmedik insanları çıkarsın :68:

en iyi yanı bu oldu zaten ne kadar iyi bi şey yaptığımı farkettim annem hiç istememişti zaten bu pisliği yok yaa annelerin içine doğuyor kesinlikle fikirlerini göz ardı etmemek lazım ben salağı o kadar yanlış yorumlamışım ki böyle bi ........................i o kadar yüceltmişim ki göz
mde kendime kızgınlığım ne ona kızıyorum ne de başkasına..

Evet annelerin büyüklerin içine gerçekten doğuyor,istemediklerinde mutlaka bir bildikleri oluyor.
Çünkü onların yaşam tecrübesi,geleceği onlara resmen gösteriyor...
Bizler şuanda nekadar olgun olsakta,büyüklerimize göre,hayata karşı cahiliz,toyuz...
O anda büyüklerimizi dinlemiyoruz ama yıllar sonrada olsa onların dedikleri yere geliyoruz.
O yüzden kendi kardeşlerim başta olmak üzere etrafımda fikir soran herkese diyorum..
Ailenizin sözünü dinleyin,onlar yok diyorsa vardır bir bildikleri...

Ben iyiki diyorum bir Annem var,o bana yol gösteriyor dedikleri hep çıkıyor
Dara düştüyem,neyapacağımı bilmiyorsam hep anneme giderim annem meleğim sanki
Onun ileri görüşlü oluşu,tecrübesi bugüne kadar bana hiç yanlış yaptırmadı dediklerini
hiç yabana atmadım,atmamda...

Bizler duygusallığımızdan kaybediyoruz zaten...

"Üstüne para ver de bari tam olsun" deseydin. Töbe töbeee!!!

şaka mı bu adam yaa
iyi bir dersi hak ediyor aslında ama
ugrasmak istemiyorum demissin sen de haklısın
dua et Allaha ki seni böyle bir adamdan kurtarmıs

Son düzenleme:
şaka mı bu adam yaa
iyi bir dersi hak ediyor aslında ama
ugrasmak istemiyorum demissin sen de haklısın
dua et Allaha ki seni böyle bir adamdan kurtarmıs

kesinlikle Allaha şükürler olsun daha başında kurtardı beni şu an için düşüncem öyle ama sağım solum belli olmaz benim bakarsınız yarın ona haddini bildirmeye karar verebilirim bilmiyorum kafam çok karışık

bi de daha önceki başlıklarda ayrılacağım eşime doğum gününde msj atsam mı diye bi şeyler vardı Allahım sen büyüksün bir insan bu kadar mı salak (ben oluyorum) olur doğum günüymüş son günü olsun diyeceğim de demiyorum Allah hem bu dünyada uzuun çok uzun yaşasın ve çeksin hem de öbür tarafta çeksin pislik

Gidin yemeğe güzel ve pahalı yemeklerden yiyin kalkmanıza yakın garsondan şöyle buz gibi bir soğuk su isteyin verin eline içsin buz gibi suyu belki ateşi düşer oda anlar belki yaptığı teklifin ne kadar alçaltıcı olduğunu :47: :57: müsadenizle patlatayım bir tane ensesine :57:

Gidin yemeğe güzel ve pahalı yemeklerden yiyin kalkmanıza yakın garsondan şöyle buz gibi bir soğuk su isteyin verin eline içsin buz gibi suyu belki ateşi düşer oda anlar belki yaptığı teklifin ne kadar alçaltıcı olduğunu :47: :57: müsadenizle patlatayım bir tane ensesine :57:

mantıklı bu su muhabbeti aklıma gelmemişti cidden sanırım oraya doğru yanaşıyorum büyük ihtimalle yemeğe çıkacam ve yemeğin sonu için dediğiniz doğru aklınıza sağlık :))

gecenin sonu için gönlün varmış gibi görün, güzelce süslen, sonra yemekten çıkarken nevrin dönsün, ağzının payını ver, hevesi kursağında kalsın:1::1:

Son düzenleme:
gecenin sonu için gönlün varmış gibi görün, güzelce süslen, sonra yemekten çıkarken nevrin dönsün, ağzının payını ver, hevesi kursağında kalsın:1::1:

öyle yapacağım haklısınz :47: bi bardak soğuk su isteyeceğim ve senin için bu su artık bununla idare et diyeceğim ve çok terbiyesizce biliyorum ama onun bi problemi vardı erken boşalmak gibi şeyi de söyliyeceğim bundan sonra erken boşalanlarla işim olacağını zannetmiyorum gibisinden de bi laf sokacağım :47: hırsımdan kuduruyorum Allah nasip ederse gelecek hafta uygularım planımı size de haber veririm kızlar çoooook sağolun

Canım ya şimdi yemeğe gidersin,yemek sonunda sen burda yazılanları yapınca kalkıp sana zarar vermeye kalkmasın öyle psikopat bi herif anladığım kadarıyla :53:
Aman canım dikkat et.Bence yemeğe de gitme.Şimdi ne yapmaya çalıştığını merak ediyosun haklısın ama bak kuzu kuzu geldin diyecek senin sinirlerini bozucu şeyler söyleyecek bunları da unutma.
Belki o da sana kötü sürprizler hazırlıyodur Allah korusun :53:

Back
X