• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ve 10 yıllık arkadaşlıklarım aynı günlerde bitti..

Yani genel anlamda öyle bencil birisindir, emin ol birisi senden Bi. Şey istese kalkıp getirmezsin ama burda laf ediyosun hadi senin evine gelip 10 gün misafir olayım hep baş koltukta oturup hizmet bekleyeyim bu arada sana laflar sokayım, beni kapından kovmazsan gel yüzüme tükür
Karakterli insan zaten senin gibi birini evine almaz, hadi aldı diyelim yakışan seni kovmaktır zaten, iş yapıp yapmamanla ilgisi yok. Ne meraklısın suratına tükürtmeye

Boynun için masöre git doktora git
Evin için hizmetçi tut
Şehir dışına gitmek için koruma tut
Evine gelecek olanlara da bir çizelge ver şu saatte şu bu saatte bu hizmeti bekliyorum diye bak bakalım kapını açan oluyormu

Becerememeleri beter etmeleri birdaha iş buyurmayın diye yaptıkları hareketler. Benim ortaokula giden yiğenimi var nnesi bir saat erken gidiyor ise kalkıp omletini kendi yapar teskahtaki çöpleri temizler odasını süpürür kirlileri koyacak yeri bilir.
Yalnız sinirden, femizmden gözüm mü seyirmiş ellerim mi titremiş nolmuşsa kaç tane yanlış kelime yazmışım :KK70: :KK70:

Back
X