15 ve 10 yıllık arkadaşlıklarım aynı günlerde bitti..

Kendime çok yakın gördüğüm her derdimi anlattığım bir arkadaşımdı fakat son olarak bana başka şehirden gelip bir hafta bende kalırken beni sürekli terslemesi sert ve ters cevaplar vermesi her söylediğimi eleştirmesi bu olanların üzerine stresten boynum tutulduğunda ise yatağını bile ucundan tutup kaldırmaması ben o halde iken benim yapmam, o arada çok önemli bir işim olduğu için şehir dışına gitmem gerekti 1 saatlik yola benimle gelmeyip beni çok az tanıdığım bi adamla yalnız göndermesi, gel diye ısrar ettiğim halde gelmeyip o gün akşama kadar ben yokken gezmiş sonra gelip eve oturmuş vs.. Benim çocuğuma sabahları okula giderken kahvaltı etmemi sorun etmesi, kendi gitsin kendi hazırlasın sen niye kalkıyorsun demesi, bu arada çocuğum erkek ve ne olursa olsun ben kaç yaşına gelirse gelsin ona kahvaltısını hazırlarım bundan da gocunmam fakat anlamsız triplere girip sürekli benimle tartışma ortamı yaratıp en sonunda da gittikten sorna ben ona hiç yazmadım o da yazmadı baktım beni sosyal medyadan çıkarmış çok ilginç hem suçlu hem güçlü.. Ama yine de üzüldüm neden bilmiyorum içimde Bi burukluk oluştu, daha aklıma gelmeyen bana şimşek etkisi yaratan sözleri hatırlamıyorum bile fakat kendisi zaten çok sıkıntılı bi hayatı olan ailesi ile sürekli sorunları olan kendi kız kardeşleri ile de sürekli sorun yaşayan benden başka da arkadaşı olmayan biriydi ve aşırı bencil ve kendini çok düşünen bi yapısı var ben ise duygusal vefalı biriyim ama yüne de üzüldüm, değer mi değmez mi
"Bu arada çocuğum erkek ve kahvaltısını ben hazırlarım" kısmından sonrasını okumadım

Ben bulasiga da yardim edilmemesi gerektigini savunmustum baska bir konuda.

Ben istemem misafir pesimden gelsin elini kirletsin kendini yorsun vs
Misafir dediğiniz kaç günden sonra misafir oluyır hanfendi ya, bir hafta sizde kalsın biri önüne bitki çayına, sahlepine kadar hazırlayıp götürün, o size cadılık yapsın kusura bakmayın da bu misafirlik değil iyi niyet suistimali

Ben bulasiga da yardim edilmemesi gerektigini savunmustum baska bir konuda.

Ben istemem misafir pesimden gelsin elini kirletsin kendini yorsun vs
Misafir dediğiniz kaç günden sonra misafir oluyır hanfendi ya, bir hafta sizde kalsın biri önüne bitki çayına, sahlepine kadar hazırlayıp götürün, o size cadılık yapsın kusura bakmayın da bu misafirlik değil iyi niyet auistimali

Valla buna takılamayacağım şimdi, daha geçen gün evlenip yemek yapamayan kız gördüm hala da yemek yapma derdinde değil, ben biraz mutfak konusunun kadınlarda kalması gerektiğine inanıyorum
O zaman çalışmayan bir gelin alacaksın her istediğinide karsilayacaksiniz. Yok öyle hem işe gidecek para getirecek, hem evi temizleyecek, hem çocuk bakacak hemde mutfağa girecek...
Bu konu benim için burda bitmiştir 😒

O zaman çalışmayan bir gelin alacaksın her istediğinide karsilayacaksiniz. Yok öyle hem işe gidecek para getirecek, hem evi temizleyecek, hem çocuk bakacak hemde mutfağa girecek...
Ona bende karşıyım hem çalışıp hem ev işi ama erkekler zaten emin olun mutfak işini beceremiyor yapayım derken daha beter ediyorlar bi de onu toplaması kalıyor çok nadir öyle becerikli erkek

Böyle tipler çalışsın da ister gelinini. Oğluşuna köle arar çünkü. Ben 5 yaşında oğluma bir funya iş yaptiriyorum. Ayy kadının şu düşüncesinden sonra yaşadıklarına oh olsun dedim daha beterini gelininden de yasa umarım 😀

Misafir dediğiniz kaç günden sonra misafir oluyır hanfendi ya, bir hafta sizde kalsın biri önüne bitki çayına, sahlepine kadar hazırlayıp götürün, o size cadılık yapsın kusura bakmayın da bu misafirlik değil iyi niyet auistimali
O zaman evinize almayacaktiniz. Hem buyur edip hem is yaptirilmaz.

Ona bende karşıyım hem çalışıp hem ev işi ama erkekler zaten emin olun mutfak işini beceremiyor yapayım derken daha beter ediyorlar bi de onu toplaması kalıyor çok nadir öyle becerikli erkek
Becerememeleri beter etmeleri birdaha iş buyurmayın diye yaptıkları hareketler. Benim ortaokula giden yiğenimi var nnesi bir saat erken gidiyor ise kalkıp omletini kendi yapar teskahtaki çöpleri temizler odasını süpürür kirlileri koyacak yeri bilir.

Böyle tipler çalışsın da ister gelinini. Oğluşuna köle arar çünkü. Ben 5 yaşında oğluma bir funya iş yaptiriyorum. Ayy kadının şu düşüncesinden sonra yaşadıklarına oh olsun dedim daha beterini gelininden de yasa umarım 😀
Bi git ya burda kaynana düşmanlığına soyunma, en kral kaynana eziyeti gören biriyim, kadın düşmanı falan değilim sizin takıldığınız noktaya bak evet erkek çocukları mutfakta kadınlar kadar becerikli o la maz, yaw size ne daha şimdiden hemen müstakbel belkü de olmayacak gelinin derdine düştünüz yaw bi gidin ya

Yeni yeni yaptırmaya çalışıyorum ama ben hazırlamazsam kendi yemiyor okulda da aç kalıp bünyesi zayıf düşüp hastalanıyor
1 yapmaz 2 yapmaz sonra el mahkum yapmaya başlar. Akşamına zayıf düşmemesi için meyve soyup verirsiniz gerekli vitamini alır.

Bi git ya burda kaynana düşmanlığına soyunma, en kral kaynana eziyeti gören biriyim, kadın düşmanı falan değilim sizin takıldığınız noktaya bak evet erkek çocukları mutfakta kadınlar kadar becerikli o la maz, yaw size ne daha şimdiden hemen müstakbel belkü de olmayacak gelinin derdine düştünüz yaw bi gidin ya
Sizi bizim evde eşimin yaptığı yemeklere davet ediyorum ve yemek yaparken benden bin kat temiz bıraktığı mutfağı görmeye davet ediyorum. Söyleyeceklerim bu kadar. İyi geceler

Siz. De aynı onun gibi her şeye muhalefetsiniz hanfendi bi gidin burdan ya demek siz de aynı o karakterde birisiniz ki savunup duruyısunuz

Asil sizin karakterinizde bir sorun var ama bunu anlayabileceginizi hic sanmiyorum 😂
Aç kaldım desem bir kuruş vermeyecek karakterde birsin Burda gelmiş misafir iş yapmak zorunda değil budu bıdı bıdı hadi git işine bak deli etme insanı

Hayır birde kıza da yaptırmazsan ortalığı batırır beceremez(nerden biliyorsun diye sorma🤪🤪) biz anamızın karnından yemek, temizlik yaparak mı doğduk 😂😂

Yahu niye para vereyim zaten size 😂😂😂 hayret yaaa
Yani genel anlamda öyle bencil birisindir, emin ol birisi senden Bi. Şey istese kalkıp getirmezsin ama burda laf ediyosun hadi senin evine gelip 10 gün misafir olayım hep baş koltukta oturup hizmet bekleyeyim bu arada sana laflar sokayım, beni kapından kovmazsan gel yüzüme tükür

Back
X