• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ve 10 yıllık arkadaşlıklarım aynı günlerde bitti..

Yani genel anlamda öyle bencil birisindir, emin ol birisi senden Bi. Şey istese kalkıp getirmezsin ama burda laf ediyosun hadi senin evine gelip 10 gün misafir olayım hep baş koltukta oturup hizmet bekleyeyim bu arada sana laflar sokayım, beni kapından kovmazsan gel yüzüme tükür
Aslinda cok yaniliyorsun, ben misafir edip yerinden kaldirmam ama istedigin gibi dusunebilirsin tabi 🤷🏼‍♀️

Neyse iyi geceler, hayat sana hep boyle hakettiklerini versin 🙏🏻

Kız çocukları daha becerikli ve kendi işlerini yapmaya daha yatkın olduğu için diyorum ve evet ben biraz çocuğuma düşkünüm istediği yaşta eğer sağlığım el verirse hazırlarım el vermezse zaten o yaptırmaz.. Evet gidecektim şehir dışına fakat ben olsam onu yalnız göndermezdim

Valla buna takılamayacağım şimdi, daha geçen gün evlenip yemek yapamayan kız gördüm hala da yemek yapma derdinde değil, ben biraz mutfak konusunun kadınlarda kalması gerektiğine inanıyorum

Benim mesela bu zihniyette olan bir arkadasim olamaz. Arkadasiniz da belki oyle dusunuyordur.

Bu arada evdeki is bolumumuzde yemek esime aittir. Gideyim de kayinvalideme 'mutfagin daha cok kadinda kalmasi gerektigini dusunuyorum' zihniyeti ile cocuk buyutmedigi icin tesekkur edeyim.

Benim mesela bu zihniyette olan bir arkadasim olamaz. Arkadasiniz da belki oyle dusunuyordur.

Bu arada evdeki is bolumumuzde yemek esime aittir. Gideyim de kayinvalideme 'mutfagin daha cok kadinda kalmasi gerektigini dusunuyorum' zihniyeti ile cocuk buyutmedigi icin tesekkur edeyim.
Ne kadar şanslıymışsınız siz ya cidden hakkaten, ben şahsen de benim düzenime mutfağıma erkeğin girip de bozup dağıtmasınıı istemem benim düzenimdir

Ne kadar şanslıymışsınız siz ya cidden hakkaten, ben şahsen de benim düzenime mutfağıma erkeğin girip de bozup dağıtmasınıı istemem benim düzenimdir
7/24 beraber yaşadığınız bir erkeğin mutfağınıza, düzeninize girmesini istemeyip 1 haftalık misafirin girmesini istemeniz çok tuhaf.

Konu ilerledikçe sizin yorumlarınızı okudum ve arkadaşınıza hak vermeye başladım. Allah’ım bu konuyu ve konu sahibinin yorumlarını okuyan herkese sabır diliyorum ve gidiyorum.
Sen de o zihniyette milleti kullanıp evinde kalacak karakterde bi insan isen doğrudur ya hak verirsin hadi yürü git şimdi boş yapma

Mutfağıma girsin yemek yapsın demedim en azından tabağını kaldırsın kalkıp çayını koysun yatağını toplasın
Arkadaşınızın yatağını bile toplamamasını haklı bulmuyorum ama gelen misafir erkek bir akrabanız olsaydı yatağını toplamamasını, çayını koymamasını dert etmezdiniz bence. Bende öyle bir izlenim bıraktınız.

Kız çocukları daha becerikli ve kendi işlerini yapmaya daha yatkın olduğu için diyorum ve evet ben biraz çocuğuma düşkünüm istediği yaşta eğer sağlığım el verirse hazırlarım el vermezse zaten o yaptırmaz.. Evet gidecektim şehir dışına fakat ben olsam onu yalnız göndermezdim
Yok öyle bir şey siz alıştırmazsanız oğlunuz tabi ki becerikli olamaz siz fırsat vermiyorsunuz ki.. sizin gibiler yüzünden evlenince de aynı beklentide oluyor erkekler mutsuz evliliklerin sebeplerinden biri sizin gibi kv ler

Ya benim sizin gibi bir arkadaşım var cidden kendisinede söyledim.madem bu kadın bu kadar kötü birisi hiç arkadaşı falan yok sizin dışınızda o zaman neden o size tekmeyi basana kadar siz arkadaşlık ettiniz? ve neden şimdi üzülüyorsunuz? Kadın size misafirliğe gelmiş ilk defa mı geldi bilmiyorum ama kalmaya gidip soğudum arkadaşlarım olmuştu küçükken insanın ev hali başka olabiliyor.oğlunuzla ilgili ettiğiniz lafa bile takılmış böyle insanla artık arkadaşlık etmek istemiyorum demiş olabilir.neyse ne sonuçta sizin evinize gelmiş ne siz memnun kalmışsınız ne o.bu işte bitmiş artık takılmanın manası yok.evde misafir varken şehir dışına gitmişsiniz oda gezmiş işte siz yokken bunda bir sorun yok bence.ayrıca babam ve dedem mutfaktan hiç anlamazdı ama her zaman sofrayı toplamaya yardım ederlerdi.erkek kardeşimin elinden yemek dahil her iş geliyor maşallah.o sizin yetiştirmenizle zihniyetinizle alakalı bir durum yani bahane yapmayın.

Cinsiyetle ne alakası var yahu kim daha çok iş yapıp alışkanlık kazandıysa onun eli yatkın olur. Benim elim yatkın değil beceriksizim çünkü sevmem ve yapmam ama eşim çok güzel yapar. Cinsiyetleri mi değiştik şimdi. İnsanı delirtirsiniz valla arkadaşlar iyi dayanıyor size.

bu arada çocuğum erkek ve ne olursa olsun ben kaç yaşına gelirse gelsin ona kahvaltısını hazırlarım bundan da gocunmam
Konunuzdan bağımsız olarak şu düşünce tarzınız gerçekten kötü. Söylemeden geçemeyeceğim kusura bakmayın. Bu şekilde yetiştirilen erkekler yarın kızlarımızın başına bela oluyor.

Valla buna takılamayacağım şimdi, daha geçen gün evlenip yemek yapamayan kız gördüm hala da yemek yapma derdinde değil, ben biraz mutfak konusunun kadınlarda kalması gerektiğine inanıyorum
Şimdi belli oldu arkadaşınızın neden size tavır aldığı

Her işi siz yapın o zaman. Tutulsanız da yatakları siz kaldırın,oh iyi etmiş arkadaşınız 😂😂

bu arada çocuğum erkek ve ne olursa olsun ben kaç yaşına gelirse gelsin ona kahvaltısını hazırlarım bundan da gocunmam
Şu zihniyette olan biriyle bende iletişimi keserim . Kızım on beş aylık sabah bana bulaşık makinesinin alt katında yikanmislari verdi ben yerlestirdim . Erkek olsaydı da yapacaktı . Oyuncaklarını oyunla topluyor .

Konunuzdan bağımsız olarak şu düşünce tarzınız gerçekten kötü. Söylemeden geçemeyeceğim kusura bakmayın. Bu şekilde yetiştirilen erkekler yarın kızlarımızın başına bela oluyor.
Çocukları bela olmayıp yardım etse bile eşlerine bu sefer bu kafadaki kadınlar bela oluyor ben oğlum seni el bebek gül bebek yetiştirdim diye

Çocukları bela olmayıp yardım etse bile eşlerine bu sefer bu kafadaki kadınlar bela oluyor ben oğlum seni el bebek gül bebek yetiştirdim diye
Sabah sabah sinirlerim zıpladı konu sahibinin Ortadoğu kafası yüzünden. Oğlumun böyle davrandığını görsem demediğimi bırakmam,utanç duyarım yahu elin kızı bana ne der,ne biçim çocuk yetiştirmiş der yani. Der de der.

Back
X