- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
sana birsey soyletimi bana gelse boyle biri pek kabul etmem.Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
olası riskler bunlar .tabiki aynı yastaki biriylede bunlar yasanabilir ancak benim kastım orada sadece cinsellik degil . 35 yasındaki biri ile 50 yasındaki biri arasında fark olmaması istisnadır.
Ne tuhaf yorum bu yahu :/Dunyadaki son adam o mu? İki gunluk zevke kanip evlenme milyonlarca insan var... Hayat cik degisken karsina yeni insanlar mutlaka cikar gencsin bakimlisin... 10 sene sonra kocan 50 yasinda olacak farkinda misin??? Sen gencecikken o bembeyaz sakal kil olacak
Neden?????Ne tuhaf yorum bu yahu :/
Kıldı sakaldı nasıl bağladığınızı anlayamadım da :/Neden?????
Yaaa aciksozluyum ama oyle degil mi?? 35 yasinda bir bayana 50 yasinda bir erkek itici gelebilir bunlara takilan cok insan gordum kucuk bir olay degil ki... 40 yas fiziksel olarak cekiciligin son demleri benceKıldı sakaldı nasıl bağladığınızı anlayamadım da :/
İtici geldi ..
Valla aamir khan ın 52 olduğunu duyunca o konuda bişey diyemicem, bazısı hala taş kalabiliyor demekYaaa aciksozluyum ama oyle degil mi?? 35 yasinda bir bayana 50 yasinda bir erkek itici gelebilir bunlara takilan cok insan gordum kucuk bir olay degil ki... 40 yas fiziksel olarak cekiciligin son demleri bence
Valla benim eşim de benden 15 yaş büyük sıkıntı yok inşallah da olmaz :))o iki saniyenin evveliyatına hali olmayan genç adamlar okuyoruz burada
Sen ve esin kac yasindasinizValla benim eşim de benden 15 yaş büyük sıkıntı yok inşallah da olmaz :))
21 36Sen ve esin kac yasindasiniz
Allah mutlulugunu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?