15 yaş büyük biriyle evlilik mümkün olabilir mi

Valla sa
sana birsey soyletimi bana gelse boyle biri pek kabul etmem.
Cunku ya yaa farki cok 6 7 hadi neyse 15 yaş fazla .
Senin yasin 25 cok gencsin ya ne bileyim.
Karar senin.

Ben yaş mevzusuna takılanlardan değilim. Yüzyüze tanış, birlikte vakit geçirin ama evlilik meselesi konusunda kesinlikle acele karar vermeyin. Ayrıca şu konuda bir uyarı yapacağım, adam için her yönden güvenilir ve iyi demişler ama en çok dikkat etmen gereken konu bu olmalı. İlk 3 ay bağlanmadan adamı iyice incele ve uyanık davran bu yaşa kadar gelip evlenmediyse hayatına çok fazla sayıda kadın girip çıkmıştır, bazıları ile iletişimi tamamen kesmediğini de bil.

Fark çok fazla aynı durum benim başıma geldi 13 yaş vardı ben kabul etmedim zaten ideal 5-8 olmalı bence...Hayırlısı olsun..

Bence fazla ama birbirinizi tanımadan da kesin konuşmak doğru olmaz.

Direkt evlilik düşüncesiyle bakmayın derim önce bağlanmadan tanımaya çalışın.

olası riskler bunlar .tabiki aynı yastaki biriylede bunlar yasanabilir ancak benim kastım orada sadece cinsellik degil . 35 yasındaki biri ile 50 yasındaki biri arasında fark olmaması istisnadır.

Ben de sadece cimsellikten bahsetmedim ki zaten. Bir sürü konudan bahsettim. Çok mu mutlu aralarında yaş farkı olmayan çiftler sizce? Mutluluğun tek şartı bu mudur? Diğer türlüsü istisna mıdır?

Dunyadaki son adam o mu? İki gunluk zevke kanip evlenme milyonlarca insan var... Hayat cik degisken karsina yeni insanlar mutlaka cikar gencsin bakimlisin... 10 sene sonra kocan 50 yasinda olacak farkinda misin??? Sen gencecikken o bembeyaz sakal kil olacak

15 yaş fark olması çok sorun yaratmayabilir çünkü 40 yaş yaşlı bir yaş değil.Eğer adam dinamikse,bakımlı bir erkekse ve emekli modunda değilse pekala evlilik olabilir.
Bir de aradaki yaş farkından ötürü kıymetini daha iyi bilir,gözünün içine bakar ve aklı beş karış havada değildir..

bende seninle aynı yaşta sayılırım henüz hiç evlenmedim
yaş çok önemli bana göre nerdeyse benim annemle yaşıt biri
bence olmaz ne kadar iyi olursa olsun belli bir zaman sonra göze batar
hakkında hayırlısı olsun

Kıldı sakaldı nasıl bağladığınızı anlayamadım da :/
İtici geldi ..
Yaaa aciksozluyum ama oyle degil mi?? 35 yasinda bir bayana 50 yasinda bir erkek itici gelebilir bunlara takilan cok insan gordum kucuk bir olay degil ki... 40 yas fiziksel olarak cekiciligin son demleri bence

Yaaa aciksozluyum ama oyle degil mi?? 35 yasinda bir bayana 50 yasinda bir erkek itici gelebilir bunlara takilan cok insan gordum kucuk bir olay degil ki... 40 yas fiziksel olarak cekiciligin son demleri bence
Valla aamir khan ın 52 olduğunu duyunca o konuda bişey diyemicem, bazısı hala taş kalabiliyor demek

Delimisin sen. Gencecik kadınsın. Yaşıtların dururken bu ne.... şimdi sorun olmayabilir ama ileride kesin bir sürü pürüz çıkabilir.

Herseyleri dort dortluk uygun gorunenler anlasamiyor sen gitmis bu adama takilmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…