• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaş farkı lütfen akıl verin

Görücü falan yok !!! Ben bir yerde bu yaşta birini gördüm . Ve hoşuma gitti . Yaş farkı çok mu diye konu açtım . Olaylar olaylar . Guluyorum yani artık yazılanlara :KK70:
O zaman konunu kapattır erkekler malesef senin kadar temiz bakmıyorlar dünyaya

Ya gerçekten seviyosaniz birbirinizi engel degildir yas falan. Ama ileride belki sorun olabilir bence. Genede istiyorum seviyorum dersen sen bilirsin hayat senin.

Evlendikten sonra da gelir buraya konu açarsın artık, eşim beni önemsemiyor, beni ciddiye almıyor ve çocuk gibi davranıyor bana diye... Okulunu oku ne evliliği?

Herkese meraba . Konu başlığından da anladığınız gibi aramızda 14 yaş var . Sizce sorun olur mu?? Ya da çok mu büyük ?? Kafam çok karışık . Fikirlerinize ihtiyacım var ... ARAMIZDA BİSEY YOK ! SADECE İLERİDE OLABİLİR Mİ DİYE KONUYU AÇTIM TEKRAR DİYORUM ARAMIZDA HERHANGİ BİSEY YOOOOKKKK!!!!

tüm yorumları okumadın ilk yazdığın mesaja göre cevap yazıyorum bence hiçbir sorun olmaz, hatta belki iyi bile olur

29 yaşında biri 15 yaşındaki bir kızda ne bulur Allahaşkına. Hadi seni anlıyorum da. Gençsin toysun safsin.

29 yaşına gelince anlarsın ne demek istediğimi. 29 yaşında bir adam sadece cinsellik ister 15 yaşındaki bi kızdan. Yoksa manevi duygularınız örtüşmez , hayata bakış acılarınız arasında nesil farkı var, zevkleriniz uymaz sen heyecanliyken o donuk kalır. Yazık edersin kendine.

Ya canım daha sen çocuksun hele ki 30 uzna gelmiş bir adam daha çocuk yaşındaki birine bakıyorsa hayatta güvenilmez.Ha sen 30 o kişi 45 olsaydı belki derdim çünkü belli bir olgunluga erişmişsin karalarını verebilecek yaşta olurdun o zamn.

çocuğum sen bu forumu nerden buldun bakiyim?

senin su an ygs lys forumlarinda takilman gerekmiyor muydu?

adı üstünde kadınlar klubu,cocuklar klubu degil.

sen daha Ço-cuk-sun! Çocuk.

Git dersini çalış,liseni bitir.

O ben olgunum tavirlarini da birak.Hicbir 15 yasindaki cocuk 29 yas olgunlugu gosteremez.

Bunu ben degil gelişim uzmanlari,psikologlar diyor.

Ayrica forumdaki kadinlara bilmis bilmis cevaplar verme.burdakiler senden büyük görmüş geçirmiş insanlar.

büyük sözü dinle

Back
X