- 14 Mart 2011
- 375
- 199
- 103
- Konu Sahibi oliviay
3 yaş bile çokkkkkkkkkkkkk ...yaşlılar kurt oluyor yavrucum..yaptığın tek parmak harektiyle ne kadar iyi niyetli olursan ol, beraber olduğu bütün kadınlar geliyor aklına adamın ve sen bu hareketi , sözü vs vs bundan dolayı söylüyorsun biliyorum der işin içinden çok güzel çıkarlar kurt oldukları için senin kendini bile anlatmana izin vermezler ...
ben kolay kolay ağlamam kesseniz beni yine ağlamam...bir gün hiç unutmam bir ağıt geldi bana ağlıyorum ama nasıl kendimi durdurmam imkansız...yeni boşadığım eşim geldi yanıma ve "çok gördüm senin gibileri, ağlama kes sesini birde ağladığın için dayak yersin benden" dedi işte bir örnekde bu....
o her zaman senden 15 yaş büyük olacak çılgınlıklarını yapmış, gezmiş dolaşmış akşam koşusuna çıkmış, görmüş geçirmiş ve durulmuş yani hayatın tadına bakmış olacak ve sen hep onun ardından gelen 15 yaş küçük bir bayan olacaksın ki sende onun geçirdiği dönemleri geçirmek isteyeceksin buda doğanın kanunu fakat o bu dönemleri geçirdiği için sana "ne anlıyorsun bundan, ne biçim şey bu " diye hesaplar soracak, üzecek demeyecek ki gencecik güzel bir bayanı aldım, bende yaşadım onun yaşlarındayken kanım kaynardı oda yapsın demeyecek...eğlenmeye gideceksiniz....benim gibi yerinde kıpırdanınca o müziğin sesine, oynak mısın sen demeye başlayacak...ulaaannnn eğlendirmeyeceksinde burnumdan getireceksinde ne diye getiriyorsun beni eğlencenin göbeğine diye içinden haykıracaksın...aaa asla ağzından böyle bir laf çıkamaz çünkü beyefendilerin yaşları itibariyle birde saygı duymak zorunda olacaksın her hareketlerine onların muhterem bir yaşı var tabiii.....bir zaman sonra yüreğin dolacak, keşke benim yaşlarımda beni anlayan biri olsaydı diyeceksin, onunla çıldırsaydım, onunla gezseydim , onunla büyüseydim diyeceksin...cinselliğe gelince, 45 yaşına kadar yorulmuştur sarılmıştır sarmalamıştır o yaştan sonra onların romantikliği kalmıyor sen 29 yaşındasın, cinselliğini şuan tanımıyorsun 30/35 yaşına geldiğin zaman gerçekten cinselliğini kendini ve kadın olduğunu anlayacaksın fakat onda iş bitmiş olacak...bu sefer kabalığından seni anlamadığından tutta herşeyi düşüneceksin, yüreğin acıyacak gencecik yaşımda kendimi bıçaklamışım diyeceksin....belkide sana ilgi gösteren genç bir erkeğe tutulacaksın bu seferde aldatan kadın olacaksın...halbuki kendindeki yanlışları görmeyecek kadar kör olan kocan seni yine suçlayacak....
ve en son sözün şu olacak "ahhhhh kendinden 10 yaş küçük erkeklerle beraber olan kadınları ayıplıyordum, kurtlarla beraber olmaktansa ne güzel yaparlarmışşş"
Yarisindan sonra okuyamadim, cok asiri derece genelleme yapmissin. Eger bi insan karaktersizse 20 sinde neyse 70 indede o olur.
Benim esim 13 yas büyük benden, ve senin bahsettigin hic bi özellikle karsilasmadim simdiye kadar. Aglamissin, dayakla tehdit etmis seni... Benim esim yüzüm azicik asik oldugu zaman, kendini kötü hisseder moralimi düzeltmeye calisir. Örneklerine karsilik cok sey daha sayabilirim benim kendi yasadigimla ilgili ama konu bu degil.
Tabiki sende haklisin, benim kuzenim esinden 14 yas büyük. Yani kiz benimle ayni yasda, cok iyi anlasiyorum hem kuzenimle hep karisiyla, o yüzden cogu problemlerini anlatirlar bana.. Kuzenimin esi, yas farkinin desavantajlarini yasiyor gercekten.. Cok asiri derece degil ama bi sekilde yasiyor. Yani gercekten genelleme yapilmaz.
Kendinden kücük bir adamla iliski yasadigin zamanda, adamin icinde varsa heycan bittiginde ne isim var bu koca kariyla, gider kendime bi citir bulurum der.