- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
aynen öyle yok bir kere cay icme yok kadın atlamışKocan masal anlatmış. Ne iyiliksever kocan varmış akıl vermelr , yalnız kadının evine gidip cay icmeler. Hem diyelim ilk olarak kadın kocana tecavüz etmiş, ya sonraki dört ay yine kocan istemedenmi gitmis kadının yanina. Boşa !boşamazsan bu ihabetlerin ardı gelmeyecek. Karısını seven adam en yakın arkadsina göz mü diker be. Sende inanmak istemissin belli bu LA FONTENDEN MASALLARA.
Canım sonra kendi dedi işte kocasıymış kankası ve eşi olan her neyse depresyona girene kadar boşasa daha kolay atlatırdı depresyonunu emin olsun iyiliğine diyorum da kocasına da pek inanıyor ya ne kadar kötüSanirim 15 yıldır arkadaşıymış 10 yıllık da eşi, bir arkadaş biraz önce "farz et ki o bunu okuyor" a yazmıştı, buraya açmasını bekliyordum dedi. Fake olmadığını söyledi, depresyon ilaçları kullanıyormuş konu sahibi ve duygusal bi konuda mantıklı yaklaşım sergileyememisi bence normal ki konu kendisi ile ilgili, aslında haline çok üzüldüm, belki bir gün her şeyin farkına varacak; ama işte ömür geçiyor, zamanına yazık olmuş olacak.
Evime geldi benimle tanisti 6 ay sonrada kocama seni seviyorum demis.kocamda ben mutluyum evliligimde de bir problem yok deyip konuyu kapatmis.bu arada bu insann kocasi oleli 3 yil olmustu.iku cocugu var ikiside ergen.daha sonra kocama,bana takilan biri var soyle pisikopat boyle madde bagimlisi diye yardim istemis.kocamda yalniz bir kadin diye soyle davran boyle davran polise git diye akillar vermis.tabii bu olay telefonda surekli konusulmis.yaklasik 6 ,7 ay kadar kadin bu taktikle kocamla bagi koparmamis.ve artik disarda da bir iki gorusup pisikopatla ilgili akillar vermis derken kadin amacina ulasmis ve yakinlik baslamis.bu yakinliktan sonra evine davet etmis.kocamda gitmis cay icip kalkmis.sonra yine davet etmis kocam yine cay icip kalkmis.en son davetinde kocam yine gitmis bu kez kalkmasina firsat vermeden ustune atlamis.iliski bu sekilde 4 ay kadar surmus.en son demis ki karin bilsin ben cok uzuluyorum demis.kocamda sen ne dediginin farkindamisin deyip kizmis.bu teklifi her defasinda soyleyince ( galiba subliminal mesaj bu olsa gerek)bir aksam her sey gayet normal iken kocam pat diye bunu soyledi.ve onun basinda olmam gerek diyerek kumalik teklif etti.bem gayet sakin ben boyle bir tercihte yokum ve gidiyorum dedim.oda hayir sen kal ben giderim dedi.olaydan 3 saat sonra ben telde kocamla gorusurken kotu oldum oda ambulansla eve geldi.ben seninle konustuktan sonra ben ne yapiyorum diye sarsildim ve gozumden perde kalkti gibi allah ben ucurumdan aldi diyerek yalvardi yakardi agladi kendimden tiksiniyorum bunu bize nasil yaptim vs.ayni gece zaten kadindan ayrilmis onun evine bile gitmemisti ofisindeydi.bosanmak istedim kabul etmedi hos bende kocami cok seviyordum ama simdinsevgim yok deneceknkadar.cocuklar var.lutfen kaldigimiz yerden devam edelim en azindan ugrasalim diyor.simdi cok daha ilgili ama ben hala depresyondayim
Kocası konu sahibini affedecek mi acaba...Yazık ya kocasına kimbilir nasıl tacize uğradı zorla nasıl kadınla yattı bak çok üzüldüm şimdi
Çünkü kocan seni çok seviyor tövbe tövbe be pislik adam!Bosanma fikrimi soyledigimde kabul etmedi.cunku ben ona bu sehirde durmam cocuklarimla baska sehordw yasamak istiyorum dedim.istedigin zamanda gel gor dedim.kabul etmedi.
6 ay sonrada kocama seni seviyorum demis.kocamda ben mutluyum evliligimde de bir problem yok deyip konuyu kapatmis.
kocama,bana takilan biri var soyle pisikopat boyle madde bagimlisi diye yardim istemis.kocamda yalniz bir kadin diye soyle davran boyle davran polise git diye akillar vermis.tabii bu olay telefonda surekli konusulmis.yaklasik 6 ,7 ay kadar kadin bu taktikle kocamla bagi koparmamis.ve artik disarda da bir iki gorusup pisikopatla ilgili akillar vermis derken kadin amacina ulasmis ve yakinlik baslamis.bu yakinliktan sonra evine davet etmis.kocamda gitmis cay icip kalkmis.sonra yine davet etmis kocam yine cay icip kalkmis.en son davetinde kocam yine gitmis bu kez kalkmasina firsat vermeden ustune atlamis
Size bukadar detayı kocanız mı anlattı?nasıl iğrenç bi ilişkiniz var,iyiki anlatmamış yatak olayını hahaKocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
Bu burda not olsun sonraki başlığınız bunun üzerine olacak, ben demiştim demeyi severim.O nur yakında nur topu gibi bir bebek olarak geri dönecek size, eşin asıl subliminal mesajı sana veriyor, ah be kadın uyan aç gözlerini.
Evime geldi benimle tanisti 6 ay sonrada kocama seni seviyorum demis.kocamda ben mutluyum evliligimde de bir problem yok deyip konuyu kapatmis.bu arada bu insann kocasi oleli 3 yil olmustu.iku cocugu var ikiside ergen.daha sonra kocama,bana takilan biri var soyle pisikopat boyle madde bagimlisi diye yardim istemis.kocamda yalniz bir kadin diye soyle davran boyle davran polise git diye akillar vermis.tabii bu olay telefonda surekli konusulmis.yaklasik 6 ,7 ay kadar kadin bu taktikle kocamla bagi koparmamis.ve artik disarda da bir iki gorusup pisikopatla ilgili akillar vermis derken kadin amacina ulasmis ve yakinlik baslamis.bu yakinliktan sonra evine davet etmis.kocamda gitmis cay icip kalkmis.sonra yine davet etmis kocam yine cay icip kalkmis.en son davetinde kocam yine gitmis bu kez kalkmasina firsat vermeden ustune atlamis.iliski bu sekilde 4 ay kadar surmus.en son demis ki karin bilsin ben cok uzuluyorum demis.kocamda sen ne dediginin farkindamisin deyip kizmis.bu teklifi her defasinda soyleyince ( galiba subliminal mesaj bu olsa gerek)bir aksam her sey gayet normal iken kocam pat diye bunu soyledi.ve onun basinda olmam gerek diyerek kumalik teklif etti.bem gayet sakin ben boyle bir tercihte yokum ve gidiyorum dedim.oda hayir sen kal ben giderim dedi.olaydan 3 saat sonra ben telde kocamla gorusurken kotu oldum oda ambulansla eve geldi.ben seninle konustuktan sonra ben ne yapiyorum diye sarsildim ve gozumden perde kalkti gibi allah ben ucurumdan aldi diyerek yalvardi yakardi agladi kendimden tiksiniyorum bunu bize nasil yaptim vs.ayni gece zaten kadindan ayrilmis onun evine bile gitmemisti ofisindeydi.bosanmak istedim kabul etmedi hos bende kocami cok seviyordum ama simdinsevgim yok deneceknkadar.cocuklar var.lutfen kaldigimiz yerden devam edelim en azindan ugrasalim diyor.simdi cok daha ilgili ama ben hala depresyondayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?