15 yillik kankam 10 yillik kocam

aynen öyle yok bir kere cay icme yok kadın atlamış konu sahıbıdede saf saf ınanıyor

Canım sonra kendi dedi işte kocasıymış kankası ve eşi olan her neyse depresyona girene kadar boşasa daha kolay atlatırdı depresyonunu emin olsun iyiliğine diyorum da kocasına da pek inanıyor ya ne kadar kötü

Kocanız bana fazla iyi niyetli geldi..
Zira bizde eşimle eşimin bana akıl vermeleri ile yakınlaşmıştık. Evlendikten sonra dedi ki ben seni önceden de seviyordum..
Allahtan ikimizde bekardık...
Bir erkeğin bu kadar saf-masum olabileceğine inanamıyorum ben.

Peki eviligini devam ettirirsen ileride bu yaşananları sindirip devam edebilecek misin?

Bosanma fikrimi soyledigimde kabul etmedi.cunku ben ona bu sehirde durmam cocuklarimla baska sehordw yasamak istiyorum dedim.istedigin zamanda gel gor dedim.kabul etmedi.

Bosanma fikrimi soyledigimde kabul etmedi.cunku ben ona bu sehirde durmam cocuklarimla baska sehordw yasamak istiyorum dedim.istedigin zamanda gel gor dedim.kabul etmedi.
Çünkü kocan seni çok seviyor tövbe tövbe be pislik adam!

6 ay sonrada kocama seni seviyorum demis.kocamda ben mutluyum evliligimde de bir problem yok deyip konuyu kapatmis.

Bu ne sacmalik ya. Bi gram aklı olan insan inanmaz bu yalana. Yalam söylüyorum diye bağırıyor resmen. Bu kadar da kocam da kocam olmaz yaa.

Önce "başında beklemem lazim" deyip kumalik teklif edecek, sonra fenalasinca bi anda dank edecek. Zirvalik. Niyeti ikili oynamaya devam etmektir.

Seviyorsan da ayrılman lazim bence bu igrenclikten sonra. Seni kesinlikle sevmiyor. Seven insanin yapacağı şeyler değil bunlar malesef.

Hem bosanmayi kabul etmedi ne demek yahu ? Tekmeyi basar evden atarim, olmadi alir çocukları giderim. O kim oluyor da izin vermiyor pislik.

kocan 6 -7 ay boyunca sana bu konuda bir şey demedi istihare temedi hiç bir şeyi öyle mi güldüm ya birde kadın üstüne atlayınca dayanamadı ilişkiye girdi vay p*z*v*ng ... sonra kadın karından ayrıl demedi kumalık teklif et vay anasını sayın sevirciler ve hatta senle konuşunca gözünde ki perde kalktı fake misin ? Mune

Kocama herseyi anlattirdim yatak haric cunku doktorum kafandaki sdorulari sor demisti.hatta oyleki kadin ilk birlikte olduklarinda aynanin karsisina gecip yuzume nur indi demis.nasil bir yokluksa
Size bukadar detayı kocanız mı anlattı?nasıl iğrenç bi ilişkiniz var,iyiki anlatmamış yatak olayını haha

O nur yakında nur topu gibi bir bebek olarak geri dönecek size, eşin asıl subliminal mesajı sana veriyor, ah be kadın uyan aç gözlerini.
Bu burda not olsun sonraki başlığınız bunun üzerine olacak, ben demiştim demeyi severim.

Neden kocanızı bu kadar masum edilgen, karşıdaki kadını da kötü ve etken anlattınız bilmiyorum. Bir olay olduysa çift taraflıdır bu. Tek taraflı degil. Eşiniz de o kadın da suçlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…