150 TL parfüme kızan koca

Nasıl bu koku çok merak ediyorum doldurması ne kadar ?
Bugün onu sıkmıştım durup durup kendimi kokluyorum sample almıştım Bi yerden denemelik önce sevmedim. Sonra günden güne aşık oldum. Şimdi baktım fiyatlara niche kategorisinde olanlar 55 ml 79, normal olanlar 59 tl. 15 ml niche kokular 25 lira normal olanlar 20. Bu koku niche kategoride değil büyük boyu 59 tl 15 ml 20 tl. Daha küçük boylari da var galiba 3 ml deneme boylari onun fiyatı da 8 Lira falandır herhalde bakmadım ama

Çok güzel anlatmışsınız da şimdi ben bu kokuyu dediğiniz fiyata almak için internete ne yazacağım

Eşim çalışmıyorsa,benim.paramla haber etmeden gereksiz harcama yapar birde üstüne ben gidip.kargoyu alırsam bende kızarım.

Herkesin düzeni ve dengesi farklı oluyor ama böyle olursa ev arkadaşı gibi olunmaz mı? Biz karı-koca çalışıyoruz ama ben kazandığımı kreş masrafı hariç biriktiririm. Eşimin kredi kartı bendedir ve herşeyi onunla alırım. Eşim de kartı öder. Sadece tek seferde çok ciddi rakamlar harcayacaksam limit olup olmadığını anlamak için ve görüp şok geçirmesin diye haber veririm.
Yani şu hayatta 10 bin geliri olan bir evde 150 TL bir parfüme verebilmeli insan hesap vermeden.

Maaşın 10 bin oldugunu okumadım Ben parfüme laf eden adam zor geciniyordur,kadın bencillik etmiş diye dusundum.

Aynen bizde öyle yaparız..çarşıda pazarda beğendiğim bşyi almak için arayıp sormam tabi ki beğendiysem alır geçerim ama internetten bi siparişim olacaksa gösteririm nasıl diye sorarım muhakkak fikrini alırım ..
Konu sahibiyle eşinin arasındaki tek sorun eşinin cimri olması gibime geldi..

Ben öğrenebilir miyim

Şuan calışmayan bir kadın olarak benim durumun da aynı.Toplu bir alışveriş yapmayacaksam, alacağım bir parça eşyanın bilgisini eşime verme gibi bir durumum yok, söylesem aynı şekilde niye bana soruyorsun, ihtiyacın varsa yada beğendiysen al der, tabi bunlar bütçemiz ölçüsünde olan şeyler.
Eşim kendi için harcama yaptığında nasıl bana söylemek zorunda hissetmiyorsa bende hissetmiyorum. Bunun aksi çalışmayan kadın ile eşi arasında patron işçi diyaloğuna giriyor bakıldığında.

İki taraf da durumdan rahatsız değilse haberde verilebilir, her ilişki farklı dediğiniz gibi ama bunu bir gereklilik olarak görmeleri özellikle kadınların, tuhafıma gidiyor benim.

G guvercin-curnatasi kız bacım her kocamın parasını yerim mesajıma beğenmedim atmışsın niye beğenmedin yemeyim mi

Üsluplarımız pek uyuşmasa da sorunuza cevap vereyim.

Ben, sağlıklı ve yetişkin bir insana bir başkasının "parasını yeme"yi yakıştıramadığım ve bu ifadeyi tüm hemcinslerime hakaret addettiğim için beğenemedim. Buradaki konu kesinlikle kadının çalışıp çalışmamasıyla ilgili değil. Üslup ve toplumsal cinsiyet rolleriyle ilgili.

Ama bu bir duruş ve hayata bakış meselesidir. Sizin normaliniz buysa benim yapabileceğim birşey yok.

Normal değeriyle kıyaslayınca evet gereksiz. Adı sanı belli değil nihayetinde.

bu arada konu sahibi hangi parfüm bu? Orijinal olmayan 150₺ lik parfüm nasıl bir parfüm ki?
Ya şimdi instada yok peri yok hayal parfüm diye illa orijinal olduğunu iddia ederek satıyorlar bir çok ünlü de reklamını yapıyor millet de alıyor

Gerçek anlamda kağıt paraları ağzına tıkıştırıp yiyen insan olarak düşünmedikçe para yemek çok güzel bir eylemdir .
Sağlıklı olup karşılıklı aldıkları kararlar neticesinde Çalışmayı tercih etmeyen çok kadın var ve bu kadınlar koca parası yerler! bunu da kimse hakaret olarak addetmez.Çünkü Kocanın kazandığı parayı yemek! yani harcamak, küçük düşmek aşağılanmak demek değildir.
Parasını yediğim(harcadığım) Eşim rahat.
Eşimin parasını yiyen(harcayan) ben rahatım Benim gibi düşünenlerde rahattır
sizde RahatOlun. Sıkıntı Yok :)
Her ne kadar üslubumuz
uyuşmasaDA bilin istedim.

Benide yolda çevirip parfümümün markasını sorsunlar istiyorum Ciddiyim.
parfümün adı ne nasıl bşy şişesi falan resim atabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler

Eşim çalışmıyorsa,benim.paramla haber etmeden gereksiz harcama yapar birde üstüne ben gidip.kargoyu alırsam bende kızarım.
Bu ne demek ya?
Calismayan kadin/calisan adam evlilklerinde bir iş bölümü yok mu?
Kadın nakit para getirmiyorsa dahi o eve giren parada hakkı yok mu?
Adam evdeki yemeği yemiyor mu?
Karısina sormadan dolabi açıp 1 dilim kek alınca karisi kiziyor mu?
Calişmiyorsa 3 kuruş icin izin almali?Yok artık !
Kadın gittim 100binlik araba aldım kendime dememis, 150 lira demiş!

Iyi yapmışsınız.. neyi beğeniyorsanız alın. Güle güle kullanın..

Bugün erkek arkadaşımla buluştuk.
Sevdiğim parfümümü sıktım. ( Estee Lauder). Ne zaman sıksam çok beğeniyor.
Nedeni kaliteli parfümler sıcakta ağırlaşmaz, kokusu çok ağır kaçmaz tenle bütünleşir, baş ağrısı yapmaz.

Aslında orjinal parfümler indirim takip edilse çok pahalı değil. Benim parfümüm kampanyada 337 tlye geliyor. 3 ayda bitiyor. Aylık 100 tl civarı gibi bir paraya denk geliyor. Bence verilebilir.
Kaliteli olunca iki fis sıkıyorsun. 3 ay gidiyor. Yani ben ucuz ürün alacak kadar zengin degilim diye bir söz vardır. Ona katılıyorum..

Bir de parfüm bir tutkudur. Parfümü seven ondan vazgeçemez. Bende deodorant; roll on; bilimum hijyen malzemesi kullanırım. Ama parfümün yeri başkadır.

Makyaj malzemesi de kaliteli olacak. Sonuçta yüze sürüyoruz. Yoksa cilde zarar verir. Bunu erkekler bazen anlamayabilir. Bütçeye göre olanı almak lazım. Güle güle aldıklarınızı kullanın..

Not: Bir de bir parfümün orjinal olduğunu anlayacağınız bir kontrol sitesi var. Ben oradan üzerindeki üretim seri nosunu ve adini yazıp orjinalliğini bir daha kontrol ediyorum. Ve zamanı geçmiş mi diye bakıyorum. Her parfümün bir son kullanım zamanı vardır. Bunlara bakmak lazım.
Check cosmetics or perfume production date and shelf life by the batch code.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…