- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Hem calısan hem ev hanımıyım. Sadece ev hanımıda oldum sadece calısanda. İlginç yorumunuzEv hanımı olmak zor olmamalı .Şu korona günlerinde anladım.Eşi işe yollar,çocukları okula...Ortalığı topla ,yemek yap ,sonra keyfine bak .Çalışan kadınlar hem para kazanıyor ,hem de ev hanımının yaptığı o işleri de yapıyor.
Tamam işte o benim. Sizde bensiniz bende sizimGülsem mi ağlasam mı şimdi bilemedim. Hangi konuya yorum yazsam hep bosandiniz mı diye soruyorlar. Ben tam bir kezbanim galiba. Evliyim, gözü biraz açılmış olarak
Cünkü kendisi bakım sevmez. Özen göstermez dünyalar farklıBakimli, mis parfum kokan esi var hala 150 TL'nin mi derdine dusmus? 150 TL'nin sarsacagi bir mali durum da yok anladigim kadariyla, ayip etmis. İnsan esirger mi oncacik parayi, yazik valla.
Teheyyyy al birini vur otekine, istisnalar vardir tabi ama turk kocasi iste ne beklersinCünkü kendisi bakım sevmez. Özen göstermez dünyalar farklı
Sonra naptın bu kazmayla, yontuldu muDaha beterini söyleyeyim de içiniz rahatlasın. Ben calisiyorum. Yıllar önce bir bluz beğendim lcw'de. Bedeni bitmişti. 24.90 TL. Evlendim, bir gün baktım ki bedeni gelmiş. Aldım, eşim surat asti. Ne oldu diye defalarca sordum söylemedi. Bluz için mi surat asiyorsun, almasa mıydım dedim. Gerek yoktu, dedi
Üstelik aldığım maaşın tamamını borçları ödemesi için ona veriyordum. Bana sadece 100 lira harçlık kalıyordu bir ay için. Düğün takıları ve bilezikleri bile düğün salonunun kirasina gitmişti bir kez takmadım. Böyle bir insana bunu yaptı. Keske o beni somurecegine ben onu somurseymisim
Celebre çok güzelBu arada mevzu parfümken wish of love gibi temiz cicek kokan bir öneriniz var mi 50 den fazla olmasinwish of love daki aski hicbir patfümde bulamadim
Beni gecemezsiniz benceTamam işte o benim. Sizde bensiniz bende sizim
Ustteki yorumumu okuyun, ufkunuz genislesinSonra naptın bu kazmayla, yontuldu mu
Bakın kilit cümle. Sindiriyorlar birsey alırken kırk kere cekinerek alıyoruz cünkü baskı var ekonomik siddet var. Benim eşimde öyle ailesine hatta ve hatta hiç tanımadığı birine karsı bile bonkör. Para verir acır kıramaz ama beni kırar. Ele yedi kat yabancıya cömert eşine cimri.Beni gecemezsiniz bence
Şimdi aklıma geldi. Benim eşim bize böyle ama kök ailesine böyle değil. Mesela ben iyi bir ütü alacaktım ceyizime. Karşı çıktı pahalı diye. Bir alt modelini aldım. Sonra annesinin ütüsü bozulmuş, ona benim utumun aynısını almak istedi. Annesine iyi bir baza ve yatak aldı eskimiş diye. Abisinin düğününü falan yaptı. Kardeşini okuttu. Babası da var halbuki, durumları iyi.
Bir gün ilk kez gidip yüzüm için bir krem aldim kendi kazancimla, yüz liraydı. Çekinerek soyledim, o kadar sindirmis ki beni. Hoşuna gitmedi ama sessiz kaldı. Beş dakika sonra diyor ki o kremden kardeşime de alalım
Ya kıyamam sana çekilecek dert degilmiş eşin kusura bakmada.Ustteki yorumumu okuyun, ufkunuz genislesin
Evet diyebildim. Bebeğime kendim baktığım için suan calısmıyorum. Oda bal gibi aldığım seyi sorgulayamaz su asamada. Kaldıki calısırkende cimrilik yapardı benim paramla gözü olurdu bende verirdim ona. Ben verirken sorun yok ama. Ayrıca hiç calısmamıs olabilirdim hatta okumamısta olabilirdim. Evde essek gibi calısacagım ki ev hanımı olmak en zoru bence bir parfüm alamayak mıyım hakkı yokmu yani böyle kadınların.
İnsan kendine bile fazla güvenmemeliYedirecek birini bulma karakterindeki bir insanla evlenmek baştan yanlış zaten.
Ben cidden anlamıyorum sizler eşinizin kazandığı parayla bir şeyler alırken oohh yiyim parasını ben yemezsem başkasına yedirir diye mi düşünüyorsunuz?Öyle bir insanla neden evlendiniz o zaman?
Dedim hatta o söyledi. Keşke ben ev işi yapsam cocuk baksam sen calısan bize baldan bile diyor ciddi ciddi. Yada işe gir cocuga bakacak birini buluruzda diyor. Ama gercekci değil olduğum yerde cocugum güvenip verebileceğim kişi yok. O bunu anlamıyor anne gibi düşünmüyor. Yani her türlü yolu kapatıyorTabiiki hakkı var ama ekonomik özgürlük olmayınca o bile çok görülüyor işte türkiyede çoğu kadına.
Çalıştığınız halde kendinize aldığınız en küçük bir şeyde laf etmeye cüret eden insanla da birlikte olmayın,çalışmıyosanız da olmayın bence gerçe de çalışıyosanız hiç olmayın.
Madem bebeğinize baktığınız için çalışmıyorsunuz, iyi madem sen bak bebeğe de ben çalışayım istediğimi alırım, sen de ne alırsan al önce bana sor ben gerekli görürsem alırsın,100lirayı geçmesin bozuşuruz diyin.
Aynen öyle. Baş etmek için kitap aldım "ikili ilişkilerde duygusal manipülasyon" diye. Gösterdim. Diyor ki bana manipülasyon yapmak için mi aldın.Bakın kilit cümle. Sindiriyorlar birsey alırken kırk kere cekinerek alıyoruz cünkü baskı var ekonomik siddet var. Benim eşimde öyle ailesine hatta ve hatta hiç tanımadığı birine karsı bile bonkör. Para verir acır kıramaz ama beni kırar. Ele yedi kat yabancıya cömert eşine cimri.
Kusura bakılacak bir şey yok, oyleYa kıyamam sana çekilecek dert degilmiş eşin kusura bakmada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?