150 TL parfüme kızan koca

Hem calısan hem ev hanımıyım. Sadece ev hanımıda oldum sadece calısanda. İlginç yorumunuz

Bakimli, mis parfum kokan esi var hala 150 TL'nin mi derdine dusmus? 150 TL'nin sarsacagi bir mali durum da yok anladigim kadariyla, ayip etmis. İnsan esirger mi oncacik parayi, yazik valla.
Cünkü kendisi bakım sevmez. Özen göstermez dünyalar farklı

Sonra naptın bu kazmayla, yontuldu mu

Tamam işte o benim. Sizde bensiniz bende sizim
Beni gecemezsiniz bence
Şimdi aklıma geldi. Benim eşim bize böyle ama kök ailesine böyle değil. Mesela ben iyi bir ütü alacaktım ceyizime. Karşı çıktı pahalı diye. Bir alt modelini aldım. Sonra annesinin ütüsü bozulmuş, ona benim utumun aynısını almak istedi. Annesine iyi bir baza ve yatak aldı eskimiş diye. Abisinin düğününü falan yaptı. Kardeşini okuttu. Babası da var halbuki, durumları iyi.
Bir gün ilk kez gidip yüzüm için bir krem aldim kendi kazancimla, yüz liraydı. Çekinerek soyledim, o kadar sindirmis ki beni. Hoşuna gitmedi ama sessiz kaldı. Beş dakika sonra diyor ki o kremden kardeşime de alalım

Bakın kilit cümle. Sindiriyorlar birsey alırken kırk kere cekinerek alıyoruz cünkü baskı var ekonomik siddet var. Benim eşimde öyle ailesine hatta ve hatta hiç tanımadığı birine karsı bile bonkör. Para verir acır kıramaz ama beni kırar. Ele yedi kat yabancıya cömert eşine cimri.

Bugüne kadar bahsettiğim yerden aldigim parfümler ve fikirlerim şöyle kızlar

Shiseido zen- birebir aynı koku ve inanılmaz kalıcı alalı 9 Ay olacak belki şişe hala yarıdan fazla duruyor
Thierry Mugler aura - birebir aynı koku orijinal şişe alıyordum bir daha asla almam
İnitio absolute aphrodisiac - orijinal şişesini kullanmadım ama bu kokuya hasta oldum afrodizyak etkili bir koku zaten adı da öyle. 2.sisemi aldim
Versace eros man - bunu abim icin sipariş ettim aynısı dedi bu da çok kalıcı
Maison Francis kurkdjian Grand soir - başlangıç notası orijinalinde çok keskin hayta rahatsız edici bunda daha yumuşak geçişi var üstte kalan koku orijinal ile aynı
Maison Francis kurkdjian aqua universals forte- bunu hediye yollamışlar orijinalini bilmiyorum aşırı fresh narenciye ağırlıklı bir koku, kalıcılığı harika
Maison frencis kurkdjian baccarat - orijinalindeki gibi sert başlangıclı değil ama üstte kalan koku aynı kalıcılık çok başarılı
Lancome la nuit tresor - orijinalini kullanıyordum birebir aynısı, orijinal şişe almayı bıraktıgim korkulardan
Givenchy l'inderdit - orijinalinin aynısı bunda da sise almıyorum artık
İnitio psychedelic love- bunu kör alım yaptım diğer kokusuna güvenerek, koku güzel ama hiç kalıcı olmadı bende
Hermes elixir des merveilles - bu da orijinaline %90 benzerlikte sadece orijinali çok sert başlıyor. Ben bu halini daha çok seviyorum bu da orijinal şişe almayı bıraktığım bir diğer koku
Agent provocateur- kör alım yaptım bana ağır geldi ama sevenleri var kalıcılığı çok iyi
Tom Ford Black orchid - en başarılı açık versiyon bu olabilir. Abim için aldım düzenli sipariş veriyor bu kokuyu
Tom ford noir
Tom ford velvet orchid
Tom ford tobacco vanillie

Bu ucunu abim istemişti, noir'i sevdim ama diğer ikisi bana çok ağır geldi. Özellikle tobacco vanillie orijinallerini bilmjyorum ama genel olarak bu marka zaten ağır kokular yapıyor. Velvet orchid uniseks bir koku ama bana hitap etmedi tobacco vanillie de sanki tütün kokuyor
Killlian back to black kör alım yapmıştım abim bile kullanmadı o kadar ağır
Juicy couture viva la juicy - tatlı bir koku ve çok kalıcı orijinalini bilmiyorum ama gayet orijinal kokuyor
Chanel coromandel - bunu da bir yerde görüp denemek için almıştım buradan leş gibi kokuyor. Hala burnuma geliyor şu an yazarken bile öyle kötü. Orijinali nasıl bilmiyorum ama sanki bütün hacı yağlarını bir araya getirip karistirmislar. Kalıcılığı da çok yoğun bir fis deneyeyim dedim çıksın diye dus aldım anca kurtuldum.
Parfums de marly- cassili- bunu da hediye göndermişler harika bir çiçek kokusu ve çok kalıcı.

Benim bahsettiğim açık markada kullandıklarım bunlar marka ismini burada verip reklam yapmak istemiyorum özelden yazarım isteyen olursa

Tabiiki hakkı var ama ekonomik özgürlük olmayınca o bile çok görülüyor işte türkiyede çoğu kadına.

Çalıştığınız halde kendinize aldığınız en küçük bir şeyde laf etmeye cüret eden insanla da birlikte olmayın,çalışmıyosanız da olmayın bence gerçe de çalışıyosanız hiç olmayın.

Madem bebeğinize baktığınız için çalışmıyorsunuz, iyi madem sen bak bebeğe de ben çalışayım istediğimi alırım, sen de ne alırsan al önce bana sor ben gerekli görürsem alırsın,100lirayı geçmesin bozuşuruz diyin.

İnsan kendine bile fazla güvenmemeli
Hiç kimseye fazla güven olmaz .
Şu devirde babana bile güvenme diye boşa dememişler
dikkat ederseniz Hep benim kocam yapmaz diyenlerin kocaları yapar.

Olay zaten o değil
Ben yemeyeceksem kim yiyecek o kadar parayı olay bu

Dedim hatta o söyledi. Keşke ben ev işi yapsam cocuk baksam sen calısan bize baldan bile diyor ciddi ciddi. Yada işe gir cocuga bakacak birini buluruzda diyor. Ama gercekci değil olduğum yerde cocugum güvenip verebileceğim kişi yok. O bunu anlamıyor anne gibi düşünmüyor. Yani her türlü yolu kapatıyor

Aynen öyle. Baş etmek için kitap aldım "ikili ilişkilerde duygusal manipülasyon" diye. Gösterdim. Diyor ki bana manipülasyon yapmak için mi aldın.
Çivi çiviyi söker, bundan sonra kismayacagim gerekli şeyleri.
Dugununu yaptığı abisinden kısa süre için borç istedi, ret yanıtı aldı. Hatta abisi bize olan bir şeyi kendi üzerine geçirmeye çalıştı. Hala arar sorar abim abim diye. Okuttuğu kardeşi çalışmaya başlayınca bir aylığına 750 lira borç vermedi.
Bombayı patlatiyorum kizlar, böyle bir şey daha önce duymamissinizdir.
Bir gün şehir dışından dönüyoruz, çok sıcak ve tek benzinlik yok. Eşim yolculukta sıcağa hiç gelemez. Nihayet bir benzinlik bulduk, eşim indi beş dondurma aldı, herkese bir tane. Yola devam ettik hemen. Herkes dondurmasını yiyor, eşim araba kullandığı için yiyemiyor ama bu durumdan rahatsız oldu. Babası yanında oturuyor, ben arkada. Kendi dondurmami uzatıp bir ona yediriyorum bir ben yiyorum, kıyamadım. Annesi kendi dondurmadini bitirip esiminkini açıp yedi. Ben böyle vicdansizlik görmedim.

Sırf meraktan denemek için çakma bir parfüme 150 vermek sizinde içinde oturmadı mi gerçekten çok daha iyi kozmatik ürünleri satan kataalog vesayre bir sürü şeyler varken neden çakma bir parfume 150 tl verdiniz ben 150 tkye avondan 2 3 tane parfüm alırdım tabi zevk meseleso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…