- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Wictorıa secretParfümünüz ne?
O kadar çok doğru yazmışsınız ki sizi tebrik ediyorum bazı kişiler evliyiz ama istediğimi alırım havasında ama evlenince paralar ortak ne alıyorsan bir fikir sormak cok zor olmamalı.konusan bagimsiz gelen mesajlara istinaden soruyorum, gercekten kendi paranizi boyle gonlunuze gore harciyor musunuz?
yillarca calistim, esimin bir defa ne calisirken ne issizken para hesabi sordugunu hatirlamiyorum bana, ama ben yine de olaya herzaman kendi param degil "evimizin parasi" olarak baktigim icin esimin bilgisi olmadan cogunlukla harcama yapmam. izin alir gibi degil bilgi verir gibi, sunu sunu almam lazim ne duumdayiz diye....
esiniz size gore iyi kazaniyor olabilir, ancak belki de kendince bir butce planlamasi var, ben sizin yerinizde olsaydim 150 lira 250 lira fark etmez "hayatim ya bi parfum buldum alsam mi cok merak ediyorum orjinali su kadarmis" filan diye fikrini alirdim. belki de siparis vermeden once su konusmayi yapsaniz "cakma parfume o para verilir mi bari orjinalini al o kadar vereceksen" diyecekti ne biliyorsunuz?
bu evliliklerde "kocama bir parfum alirken hesap mi vericem yeah" mantiginj anlamiyorum. neden hesap vermek gibi algilaniyor ki, ortak hayatta paylasmak degil midir onemli olan?
Bence senin anlattığınla bahsettiğin yorumlar arasında ince bir çizgi var. Heves ettiğin bişey olur ama o ay bütçeniz uygun değildir alamazsın, bir de bu adam yine buna da mı laf edecek diye tedirgin olduğundan alamazsın, ikisi farklı şeyler. Yoksa ben de sana katılıyorum, aile bütçesini etkileyen harcamalarda eşler birbirine tabi ki danışmalı. Sen de kim oluyon yaa dememeli kadın-erkek birbirine.konusan bagimsiz gelen mesajlara istinaden soruyorum, gercekten kendi paranizi boyle gonlunuze gore harciyor musunuz?
yillarca calistim, esimin bir defa ne calisirken ne issizken para hesabi sordugunu hatirlamiyorum bana, ama ben yine de olaya herzaman kendi param degil "evimizin parasi" olarak baktigim icin esimin bilgisi olmadan cogunlukla harcama yapmam. izin alir gibi degil bilgi verir gibi, sunu sunu almam lazim ne duumdayiz diye....
esiniz size gore iyi kazaniyor olabilir, ancak belki de kendince bir butce planlamasi var, ben sizin yerinizde olsaydim 150 lira 250 lira fark etmez "hayatim ya bi parfum buldum alsam mi cok merak ediyorum orjinali su kadarmis" filan diye fikrini alirdim. belki de siparis vermeden once su konusmayi yapsaniz "cakma parfume o para verilir mi bari orjinalini al o kadar vereceksen" diyecekti ne biliyorsunuz?
bu evliliklerde "kocama bir parfum alirken hesap mi vericem yeah" mantiginj anlamiyorum. neden hesap vermek gibi algilaniyor ki, ortak hayatta paylasmak degil midir onemli olan?
Böyle erkekler var mı ?
Benim eşimde tam tersi bakımi seviyor misal tırnak yaptır her ay yeni bsy ler al kuafor olsun fln git diyor bende cimriyim yok diyorum okadar calısiyorum oraya mi parayi verecegim diyorumama yinede veriyorum
Oha .. aylık geliri 10.000 mi?Aylık geliri 10.000₺
Eşinle otur konuş güzelim.Sadece senin ihtiyaçlarınin karşılanmasında kullanacağın bir aylık bütçe iste.O ay kıyafete mi harciyacaksin ,parfüme mi kendin karar ver.Çakma parfüme kızmıştır diyenler olmuş keşke öyle olsaydı ama bir parfüme 150 TL vermem problem oldu. Kazancı 10 bin. Kredi ödememiz var kiradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?