150 TL parfüme kızan koca

Ben parfümün adını merak ettim bu arada benim de açık aldığım bi marka var ama diğer açıklar gibi değil. Kimse açık olduğunu anlamadı henüz. Bugüne kadar kullandığım kokuların versiyonlarini aldım zaten denemek için, hiç fark yok. Buradan almaya başladığımdan beri orijinalini almıyorum o derece iyi günlerce gitmiyor kokulari. Ama 150 lira değil 55 ml olanları 79 du sanırım en son sizinki hangisiymis merak ettim. Ayrıca 10 bin kazanıp 150 liraya mi laf ediyor hayret Bi şey ya

Benim periparfüm diye bir siteden aldığım victoria secret aldığım parfümün adı. Bende dediğiniz gibi sanarak aldım. Ama sanki gitti kokusu hemen bilemiyorum alıştım yada. Denicem biraz daha

valla ben de bunu aldım daha yeni orjinal 180₺ye, yani inşallah orjinaldir doldurmasını seviyordum ama ucuz bulduğum için ilk kez orjinal alıyorum eşime sormadım, görünce de oo parfüm yapmışız dedi güldü geçti bence bir kadın kişisel eşyalarını alırken eşine sormamalı fikir almak isterse sorsun ama izin anlamında bana saçma geliyor zaten o parfüm bütcemizi zorlayacaksa ben almam kaç yaşında insanız bunu düşünemeyecek miyiz çalışıp çalışmamak fark etmiyor bence eşinizin de buna saygı göstermesi lazım, ha siz bütçeyi zorlayıp para yokken fazlasıyla alışveriş yapıyorsanız oda ayrı bi konu ama eğer evlendiyseniz zaten bunu yapmamanız gerekiyor :)

Eklentiler

• E1063DC4-688B-4DC0-9272-00221BF96924.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 44
Orijinal olmayan parfüme vermenize kızmıştır belki.
Parasından değil de dolandırılmış gibi düşünmüştür.

Benim periparfüm diye bir siteden aldığım victoria secret aldığım parfümün adı. Bende dediğiniz gibi sanarak aldım. Ama sanki gitti kokusu hemen bilemiyorum alıştım yada. Denicem biraz daha
Almayın öyle yerlerden parfüm. Açık değil çakmasını aldınız herhalde şişesi falan birebir olan? Ben bi kere hepsiburadadan almıştım aynı kokuyu, çok tuhaf kokuyordu ve hiç kalıcı değildi sattım. Sonra belki de çakmaydi diye düşünüp Arabistan'dan arkadaşıma getirttim vs mağazasından başka bi noir tease aldırdım, o da öyle yarım saat kalmıyordu üstümde onu da sattım.

Bu dediğim açık parfüm bi eczacı hazırlıyor hiç pişman olmadım çevremde de herkes alıyor artık gerçekten piyasadaki en iyi açık parfümü yapıyorlar bence. Bir daha alacak olursanız oradan alın özelden yazarım size. Hem 15 ml şişelerde de satıyorlar ben alınca 15 ml bir kaç tane alıyorum tek şişe parasına, zaten 15 ml şişe bile uzun zaman gidiyor 2 fıs yettiği icin

Bende bunu kullanırım aslında iyi secim yapmışsınız. Bende bu sekilde orijinal alacaktım cok kampanya gördüm gittim bu siteye aldandım. Eşim genel anlamda kendi kullanmadığı gereksiz bulduğu herseyi ssorun eder. Bende bilemiyorum artık gereksiz harcamalar yapıyormuyum israf ediyor uyum müsrifmiyim ki kendisi böyle olduğumu düşünür. Aklım karıstı

Fikir alışverişi yapmak çocuk muamelesi görmek değildir bence. Ben yaptığım için söylüyorum. Mesela konu sahibi fikir alsaydı eşinden ...Sorsaydı 150₺ çakma bi parfüm alacağım sence ??? Deseydi... Muhtemelen aylık geliri 10.000₺ olan eşi ona parfüm alma demezdi..150₺ verip çakma olacağına verelim bi 150₺ daha orijinal olmuş olsun derdi aynı şimdi dediği gibi..Ama şimdi adam parfümün çakma olmasına tepki gösterdi .hem Habersiz olduğu için surat astı . Hem Çakma parfüme 150₺ ödediği için içi acıdı .Diğer türlü olmuş olsaydı adam parfüm çakma değil orijinal diye iyi hissederdi kendisinin fikri alındığı için memnun olurdu çakma parfüme 150₺ vermediği içinde mutlu olurdu..
Ve sonuç Mutlu Son

Malesef öyle değil cakma yada orijinal olduğunu bile bilmiyordu sormadı bile. Sadece bu paraya parfümümü alınır ben ne kadar zor kazanıyorum dedi. Gayet acık yani

Maaşı iyi demisşiniz, durumunuz iyi ise cimri sanırım. Ben sevmem cimri erkeği, çok itici.
Tam aciklamamiski belkide hesabini bilen bir adamdir harvurup harman savurmaktan iyi bu devirde gecim zor is kadin sirf meraktan cakma sahte parfüme 150 tl vermis dolandirildigindan bi haber aslinda sahte ayol okadar para nie verim

Tam aciklamamiski belkide hesabini bilen bir adamdir harvurup harman savurmaktan iyi bu devirde gecim zor is kadin sirf meraktan cakma sahte parfüme 150 tl vermis dolandirildigindan bi haber aslinda sahte ayol okadar para nie verim
Ay sanki siz hiç ömrümüzde bile bile bir yanlış yapmadınız mı yapılabiliyor demekki. Ama burda sıkıntı benim düştüğüm durum değil ki onun tavrı konusmaları maddi ezişi

Yves rocher da hiç kalıcı degil ama.

Sizinkini markası ney?

Ama ben olayda azar işiten bir kadın gördüm. Adamın neye kızdığını da ayırt edilebildiğini sanmıyorum.en azından ben öyle anlamadım. Belki konu sahibi açıklar. Sahte parfüme tepkisi var ise şimdiye kadar eşinin bunu öğrenmesi gerekirdi. Fikir alışverişi yanlıştır demiyorum zaten. Yazdıklarımdan öyle birşey çıkmaz. Eşimin hiç yanlış seçimleri olmadı mı oldu, ben kalkıp böyle tepki vermem. Kadına da verilsin istemem. Benim anladığım bu kadının kendine özel harcamaları rahatlıkla yapamadığı. İnanın o gelirden daha fazlasını alıp da eşinden kuaför parasını ya da en elzem giyim ihtiyaçlarını esirgeyen adamlar gördüm. Cömertlik ya da eş olabilme zihniyeti malesef gelirle doğru orantılı değil.

Aynen olay parfümün çakma olup olmaması değilmiş Adam Cimrinin teki

Cok iyi anlamış ve anlatmıssınız

150₺ daha verip orijinal olsaydı dedi yazmadınız mı ?
Ben dedim ki bu cakma parfüm orjinalleri daha pahalı. Keşke 500 verip orijinal alsaydım o zaman bu laflara degerdi dedim. Keşke alsaydın dedi ama bunu kabul ettiği anlamında demedi elbette. Zaten içine ettin maddiyatın dahada yapsaydın anlamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…