150 TL parfüme kızan koca

parfum bence kisisel bakim icin olmazsa olmaz degil. cok kalitelisi olmadikca cogu parfum basimi agritiyor, kullanmiyorum genelde ben. herkese de tavsiye ederim her gun dusta guzel bir dus jeli, deodorant ve camasirlariniz icin de yumusatici kullaninca parfume gerek kalmiyor. en azindan cakma parfumlerin o yogun alkol kokusundan daha iyi olacaktir eminim.

ben de ne kadar param olursa olsun cakma bir urune 1 lira bile verilmesine kizardim. parfum victoria’s secret demissiniz buyuk ihtimalle bombshelldir onun cakmalari cok fazla. 150 liraya cakmasini alip alkol kokana kadar 250 liraya body mistini alip en azindan gercek kokusunda kokabilirdiniz. bence bu cakma seyinden vazgecmek lazim daha mantikli alisverisler yapabilmek icin. en azindan esiniz kizdiginda kendinizi savunabilirdiniz boylece.

Hayır ciddi söyledim bu yokluk zamanda 150 bana gereksiz geldi ama kadının ihtiyacıysa gitsin durumu da el veriyorsa alsın ama gidip 30 40 tl lik parfüme 150 vermesi gereksiz
Normal değeriyle kıyaslayınca evet gereksiz. Adı sanı belli değil nihayetinde.

bu arada konu sahibi hangi parfüm bu? Orijinal olmayan 150₺ lik parfüm nasıl bir parfüm ki?

Normalde calısıyorum sadece bir süre cocuğuma bakıyorum
Hem çalışıyormuşsun, şuan çocuğuna bakıyorsun cimrilik yapmasın eşin. Benimkide makyaj malzemelerini, kremleri gereksiz bulur bi kreme okadar para mı verilir der durur napim benim için olmazsa olmaz, erkekler gereksiz görüyor böyle şeyleri.

Şimdi bu konunun farklı yönleri var iyi alıyor demişsiniz ama giderleriniz ne kadar iyi alıyor ama elinde kalıyor mu, ikincisi her konuda böyleyse problem ama parfümde böyle yaptıysa haklı olabilir çünkü çakma ama çok pahalı 30 tllik parfümden farkı yok.
Bende çalışmıyorum ki birinden para istemek, bekarken bile babamdan isteyemezdim eziyet gibiydi. Evlenirken çalışmaya şartlarım uygun değildi eşimde istemedi bunu o gün söyledim ben para isteyemem bana para isteteceksen yada ne aldın neden aldın diyecek ben çalışırım kendi paramı harcarım. Bidaha aramızda para lafı olmadı ama bende birşey alacağımda söylerim bazen ekstra ödemelerde olabilir belki o ay uygun değildir falan filan. Yada eşimde bişey alacakken söyler yada sorar (kendi kazancı olmasına rağmen) ama bazen 5 tl lik şeyi 30 tl ye alsam ya buna bu para verilir mi diye söyler 200 tl kaybetsem söylenmez. Belki adam takıntılıdır. Herşeyde söylüyorsa ekonomik şiddet oluyor bu

Bence adamın kızdığı çakma parfüme 150 tl vermesi

Yok ev işi yapar cocukta iyi bakar

Haklısınız

bazilari gercekten ucmuyor ya..
Bnde cakma kullanmam, online da almam, alirsam da sadece sephoranin sitesinden.
Benim ustume tum gun yapisiyor kokum.

Dünden beri konusmuyorum küstük birbirimize vay arkadas neymiş bu 150 TL lik bombeshel yaktın basımızı. Merak ettiğim kadar varmış. Hayır yanına birde 50 cc hediye demişlerdi bari onuda alsaydım

Çalışırken de sormadım, şu an çalışmıyorum yine sormuyorum. Yani öyle birşey alırsın ortak kullanılacak ya da eve eşyadır, onu sorarsın, fikir alırsın ama kendime özel birşey alıcaksam sormam. Evin bütçesini biliyorum, o ay ne kadar harcarsam altından kalkarız bunu da biliyorum.sorduklarım fikir almak istediğim şeyler elbet olur ama onun dışında kendime de bir parfüm alayım yani. Niye sorayım. Şunu niye aldın diye de bir tepki almadım şimdiye kadar, alırsam açıklarım, sizinki gibi bir tepki görürsem bozuşuruz. Ama bu benim başından beri tavrımdır, alıştı kendisi de belki ondan. Bazı şeylere baştan sınır koymak gerekir. Her evlilik farklıdır. Onun harcamalarına da hiç karışmam bu arada.hepimiz kocaman insanlarız, bu yaşta çocuk muamelesi göremem. (evin bütçesi ve sınırların aşılmadığı şartlar için)

Şu çakma doldurma parfümler berbat kokuyor bana kalirsa. Onları kullanacağınıza deodorant kullanın daha iyi. Ya da üstüne biraz daha ekleyip Yves rocher parfümlerinden alsaydiniz. Çakma parfüme 150 TL bana göre de aşırı saçma. Esiniz haksız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…