- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Normal değeriyle kıyaslayınca evet gereksiz. Adı sanı belli değil nihayetinde.Hayır ciddi söyledim bu yokluk zamanda 150 bana gereksiz geldi ama kadının ihtiyacıysa gitsin durumu da el veriyorsa alsın ama gidip 30 40 tl lik parfüme 150 vermesi gereksiz
Hem çalışıyormuşsun, şuan çocuğuna bakıyorsun cimrilik yapmasın eşin. Benimkide makyaj malzemelerini, kremleri gereksiz bulur bi kreme okadar para mı verilir der durur napim benim için olmazsa olmaz, erkekler gereksiz görüyor böyle şeyleri.Normalde calısıyorum sadece bir süre cocuğuma bakıyorum
Bence adamın kızdığı çakma parfüme 150 tl vermesiHem çalışıyormuşsun, şuan çocuğuna bakıyorsun cimrilik yapmasın eşin. Benimkide makyaj malzemelerini, kremleri gereksiz bulur bi kreme okadar para mı verilir der durur napim benim için olmazsa olmaz, erkekler gereksiz görüyor böyle şeyleri.
Yok ev işi yapar cocukta iyi bakarÇalışan kişi eşiniz olduğu için ya ona söyleyeceksiniz ya da kendi paranızla alacaksınız. Evlilik kimseyi birbirine karşı maddi olarak sorumlu kılmaz sadece ortak bir birikim yapmanız gerekir. Eğer sadece işe gidip gelip bütün ev işlerini size kitleyip bir de sizi kısıtlıyorsa o zaman konu bir parfümü aşar.
Geldiğin gibi kaçarsınOha .. aylık geliri 10.000 mi?
Konu sahibi beni evlatlık alsana hem 1 haftaya da doguruyom
Kazan doğurdu diye şaka da yaparsın ha ?
Haklısınızparfum bence kisisel bakim icin olmazsa olmaz degil. cok kalitelisi olmadikca cogu parfum basimi agritiyor, kullanmiyorum genelde ben. herkese de tavsiye ederim her gun dusta guzel bir dus jeli, deodorant ve camasirlariniz icin de yumusatici kullaninca parfume gerek kalmiyor. en azindan cakma parfumlerin o yogun alkol kokusundan daha iyi olacaktir eminim.
ben de ne kadar param olursa olsun cakma bir urune 1 lira bile verilmesine kizardim. parfum victoria’s secret demissiniz buyuk ihtimalle bombshelldir onun cakmalari cok fazla. 150 liraya cakmasini alip alkol kokana kadar 250 liraya body mistini alip en azindan gercek kokusunda kokabilirdiniz. bence bu cakma seyinden vazgecmek lazim daha mantikli alisverisler yapabilmek icin. en azindan esiniz kizdiginda kendinizi savunabilirdiniz boylece.
Kız yok ben çok güzel sövüşler para yerim öyle demeGeldiğin gibi kaçarsınvarlık içinde yokluk diye
Victoria secret bombeshelNormal değeriyle kıyaslayınca evet gereksiz. Adı sanı belli değil nihayetinde.
bu arada konu sahibi hangi parfüm bu? Orijinal olmayan 150₺ lik parfüm nasıl bir parfüm ki?
Durumu iyi olsa da baba kalsa 150 cok. Kıyıp da vermem. Sonuçta 50 TL verip alınca da uçuyor. 150 TL verince de uçuyor. Uçuyor yaniama eğer sen dersen ki 150 TL verince kanatları çıkıyor. Onada diycek bişey yok
Dogru valla. Acınacak halime gülüyorum. Telefonuma indirdim. Atarım onun watsabınaAklıma istemsiz bir şekilde bu geldi
Göndermemişler mi yaniDünden beri konusmuyorum küstük birbirimizevay arkadas neymiş bu 150 TL lik bombeshel yaktın basımızı. Merak ettiğim kadar varmış. Hayır yanına birde 50 cc hediye demişlerdi bari onuda alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?