150 TL parfüme kızan koca

Malesef öyle değil cakma yada orijinal olduğunu bile bilmiyordu sormadı bile. Sadece bu paraya parfümümü alınır ben ne kadar zor kazanıyorum dedi. Gayet acık yani
O zaman Kocan düpedüz Cimri kuzum
Vazgeçtim hiç bşy sorma sen bu adama istediğini Al geç o da ödesin 2 surat yapar sonra geçer .

150 liralık parfümle 40 liralık parfüm arasında hiçbir fark olmadığı için kızmıştır. Alacaksan orjinal al. Orjinal olmayanlar arasında yüksek fiyatlıyı alınca kaliteli olmuyor malesef parfüm. Ucuz kokuyor..

Ona kızmamış bende öyle düşündüm ama adam cimrinin teki bi parfüme bu kadar verilmez demiş çakma ya da orijinal olduğunu bilmiyormuş bile kadın demiş orijinal alsaydım aldığım tepkiye değmiş olsaydı bari diye ondan sonra öyle demiş

İyi maaş demişsiniz ne kadar ki maaşı?çok iyi olsaydı maaş cimri değilse bu kadar tantana etmezdi.
İşte kadınlar çalışacak ki istediğini çatır çatır alsın.Sonra böyle arkadan 10 ton laf duyarlar maalesef

Ekonomik özgürlüğün olmazsa kendi paranı kendin kazanmazsan koskoca kadın olarak canının istediği aldığın bir parfüm için bile böyle çocuk gibi azarlanırsın trip yersin işte.
Yesinler tribini yaa Kocası 10.000₺ alıyor Karısı yemeyecekte kim yiyecek
Kadın kendi çalışır..kendi İhtiyaçlarını kendi kazandığından alır.. sonra o kocalar napar 10.000₺ yedirecek birini bulurlar ..
Tamam kadın çalışmasın demiyorum çalışsın da kocasının parasını da yesin bi zahmet sonra onun yemediğini yerler ..

İster beğen ister beğenme.Kazanıyorum harcıyorum istediğimi alırım diyebiliyor musun adama?
Evet diyebildim. Bebeğime kendim baktığım için suan calısmıyorum. Oda bal gibi aldığım seyi sorgulayamaz su asamada. Kaldıki calısırkende cimrilik yapardı benim paramla gözü olurdu bende verirdim ona. Ben verirken sorun yok ama. Ayrıca hiç calısmamıs olabilirdim hatta okumamısta olabilirdim. Evde essek gibi calısacagım ki ev hanımı olmak en zoru bence bir parfüm alamayak mıyım hakkı yokmu yani böyle kadınların.

Daha beterini söyleyeyim de içiniz rahatlasın. Ben calisiyorum. Yıllar önce bir bluz beğendim lcw'de. Bedeni bitmişti. 24.90 TL. Evlendim, bir gün baktım ki bedeni gelmiş. Aldım, eşim surat asti. Ne oldu diye defalarca sordum söylemedi. Bluz için mi surat asiyorsun, almasa mıydım dedim. Gerek yoktu, dedi
Üstelik aldığım maaşın tamamını borçları ödemesi için ona veriyordum. Bana sadece 100 lira harçlık kalıyordu bir ay için. Düğün takıları ve bilezikleri bile düğün salonunun kirasina gitmişti bir kez takmadım. Böyle bir insana bunu yaptı. Keske o beni somurecegine ben onu somurseymisim

Benimkide cok farklı değil. Bende yasadım bunları. İşte akıllandım suan ama yinede canımı sıkıyor tavırları. Bosandınız mı

Yedirecek birini bulma karakterindeki bir insanla evlenmek baştan yanlış zaten.

Ben cidden anlamıyorum sizler eşinizin kazandığı parayla bir şeyler alırken oohh yiyim parasını ben yemezsem başkasına yedirir diye mi düşünüyorsunuz?Öyle bir insanla neden evlendiniz o zaman?

bazilari gercekten ucmuyor ya..
Bnde cakma kullanmam, online da almam, alirsam da sadece sephoranin sitesinden.
Benim ustume tum gun yapisiyor kokum.
10-15 gün kalıyorsa sorun yok. Belli markalarında 50 TL lik parfümleri 3 gün gidiyor. Önemli olan kanatlarının olması

Ev hanımı olmak zor olmamalı .Şu korona günlerinde anladım.Eşi işe yollar,çocukları okula...Ortalığı topla ,yemek yap ,sonra keyfine bak .Çalışan kadınlar hem para kazanıyor ,hem de ev hanımının yaptığı o işleri de yapıyor.

Tam aciklamamiski belkide hesabini bilen bir adamdir harvurup harman savurmaktan iyi bu devirde gecim zor is kadin sirf meraktan cakma sahte parfüme 150 tl vermis dolandirildigindan bi haber aslinda sahte ayol okadar para nie verim
10binmiş eşinin maaşı. Bu yaptığı cimrilik adamın , ne olmuş yani gereksiz de olsa 150tllik bir şey almışsa eşi

Benimkide cok farklı değil. Bende yasadım bunları. İşte akıllandım suan ama yinede canımı sıkıyor tavırları. Bosandınız mı
Gülsem mi ağlasam mı şimdi bilemedim. Hangi konuya yorum yazsam hep bosandiniz mı diye soruyorlar. Ben tam bir kezbanim galiba. Evliyim, gözü biraz açılmış olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…