15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kanka sakin nikolastigimi düsünme:roflol::roflol: anam ciiigirdida ondan gec yazdim la:roflol::roflol:
uyuşuk vıstıkdelikafadulden

ekibin graliçası Şeniz ban prensesi aklinialirimsmile:roflol::roflol:

allam litfen bak tüm takım ekşın bekliyoz vıstıkta çıktı yoldan sositososito:dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::roflol:
ekşın ekşın:Saruboceq:
:hooray::icecream::icecream::icecream:

:mymeka:
Ya bu kadınlardan bazen ben bile şüphe duyuyorum.
Açtığı konuya bak.Hemcinslerinin yolda dondurma yemesinden
rahatsız oluyormuş hanımefendi?:icecream::icecream:
Peeeeeeeeeeeehhhlaelaelaelaelae

aynen kaydirigubbakcemile5
ne var yiyosak :umursamaz: ayrıca bunu öğrendiğim iyi oldu hoş bi seksü erkek gördüm mü behlül giibi yapışacam dondurmaya
:icecream::icecream::roflol::roflol::roflol:
Kankaaaa duyanda bunları ömürlerinde
hiç dondurma yememiş sanır.sempatiksalakcinni
Ama buna kim inanır?
Kadir İnanır bile inanmazakannehir:roflol::roflol:
İğrenç bir espiriydi:lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zayıflk işte bazen ne kişiliksiz oluyo erkeklerlmaz: etkilenecek yer arıyolar :mymeka:

hadi yaaaa sende birakma bizi nannn:mymeka: uslu dur
farkindayim kanka :icecream: smillerimiz olmadan aslaaa :hooray:
kanka bu gidisle patrondan onuda beklerim sempatiksalakcinni ama bu sirala usluyumya tekrar patrona kendimi hatirlatirsam bana inat bunuda elimizden alabilir gibime geliyo sempatiksalakcinni

sevgilim gay diye bi konu vardi la zaten ben dahada yaratici seyler bekliyom bunlar cok vasat geliyo bana artikin sempatiksalakcinni

hakkat la basardin sempatiksalakcinni dondurm konusuna gel kanka :icecream: icimden bi his ban yicen fstk diyo -tatlicadiarzu-

Kanka o herifte şansına iktidarsız çıkarmış:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kanka o herifte şansına iktidarsız çıkarmış:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bahtsız bedeviyi diyorm başkada bi şey demiyorm kankasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bahtsız bedeviyi diyorm başkada bi şey demiyorm kankasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Şenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kanka herkezi Pehlül gibi sanmasırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
Herkez onun gibi verici olmayabilirsempatiksalakcinni:roflol::roflol:

ŞenizŞeniz:asigim:

:roflol: dondurmaya gelin la :icecream: rezillik tahrik yazcama tahris yazmisim kanka sempatiksalakcinni hemde defalarca

fıstık içimden bi ses 3 den geriye kadar say gri olacan dio:roflol:
:roflol: töbe de nan :a015::a015:

:roflol::roflol::roflol: sapiksin olm sennn:roflol::roflol:

delikafadulden kanka koptum allah snei napmasin:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey alici delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

Lütfen alıcılarınız ayarlarıyla oynamayınız.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

doğru herkes behlül gibi duvardan duvara zıplayamaz çekirge gibiydi namıssızaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:

vermesede alırz:hulya: hak verilmez alınır
:roflol::roflol::roflol:
:roflol: dondurmaya gelin la :icecream: rezillik tahrik yazcama tahris yazmisim kanka sempatiksalakcinni hemde defalarca

:roflol: töbe de nan :a015::a015:

:roflol::roflol::roflol: sapiksin olm sennn:roflol::roflol:

dondurma adamları tahrik ediyo ya tahrişte cuk oturdu :roflol::roflol::roflol::roflol:
hahaha geberdimdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

masumum kanka :asigim: ne sapığı

rezillik la tahrik yazcama defalarca tahris yazmisim iyimi sempatiksalakcinni
zhebani kanka ne sapihsin la tahris derken diyo:roflol::roflol: anladim ne demek istedigini:jeyyar: azgin gaci:roflol::roflol::roflol:

allah bizi gelin yapsnzemuszemus:roflol::roflol:
zemuszemus

alıcı haa
:roflol::roflol::roflol:
Lütfen alıcılarınız ayarlarıyla oynamayınız.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: geberdimm :roflol::roflol: la siz ikiniz beni öldürürsünüz :roflol::roflol::roflol:
kanka kafa yerinde degilki sempatiksalakcinni hem tahris yazmisim oraya hemde buraya iki defa tahrik derine tahris yazdigimi yazmisim sempatiksalakcinni kafa kalmadi yeminle yaww sırnaşık şeysırnaşık şey

sus bilioyz senin masumlugunu:roflol::roflol:

ben franbuazlı severim bide kara dutlu bide limonlu böle değişik tadı olacak şekli olacak:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…