la benim yazdıgımı görmuonuzmu
uyuşuk vıstıkdelikafaduldenkanka sakin nikolastigimi düsünme:roflol::roflol: anam ciiigirdida ondan gec yazdim la:roflol::roflol:
ekibin graliçası Şeniz ban prensesi aklinialirimsmile:roflol::roflol:ivet öyleyim kanka :smiley-cool: hic akillardan cikmayacak bi efsaneyim :smiley-cool: adimi kk tarihine altin harflerle yazdiran bi efsaneyim :smiley-cool:15li olmanin verdigi mutlulukla kendini eksinlara veren efsaneyim :smiley-cool: ban gralicesi benim :smiley-cool: evettt evettt kankaaaaaa hissediooom icimdeki efsane geri geliyo :hooray: savunun uleyyyyyynnnnn :lepi:ben geliooom eksinlaraaaa
kanka söz verip ban aliyodumya simdide aynisinin tam tersi olii la benneyaptımki ban alicam kendimi hatirlaticam kötükedihüso diom ammaaaa tik yok benneyaptımkibenneyaptımki
link versenize giii benneyaptımki
Ya bu kadınlardan bazen ben bile şüphe duyuyorum.
Açtığı konuya bak.Hemcinslerinin yolda dondurma yemesinden
rahatsız oluyormuş hanımefendi?:icecream::icecream:
Peeeeeeeeeeeehhhlaelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Kankaaaa duyanda bunları ömürlerinde
hiç dondurma yememiş sanır.sempatiksalakcinni
Ama buna kim inanır?
Kadir İnanır bile inanmazakannehir:roflol::roflol:
İğrenç bir espiriydi:lepi:
hadi yaaaa sende birakma bizi nannn:mymeka: uslu durla bende bugun biriyle konustumda ban yidim sandım yimemişim ama valla kötu niyetle sölemedim kız gecen hafta aldatıldı bu hafta dugunu öne almak istiyorum dio anlamadım bende suanda iyi deilsin saglıklı karar veremiosun dedim aaaa girdi bana
farkindayim kanka :icecream: smillerimiz olmadan aslaaa :hooray:kanka senle ben smil aşığıyız biliyon mu:asigim:
bak gör kazen bize de bunada sınır koycak :roflol::roflol::roflol:
yasak yasak neereye kadar de mi
çok sıkıcı konular bana yaratıcı şeylerle gelsinler şöle kelam konusu gibi
kocam gay gibi delikafadulden ya da ya da anlarsn yaaaklinialirimsmile:roflol::roflol:
olmuyyto böyle :umursamaz:
kanka ben yaratcam bi ekşın :lepi:böyle otr otur küflendikmirmirmirmir
başardm başardm biliyodm yoldan çıkcağınıı :sm_cool::sm_cool::dance:
hadi vıstık coş :dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol:
kk çok tatsı olurduboshayallersmilezebos farkettim :roflol::roflol: smiller olmasa biz napardik la:roflol:
hahahah biraz daha zorlarsak oda olucak valla:roflol: beklerim patrondan:lepi:
fıstık içimden bi ses 3 den geriye kadar say gri olacan dio:roflol:
:mymeka:
aynen kaydirigubbakcemile5
ne var yiyosak :umursamaz: ayrıca bunu öğrendiğim iyi oldu hoş bi seksü erkek gördüm mü behlül giibi yapışacam dondurmaya:icecream::icecream::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zayıflk işte bazen ne kişiliksiz oluyo erkeklerlmaz: etkilenecek yer arıyolar :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Kanka o herifte şansına iktidarsız çıkarmış:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bahtsız bedeviyi diyorm başkada bi şey demiyorm kankasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Şenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol: dondurmaya gelin la :icecream: rezillik tahrik yazcama tahris yazmisim kanka sempatiksalakcinni hemde defalarcauyuşuk vıstıkdelikafadulden
ekibin graliçası Şeniz ban prensesi aklinialirimsmile:roflol::roflol:
allam litfen bak tüm takım ekşın bekliyoz vıstıkta çıktı yoldan sositososito:dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::roflol:
ekşın ekşın:Saruboceq::hooray::icecream::icecream::icecream:
:roflol: töbe de nan :a015::a015:fıstık içimden bi ses 3 den geriye kadar say gri olacan dio:roflol:
:mymeka:
aynen kaydirigubbakcemile5
ne var yiyosak :umursamaz: ayrıca bunu öğrendiğim iyi oldu hoş bi seksü erkek gördüm mü behlül giibi yapışacam dondurmaya:icecream::icecream::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zayıflk işte bazen ne kişiliksiz oluyo erkeklerlmaz: etkilenecek yer arıyolar :mymeka:
delikafadulden kanka koptum allah snei napmasin:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyKanka o herifte şansına iktidarsız çıkarmış:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bahtsız bedeviyi diyorm başkada bi şey demiyorm kankasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey alici delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeyKanka herkezi Pehlül gibi sanmasırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
Herkez onun gibi verici olmayabilirsempatiksalakcinni:roflol::roflol:
ŞenizŞeniz:asigim:
delikafadulden kanka koptum allah snei napmasin:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey alici delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
Kanka herkezi Pehlül gibi sanmasırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
Herkez onun gibi verici olmayabilirsempatiksalakcinni:roflol::roflol:
ŞenizŞeniz:asigim:
:roflol: dondurmaya gelin la :icecream: rezillik tahrik yazcama tahris yazmisim kanka sempatiksalakcinni hemde defalarca
:roflol: töbe de nan :a015::a015:
:roflol::roflol::roflol: sapiksin olm sennn:roflol::roflol:
delikafadulden kanka koptum allah snei napmasin:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey alici delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
Lütfen alıcılarınız ayarlarıyla oynamayınız.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol:Lütfen alıcılarınız ayarlarıyla oynamayınız.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: geberdimm :roflol::roflol: la siz ikiniz beni öldürürsünüz :roflol::roflol::roflol:doğru herkes behlül gibi duvardan duvara zıplayamaz çekirge gibiydi namıssızaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
vermesede alırz:hulya: hak verilmez alınır:roflol::roflol::roflol:
dondurma adamları tahrik ediyo ya tahrişte cuk oturdu :roflol::roflol::roflol::roflol:
hahaha geberdimdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
masumum kanka :asigim: ne sapığı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?