rezillik la tahrik yazcama defalarca tahris yazmisim iyimi sempatiksalakcinni
zhebani kanka ne sapihsin la tahris derken diyo:roflol::roflol: anladim ne demek istedigini:jeyyar: azgin gaci:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: geberdimm :roflol::roflol: la siz ikiniz beni öldürürsünüz :roflol::roflol::roflol:
kanka kafa yerinde degilki sempatiksalakcinni hem tahris yazmisim oraya hemde buraya iki defa tahrik derine tahris yazdigimi yazmisim sempatiksalakcinni kafa kalmadi yeminle yaww sırnaşık şeysırnaşık şey
sus bilioyz senin masumlugunu:roflol::roflol:
ben franbuazlı severim bide kara dutlu bide limonlu böle değişik tadı olacak şekli olacak:roflol:
ben franbuazlı severim bide kara dutlu bide limonlu böle değişik tadı olacak şekli olacak:roflol:
o
oyyyy anam bundaki kas ne böylesempatiksalakcinni tem otoyol gecidi gibi mübarek :roflol:
o
oyyyy anam bundaki kas ne böylesempatiksalakcinni tem otoyol gecidi gibi mübarek :roflol:
:roflol: klasik gece yayinina erken baslayan kinovsempatiksalakcinni:roflol::roflol:.roflol:ben franbuazlı severim bide kara dutlu bide limonlu böle değişik tadı olacak şekli olacak:roflol:
:roflol::roflol::roflol:bilinçaltındakiler çıktı ortaya kanka:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ölüyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafadulden
bilinç altı kanka ne düşündün ne yazdn :dance::dance::dance::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
acaba ne demek istedi :roflol::roflol: anla iste kanka :jeyyar: sapitti yine:roflol::roflol:kakaolu,çilekli :icecream::icecream: aha böyle yiycen:icecream::icecream:
dondurma işte şekil nasl oluyo:uhm: bi dakkaCADIARZU :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: lan kazen topigi kapaticak yakinda:roflol:Heee değişik değişik olacak.:lepi:
İsteyen yalayıp yesin isteyen ısırıpsempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:
Ben ısırırım baştan anlaşalımdelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeytek kaş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
podyum makyaji kanka :roflol::roflol:
Kanka bu karının makyajı yarım kalmış
Bu ne böyle?:roflol::roflol::roflol:
Dekolte bölgesi bembeyazakannehir
Ruj desen :roflol::roflol:
O kaşlar da boya.sempatiksalakcinnimafoldumbenmafoldumben
:roflol: klasik gece yayinina erken baslayan kinovsempatiksalakcinni:roflol::roflol:.roflol:
:roflol::roflol::roflol:
acaba ne demek istedi :roflol::roflol: anla iste kanka :jeyyar: sapitti yine:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: lan kazen topigi kapaticak yakinda:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
podyum makyaji kanka :roflol::roflol:
ne kadan güzel analiz etmisin la :roflol::roflol: koptumm :roflol::roflol::roflol:
nereye la:mymeka: hazir eski formuma ulasmis eksin yapmisken:roflol: yapilir mi bu:mymeka:ben çıkıyorumgörüşürüz sonra
:roflol::roflol::roflol::roflol: tebi tebiiii bende yidiiimm :icecream:la siz bendende azgın cıktınız he manyaklar ben masumane sevdigim dondurma cesidini sölemiştim
:roflol::roflol: canin dondurma mi yoksa pehlül mü cekti kanka söyle:jeyyar:canımız dondurma çekti kanka :icecream::icecream:
kötü bi niyetimiz yok la:roflol::roflol::roflol:
inan aklinialirimsmile
kazen niye kapatsn boshayallersmile çekemeen çok kanka 15lileri :dance::dance::dance:
türkümüz bile var kkda:hooray:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
masumum ben:dilcikar:
:roflol::roflol: sapih masum:roflol::roflol: senin masumlugunu yirim benn :asigim: libidosu her daim tavan yapmis kinovumm benimm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey la gece yayinina erkenden baslayip erkenden sona mi erdirdin :roflol: :roflol::roflol::icecream:
neyi okudun ablacim:2:okudum ohaoldumsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey niye formunda deeelsin la:jeyyar: pek bi hamlamis gördüm seni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey acep niye -tatlicadiarzu- :roflol::roflol::roflol: cokmu yoruldun yoksa:jeyyar::icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yok la gece yayını fln yok formumda deeeilm bugun:kedi:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bakim valla deilim:lepi:
midem agrıo la ayyyyy kötu oldm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?