15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

sheker kanka la alemsin :roflol: illa mapusa gircen demi:roflol::roflol: gdierken yanlizda gitmiyo benide yaninda götürmeye calisiyo:roflol:
formdan düstüm eski formuma kavuscam dedim dedim al iste ban yicam simdi:roflol::roflol:

dondurmayı okudum

haa cok sacma yaaa
konu zaten resmen polemik yaratmak icin acilmis
ne gerek var yani dondurma yiyenlerden rahatsiz oluyomus ne alaka durduk yere böyle bi konu aciyo
bosu bosuna okymizde gitti :a015::a015::a015::a015::a015:

midem agrıo la ayyyyy kötu oldm ben

dondurmayı okudum
sempatiksalakcinni Dondurmam gaymah inanmazsan gel de bahh:roflol::roflol:
sheker kanka la alemsin :roflol: illa mapusa gircen demi:roflol::roflol: gdierken yanlizda gitmiyo benide yaninda götürmeye calisiyo:roflol:
formdan düstüm eski formuma kavuscam dedim dedim al iste ban yicam simdi:roflol::roflol:

:roflol::roflol:Mapıs beni çağırıyor mapıs bizi çağırıyor kankaaa:roflol::roflol:

kinovum okym 100 puana ulastigi icin mi banlandi giiii:gitme:

sempatiksalakcinni Dondurmam gaymah inanmazsan gel de bahh:roflol::roflol:

:roflol::roflol:Mapıs beni çağırıyor mapıs bizi çağırıyor kankaaa:roflol::roflol:

:roflol::roflol: sus la daha fazla yazma oraya:roflol::roflol: kendimi hatirlatcam dedim banlanmak istiom demedimki sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey ben karar verdim sicilimi temizleme niyetindeyim:lepi:

:roflol::roflol: sus la daha fazla yazma oraya:roflol::roflol: kendimi hatirlatcam dedim banlanmak istiom demedimki sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey ben karar verdim sicilimi temizleme niyetindeyim:lepi:

Kanka ne yazmış ya dondurma topiğine.:1shok:
Millet neler yalıyor demiş kapalı kapılar ardındasempatiksalakcinni

haa cok sacma yaaa
konu zaten resmen polemik yaratmak icin acilmis
ne gerek var yani dondurma yiyenlerden rahatsiz oluyomus ne alaka durduk yere böyle bi konu aciyo
bosu bosuna okymizde gitti :a015::a015::a015::a015::a015:

bencede olan okypete'ye oldu.ohaoldumsmile dondurmamıda yerim,sigaramıda içerim,bakanda baksın hiç umrum değildir.:umursamaz:

Kanka ne yazmış ya dondurma topiğine.:1shok:
Millet neler yalıyor demiş kapalı kapılar ardındasempatiksalakcinni
evet yaa sok oldumsempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
kanka sende alemsin haaa:roflol: ne yaliyor yazmis manyak:roflol::roflol:

yok canım sanırım banlanmıs yine o konuya konu dısı mesaj attı diye tartısmıs curly ile oda silmiş uyeligini ve gelmicek sanırım
:çok üzgünüm: tüh yaaa :a015::a015:

bencede olan okypete'ye oldu.ohaoldumsmile dondurmamıda yerim,sigaramıda içerim,bakanda baksın hiç umrum değildir.:umursamaz:

ya kime ne benim sokakta dondurma yememden sempatiksalakcinni tahrik olcakmis pehhh yanliz konu sahibine bi soru sordum cevap vermedi:roflol: sheker kanka sen hatta sorumu isaretleyip gülmüssün :icecream:

kanka la off banlanicamizi bildigimiz halde daha yaziyoz topige yaaaaa:roflol::rolfol: var midir bizden daha manyagi:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet kizlar :a015: hayalet olmami an meselesi :a015: simdiden veladalasak belki sonra zamanimiz kalmayabilir:roflol::roflol:

yazmayın artık ya gideceksiniz şimdi he
bu arada ank ablama teessüflerimi bildiriyorum kadın gitti kıbrısa ya ben burda deliriom o gitti:a015:

şimdi girnede horbourdadır yanında bıcırlar birasını içiodur patatesini yiyodur bi yandan müzikler bi yandan deniz kokusu dalga sesi karsısında aydınlatılmıs kale ah ank ah bu bana yapılırmıydı be bana yazık deilmi ha fıstık ha zhebani ha sekerim ha kızlar bana yapılırmyıdı uleynnnnnnnnnnn:içelim:

kinovum yazma demesi kolay dayanamiomki:roflol::roflol:
eksindan uzak durunca iyi ama bi eksin görürsem kacmiyo yaaff:roflol:

MadamX slmmmm

hahaahahahah kizzz sakin olllll, e sende gitmicek miyidn kibrisa??

hahaahahahah kizzz sakin olllll, e sende gitmicek miyidn kibrisa??

28 ekimde gitcem daa bellide deil mersindeykene dedm o kadan kardeşime gidelim die oda ucaktan korkuo vapurdanda ben tek gitmek istemedim senağlama ah ah cok özledim nan ayyy şimdi nası guzeldir oralar bilmiosun bilmiosun ah ank ah bu bana yapılırmı uleynnnnnnnnnnn

:roflol::roflol::roflol::roflol: relaxxx relaxx sende gidecen gülüm sakin ol:roflol::roflol: hem merak etme ank abla snein icinde eglenir:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: relaxxx relaxx sende gidecen gülüm sakin ol:roflol::roflol: hem merak etme ank abla snein icinde eglenir:roflol::roflol:

sende üz beni sende üz mafoldumben herkes üzsün beni mafoldumben herks kıbrısa gitsin ben gidemymmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…