dikkat edin dondurma yerken küçük diliniz görünüyor :roflol: :roflol: :roflol:
MadamX slmmmm
MadamX
kanka aglama benide aglatacaaaann senağlamasenağlamasende üz beni sende üz mafoldumben herkes üzsün beni mafoldumben herks kıbrısa gitsin ben gidemymmafoldumben
:roflol::roflol: sonumuz nolacak kankaFıstık kanka bindik ve alemee gidiyoz kıyametesempatiksalakcinni
Noooww öyle güzel anlattın ki benim bile göresim geldi kankaa
MadamX
:roflol::roflol:magnumdan asagisi kurtarmaz demi madamim :roflol::roflol::roflol:Nasol oluyor ki o?:roflol:Hiç tam külahı ağzıma alma girişimim olmadı:)
hem ben magnum yerim :1closedeyes:
:roflol::roflol:magnumdan asagisi kurtarmaz demi madamim :roflol::roflol::roflol:
ben sevmiorum magnumu yaKurtarmıyor :roflol:
Dondurma yedinmi magnum klasik olacak hemde :1rolleyes:
ben geliyorum herkes gitmiş. bi buluşamadık.:hulya:
nereye la:mymeka: hazir eski formuma ulasmis eksin yapmisken:roflol: yapilir mi bu:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol: tebi tebiiii bende yidiiimm :icecream:
:roflol::roflol: canin dondurma mi yoksa pehlül mü cekti kanka söyle:jeyyar:
kirli emellerine tertemiz saf üehlülü alet ediyon sen kanka:roflol::roflol: sonrada kötü niyetimiz yok dion:roflol:.roflol: behlülün sucu ne ganga:roflol:
cünkü+18i gectik +24 oldukda ondan kapatcak:roflol: sorma kanka sorma:roflol::roflol: halka mal olmak zor :smiley-cool: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bizdeaklinialirimsmilemasumum ben:dilcikar:
kanka ortalıı karıştrmşsn gene ya neler demişler geberdim:roflol::roflol::roflol::roflol:sheker kanka la alemsin :roflol: illa mapusa gircen demi:roflol::roflol: gdierken yanlizda gitmiyo benide yaninda götürmeye calisiyo:roflol:
formdan düstüm eski formuma kavuscam dedim dedim al iste ban yicam simdi:roflol::roflol:
bu yazdıına inanıyonmu la:roflol::roflol: sus la daha fazla yazma oraya:roflol::roflol: kendimi hatirlatcam dedim banlanmak istiom demedimki sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey ben karar verdim sicilimi temizleme niyetindeyim:lepi:
slmSelam kızlar.
:roflol::roflol::roflol:kanka aglama benide aglatacaaaann senağlamasenağlama
:roflol::roflol: sonumuz nolacak kankaimmmmm:Saruboceq: görüyorummm immmmmmmm :Saruboceq:cok karanlik kankaaa sempatiksalakcinni böyle zindan gibim soguk bi yer :1ninca: aboo don neyimde lazim olacak bizeeee ohaoldumsmile valla gecen zebos mapusdayken en irenklisinden don yolladiydimdii -tatlicadiarzu- bende öyle isterim :dilcikar: zaten zhebanim yeni don sütyen almis sexü sexü:jeyyar: kanka onlari yollayabilirsin shekerimle bana:jeyyar: no problem yani yolla yolla cekinmeee:jeyyar: :roflol::roflol:
:roflol::roflol:magnumdan asagisi kurtarmaz demi madamim :roflol::roflol::roflol:
ben geliyorum herkes gitmiş. bi buluşamadık.:hulya:
mapusa girene don :hulya: dantel ipiyle delikafadulden
kızlarrr avatarıma dudaklarımı koymadım banlanmayın diye delikafadulden :roflol: :roflol:
bide şu smileri ezberlesem iyi olacak :roflol: :roflol:
npıyonuzzz mmapıscılarrr yarın pazartesiiiakannehir
ekşına gittiler herhalde.
öyle kkda turluyozsen napyonbayanssulusmile
kapattılar o konuyudelikafadulden
kanka hosgeldin :asigim: behlüllü dondurma olma mi :icecream: hemde külahta:jeyyar: :roflol: al yi gülüm doya doya hemde sırnaşık şeysırnaşık şeygeldim kanka geldm :smiley-cool:
canm behlüllü dondurma çekti var mı alacam bi külah :roflol::roflol::roflol:
behlülün suçu tvdeaklinialirimsmile anladn sen onu:roflol::roflol::roflol:
bizdeaklinialirimsmile
kanka ortalıı karıştrmşsn gene ya neler demişler geberdim:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu yazdıına inanıyonmu la
slm
:roflol::roflol::roflol:
he ya renkli don aldm böyle tül aklinialirimsmile biri siyah diğeri mor :hulya:aklinialirimsmile:jeyyar:
yollarm kanka ne demekzemuszemus
raaat durn olm :mymeka:
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?