15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

sende üz beni sende üz mafoldumben herkes üzsün beni mafoldumben herks kıbrısa gitsin ben gidemymmafoldumben
kanka aglama benide aglatacaaaann senağlamasenağlama
Fıstık kanka bindik ve alemee gidiyoz kıyametesempatiksalakcinni
Noooww öyle güzel anlattın ki benim bile göresim geldi kankaa

MadamX
:roflol::roflol: sonumuz nolacak kanka immmmm:Saruboceq: görüyorummm immmmmmmm :Saruboceq:cok karanlik kankaaa sempatiksalakcinni böyle zindan gibim soguk bi yer :1ninca: aboo don neyimde lazim olacak bizeeee ohaoldumsmile valla gecen zebos mapusdayken en irenklisinden don yolladiydimdii -tatlicadiarzu- bende öyle isterim :dilcikar: zaten zhebanim yeni don sütyen almis sexü sexü:jeyyar: kanka onlari yollayabilirsin shekerimle bana:jeyyar: no problem yani yolla yolla cekinmeee:jeyyar: :roflol::roflol:
Nasol oluyor ki o?:roflol:Hiç tam külahı ağzıma alma girişimim olmadı:)
hem ben magnum yerim :1closedeyes:
:roflol::roflol:magnumdan asagisi kurtarmaz demi madamim :roflol::roflol::roflol:

geldim kanka geldm :smiley-cool:
canm behlüllü dondurma çekti var mı alacam bi külah :roflol::roflol::roflol:
behlülün suçu tvdeaklinialirimsmile anladn sen onu
:roflol::roflol::roflol:
masumum ben:dilcikar:
bizdeaklinialirimsmile
sheker kanka la alemsin :roflol: illa mapusa gircen demi:roflol::roflol: gdierken yanlizda gitmiyo benide yaninda götürmeye calisiyo:roflol:
formdan düstüm eski formuma kavuscam dedim dedim al iste ban yicam simdi:roflol::roflol:
kanka ortalıı karıştrmşsn gene ya neler demişler geberdim:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: sus la daha fazla yazma oraya:roflol::roflol: kendimi hatirlatcam dedim banlanmak istiom demedimki sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey ben karar verdim sicilimi temizleme niyetindeyim:lepi:
bu yazdıına inanıyonmu la

slm

he ya renkli don aldm böyle tül aklinialirimsmile biri siyah diğeri mor :hulya:aklinialirimsmile:jeyyar:
yollarm kanka ne demekzemuszemus
raaat durn olm :mymeka:

:roflol:

mapusa girene don :hulya: dantel ipiyle delikafadulden

kızlarrr avatarıma dudaklarımı koymadım banlanmayın diye delikafadulden :roflol: :roflol:

bide şu smileri ezberlesem iyi olacak :roflol: :roflol:

mapusa girene don :hulya: dantel ipiyle delikafadulden

kızlarrr avatarıma dudaklarımı koymadım banlanmayın diye delikafadulden :roflol: :roflol:

bide şu smileri ezberlesem iyi olacak :roflol: :roflol:

abla kknın adeti bu :hulya: mapısa girene donn verilir aklinialirimsmile

gözlerin çirinmiş güzel desem ban alırmda

kanka hosgeldin :asigim: behlüllü dondurma olma mi :icecream: hemde külahta:jeyyar: :roflol: al yi gülüm doya doya hemde sırnaşık şeysırnaşık şey
anladim kanka anladimm mirmirmirmir iyide bizim sucumuz ne kafamçokkarıştı her dakka her saniye kafami nereye cevirsem aysegülün sucu ne -tatlicadiarzu- kanka öggg geldi vallaaah kafamçokkarıştı

yok kanka la bisi demedimkisempatiksalakcinni o yazdiklarimada bisi demissin diyosan hakkaten bisi desem ne dicen acaba ohaoldumsmilesempatiksalakcinni

kanka inanmak istiom diyelim :lepi: hem ne demisler inanmak basarmanin yarisidir sempatiksalakcinni

ssttt kanka la:jeyyar: aldiklarinin fotolarini eklesene buraya:jeyyar: ama ici bos olmasin:jeyyar: icinde sen ol:jeyyar: kanka anladin sen onu:jeyyar:
yolla kanka yolla lazim olacak zaten:roflol::roflol:
rahat durun diyo:mymeka: kanka sen degil miydin beni yoldan cikaran :1shok: icimdeki canavari cikaransempatiksalakcinni beni kötü emellerine alet edip eksinlara iten :1ninca: simdiden rahat durunmu dion kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yilin en cok kanka diyen üyeleri ilan edilicez kanka la:roflol::roflol:

aslisiiimm hosgeldin bebem napiooonnn

Philemon abla o göz rengin nasi bisi öylee:asigim: mavis mavisss:asigim: cok güzel yaaaaaa masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…