15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

napimmm bugun pazardııı cok sevıyom mm emme yafrım yaın iş var pek gerıldmmm laa 2 yıl oldy ben e zaman alıscammmmsempatiksalakcinnisen napıyonnn annem

hoşbuldk kankaŞenizbehlüllü dondurma külahta hemde üstüne çikolata sosu aklinialirimsmiledelikafaduldendelikafadulden:icecream:
yirim la ben onudelikafadulden

evett kanka ya her kanaldabihter bıktık:umursamaz:

eklerim kanka zaten giyinikkende içi boş :roflol::roflol::roflol::roflol:

farketmez yani sempatiksalakcinni

ben donlarımı eklerm ama içinde ben olmadan :smiley-cool:

sadece behllül görebilir :roflol::roflol::roflol:

söylemitm çıkcan yoldan diye hahaha:dance::roflol::roflol::roflol::roflol: tecavüzcücoşkngibigülenüyesmili:roflol::roflol::roflol::roflol:

yilin en cok kanka diyen üyeleri ilan edilicez kanka la:roflol::roflol:

aslisiiimm hosgeldin bebem napiooonnn
:roflol::roflol::roflol:

bu yıl kknın enleri yarışmasnda göstercem seni kanka :lepi:
en çok ban alan:mymeka:
en kanka üyeolumunekankayizsmile
en çılgın üye:dance:
en .çok smil üye:roflol:
en çok kanka diyen üye
:roflol::roflol::roflol:
Philemon abla o göz rengin nasi bisi öylee:asigim: mavis mavisss:asigim: cok güzel yaaaaaa masallah

güzel di mi
vıstık kendine gel güzel deme yirsin banı
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

napimmm bugun pazardııı cok sevıyom mm emme yafrım yaın iş var pek gerıldmmm laa 2 yıl oldy ben e zaman alıscammmmsempatiksalakcinnisen napıyonnn annem
anaaa kiyamammmm:rolfol::roflol:nan sen naislsa kendini attirmaya calismiyonmusempatiksalakcinni yerinde olsam gitmem vallahh

oooo afiyet olsun kanka tadindanda yinmez o simdi :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ne bihteri kizaammm:mymeka: bihter öldüü senağlamasenağlama artikin fatmagül var aklinialirimsmile oda yasamadan öldü garibim :sinifsinif: bihter en azindan kendi secti ölümü, ya fatmagül? yazik degil mi fatmagüle ne sucu var garibimin :sinifsinif:

neyse ne diyoduk olmaz:mymeka: icinde sen olman lazim:mymeka:
küserim allamaaa :umursamaz::umursamaz:
ohaoldumsmilevayyy anasiniii dimek sadece behlül girebilir ha :roflol::roflol::roflol: la yarinbigün evlenirsen enisteye bunlari söylemezsem en grisinden hayalet oluyum 1 hafta sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey

güzel deme kızzz ban yersin :icecream:

gözlerim ela canım :kedi: yaptığım makyaja göre rengi değişiyorzemuszemus

haftaya makyaj partimizde dudaklarımı koyarımopuyorumnanaktan
ay dogru diyosun unuttum ohaoldumsmile valla biseyler yazcaktim ama patron bunlari bi okursa varyaaaaaaaaaa en uzunundan ban yeriz haberimiz olsun atrondantirstigiicinsusanfstksmili: sempatiksalakcinni
ay pardooonnnn elaymisss :asigim: ben yesil ve ela gözleri daha cok severim maviden :asigim:

:roflol::roflol::roflol: en efsane üye demeyi unutmussun la:roflol::roflol: bide en fstk üye:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka asil sende kendine gel bak ufak ufak tirsmaya basladim sempatiksalakcinnipatroonn saygilarrrr buyrunnnnnnnnnsempatiksalakcinni

kızlar nabersiniz
slmmm baliimm iidir senden nbrrrr

iyi diyelim iyi olsun bugün pek giremedim kk ya koşturmaca
bütün gün oki de gitti ona üzüldüm
evet yaa bende cok üzüldüümm :1no2:

bende çok üzüldüm,geri gelme olasılığı var mı?
maalesef yok :1no2: üyeligi iptal edildi cünkü :1no2: insallah geri gelir ama zor gibi yaaa :gitme:

kizlar zhebaninin cikmasi gerekmis ama buraya yazmak istememis:roflol::roflol::roflol:
cünküüü yazarsa 451. mesaji olucakmis:roflol:.roflol: mesajlari tamamlamadan cikamiyomus:roflol::roflol::roflol: böye bi takintisi varmis:rolfol::roflol: sabah erken kalkcakmis tamamlayamazsa rahat edemezmis:roflol::roflol. sonra uykusu gelirmis:roflol: size selami varmis:roflol::roflol:
bide beni cok seviyomus:asigim::asigim::asigim: kanka la yirim seni beni:asigim::asigim: deli kankam benim:roflol: takintili kankam:roflol: allaam koptum ya valla:roflol:

llaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnn:mymeka: hainler:mymeka: ben yokken m.joyy viztik icin 3 zirnasik bi delphin koyun demisde ne hicbiriniz koymamissiniz:mymeka: ank abla haric:dilcikar:
bu mu dostluk senağlama bumu mapisdaslik senağlama bumu kankalik senağlama gidiiinnn gidin gidin gidin gidin surdan gözüm görmesin sizi:mymeka::mymeka:

canım ben gedim ama şimdi yatmaya gidiyorum.öptüm seni iyi geceler.
iyi geceler ablaciiiiimmmm olumunekankayizsmile bede gidiyorum simdi ilk defa erken yaticam cok uykum var mirmirmirmir

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Şenizopuyorumnanaktan
zhebani:dilcikar: sheker:dilcikar:Asli:dilcikar: görün göründe örnek alin hainler:mymeka: kanka dedik bagrimiza bastik bu mu karsiligi nannn senağlama:mymeka:
hepiniz sohbet ediyomussunuz, zhebani, asli, sheker, nikon, fasci ama bitek mjoyy ve ank abla beni düsünmüs:mymeka: pis hainler sizi :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: alin :mymeka:alin :mymeka:alin :mymeka: alin size :mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar:

bumudur? doğru mu yaptım kızz?
gece,gece öldüm gülmekten:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:dogru yaptin abla sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yaa taaaaaaaaaaaaa ramazandan önce trye gitmistim beni özleyin yazmistim bu hainlere :mymekanlarda benim icin 3 zirnasik bi delphin koymuslar, bende simdi fasci aklima geldi mesajlarina bakiyim dedim son mesajlarini buraya yazmis, hatta shekerimle tatli tatli atismislar, onun hesabini ayri sorcam shekerden zaten ne konusmuslar nolmus vs diye:1closedeyes: neyse iste okuyum gecmisi dedim bide ne göriyim :1shok::1shok: görmez olaydim :gitme: aaaaaayyyhhh ayhhhhhhhhhhhhhhh mjoyy vistik icin 3 zirnasik 1 delphin yazalim hepimiz demis bi ank abla yazmis :gitme: ank ablaaaaa Şeniz seni seviom ŞenizŞeniz ama ama ama ama ama bu hainlerrrrr :mymeka: hicbisi yazmamis :mymeka: sonra mjoyyda yazmiski vay viztik vayyyyy seni düsünen yok senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…