- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
kanka hosgeldin :asigim: behlüllü dondurma olma mi :icecream: hemde külahta:jeyyar: :roflol: al yi gülüm doya doya hemde sırnaşık şeysırnaşık şey
anladim kanka anladimm mirmirmirmir iyide bizim sucumuz ne kafamçokkarıştı her dakka her saniye kafami nereye cevirsem aysegülün sucu ne -tatlicadiarzu- kanka öggg geldi vallaaah kafamçokkarıştı
yok kanka la bisi demedimkisempatiksalakcinni o yazdiklarimada bisi demissin diyosan hakkaten bisi desem ne dicen acaba ohaoldumsmilesempatiksalakcinni
kanka inanmak istiom diyelim :lepi: hem ne demisler inanmak basarmanin yarisidir sempatiksalakcinni
ssttt kanka la:jeyyar: aldiklarinin fotolarini eklesene buraya:jeyyar: ama ici bos olmasin:jeyyar: icinde sen ol:jeyyar: kanka anladin sen onu:jeyyar:
yolla kanka yolla lazim olacak zaten:roflol::roflol:
rahat durun diyo:mymeka: kanka sen degil miydin beni yoldan cikaran :1shok: icimdeki canavari cikaransempatiksalakcinni beni kötü emellerine alet edip eksinlara iten :1ninca: simdiden rahat durunmu dion kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Philemon abla o göz rengin nasi bisi öylee:asigim: mavis mavisss:asigim: cok güzel yaaaaaa masallah[/QUOT
güzel deme kızzz ban yersin :icecream:
gözlerim ela canım :kedi: yaptığım makyaja göre rengi değişiyorzemuszemus
haftaya makyaj partimizde dudaklarımı koyarımopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:yilin en cok kanka diyen üyeleri ilan edilicez kanka la:roflol::roflol:
aslisiiimm hosgeldin bebem napiooonnn
Philemon abla o göz rengin nasi bisi öylee:asigim: mavis mavisss:asigim: cok güzel yaaaaaa masallah
kızlar nabersiniz
anaaa kiyamammmm:rolfol::roflol:nan sen naislsa kendini attirmaya calismiyonmusempatiksalakcinni yerinde olsam gitmem vallahhnapimmm bugun pazardııı cok sevıyom mm emme yafrım yaın iş var pek gerıldmmm laa 2 yıl oldy ben e zaman alıscammmmsempatiksalakcinnisen napıyonnn annem
oooo afiyet olsun kanka tadindanda yinmez o simdi :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hoşbuldk kankaŞenizbehlüllü dondurma külahta hemde üstüne çikolata sosu aklinialirimsmiledelikafaduldendelikafadulden:icecream:
yirim la ben onudelikafadulden
evett kanka ya her kanaldabihter bıktık:umursamaz:
eklerim kanka zaten giyinikkende içi boş :roflol::roflol::roflol::roflol:
farketmez yani sempatiksalakcinni
ben donlarımı eklerm ama içinde ben olmadan :smiley-cool:
sadece behllül görebilir :roflol::roflol::roflol:
söylemitm çıkcan yoldan diye hahaha:dance::roflol::roflol::roflol::roflol: tecavüzcücoşkngibigülenüyesmili:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay dogru diyosun unuttum ohaoldumsmile valla biseyler yazcaktim ama patron bunlari bi okursa varyaaaaaaaaaa en uzunundan ban yeriz haberimiz olsungüzel deme kızzz ban yersin :icecream:
gözlerim ela canım :kedi: yaptığım makyaja göre rengi değişiyorzemuszemus
haftaya makyaj partimizde dudaklarımı koyarımopuyorumnanaktan
iyilik canım senden ne haber?
iyi diyelim iyi olsun bugün pek giremedim kk ya koşturmaca
bütün gün oki de gitti ona üzüldüm
bende çok üzüldüm,geri gelme olasılığı var mı?
:roflol::roflol::roflol: en efsane üye demeyi unutmussun la:roflol::roflol: bide en fstk üye:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
bu yıl kknın enleri yarışmasnda göstercem seni kanka :lepi:
en çok ban alan:mymeka:
en kanka üyeolumunekankayizsmile
en çılgın üye:dance:
en .çok smil üye:roflol:
en çok kanka diyen üye:roflol::roflol::roflol:
güzel di mi
vıstık kendine gel güzel deme yirsin banı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
slmmm baliimm iidir senden nbrrrrkızlar nabersiniz
evet yaa bende cok üzüldüümm :1no2:
iyi diyelim iyi olsun bugün pek giremedim kk ya koşturmaca
bütün gün oki de gitti ona üzüldüm
maalesef yok :1no2: üyeligi iptal edildi cünkü :1no2: insallah geri gelir ama zor gibi yaaa :gitme:bende çok üzüldüm,geri gelme olasılığı var mı?
iyi geceler ablaciiiiimmmm olumunekankayizsmile bede gidiyorum simdi ilk defa erken yaticam cok uykum var mirmirmirmircanım ben gedim ama şimdi yatmaya gidiyorum.öptüm seni iyi geceler.
Şenizopuyorumnanaktansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:dogru yaptin abla sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yaa taaaaaaaaaaaaa ramazandan önce trye gitmistim beni özleyin yazmistim bu hainlere :mymekabumudur? doğru mu yaptım kızz?
gece,gece öldüm gülmekten:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?