15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

bilirim ağzımın tadını benaklinialirimsmile:icecream::dance::dance::dance::roflol::roflol:

evet bihter öldü sempatiksalakcinni üzüldüm ama la
beni beni bihterini dedi ya bittiğim andı:teytey:

kanka nasl koyarm ffoto olmaz delikafadulden patron topa tutar delikafadulden:uhm:

ama boşken çekcem foto koycem len aklinialirimsmile:roflol::roflol:

enişteye söyleme olum yakar beni :mymeka::mymeka:
gerçekte yok behlül bari fantezilerimdeaklinialirimsmilede rahat olaym
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol:
dpnot en efsane üye la senn yerinni kim alabilir al kanka otur tahtınabuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkaten oky gelmez mi hiç mafoldumben zaten kız nefes alsa ban yiyodu boshayallersmile

oky okuyosan gelboshayallersmile

açıklaman bitirdi beni delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:ŞenizŞeniz

seviyorm tabi :asigim:hepinizi :asigim: kankalarm ya :asigim:
ŞenizŞeniz
zheba'ye iyi uykularboshayallersmile

geldim abla gözler yakıyoŞeniz

iyi oku la :mymeka::mymeka::mymeka:herkes senn anına zırnaşık koydu sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey

vıstık olsaydı dedik hep orayıda katmıştır birbirine dedik :dance:ama görmenmişsin:dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka:

bak sengözlerimebaksanab naslda ağlıyo:gitme:şutarafagitti delü opuyorumnanaktan
kimse yazmadı doğru dürüst :gitme:

bu arada fas garısı hala yokmafoldumben giderek azalıyoz la
:çok üzgünüm:

zalim kanka :1shok:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Evet kanka biraz atışmıştık ama hatırlamıyorum kaçıncı sayfada varsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
O atışmadan sonra kızcağız ban yedi bir mok anlamadım
neden ban yedi:bbo:

sokakta deil evde yiyim sempatiksalakcinnişakkıdı:icecream:cokacimcoook

sempatiksalakcinni

lan kanka behlülün yeni halini gördün müü:1shok::roflol:ezelde sac sakal birbirine karismis sempatiksalakcinni kanka geverdim onu öyle görünce:roflol:güya bu sezon dizi düsünmüyorum demisti:roflol:la bu adam zaten sari sempatiksalakcinni üstüne üstlük gittikcede cirkinlesiyo bence sana yeni bi kismet bulmak gerek:roflol::roflol: behlülün behlüllügü kalmadi artik akannehir

benim finalde bittigim an annesiyle konusurken aglamasi olu mafoldumben cok icten konustu la surat ifadeleri aglayisi fln yikti beni mafoldumben hele hele kocamin yanindaki yerimi alcam, yüzümde en sahici gülümsemeyle onlarin mutlulugunu alkislicam demesi yok muydu mafoldumbenmafoldumben

:roflol:ne bilion belkide light slami gibi bi enistemiz olur sempatiksalakcinnibehlül hakkindaki fantezilerini duyunca sinirlenmez :icecream: olabilemez mi yane :roflol: ister misin öyle medeni-tatlicadiarzu- herüf sempatiksalakcinni

:mymeka: allah tependen bakmasin:roflol::roflol: otur tahtina diyo bide :roflol::roflol: ne demek kanka o senin tahtin:roflol:

aynen yaaaa herseyde ban yiyodu :çok üzgünüm: oky özletme kendini gel :çok üzgünüm:

sus:mymeka: okudugumu bilirim ben:mymeka: :dilcikar: hatta fasci garisiyla niko garisi kanka olmuslar sende ne ara kanka oldunuz la yazmissin:mymeka: ondan sonrada mjoyy beni anmis ank ablada ama siz muhabbetinize devam etmissiniz benneyaptımki :umursamaz:

o kesin 3 aylik ban aldi akannehir acaba ne yaptidao kadan uzun ban aldi labilmiyorumkismile sende msni yokmu sorsanya
zalim kanka :1shok:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
o zalim ben miyim sen miisin kanka söyle:mymeka:

boshayallersmile

:roflol::roflol::roflol: allaaann kroosuuuuu :roflol::roflol: yine mesajlari tamamlamakla ugrasiyodun demi kankasırnaşık şeysırnaşık şey olm harbi manyaksin sen yaaaa :roflol::roflol:
canlarımm Şeniz
nerdesiniz yaa eyvahedigeldismile
oyyyyyyyyyyyyyyyy Şenizkimler gelmiss
biz burdayiz da sen nerdesin boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…