anaaa kiyamammmm:rolfol::roflol:nan sen naislsa kendini attirmaya calismiyonmusempatiksalakcinni yerinde olsam gitmem vallahh
oooo afiyet olsun kanka tadindanda yinmez o simdi :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ne bihteri kizaammm:mymeka: bihter öldüü senağlamasenağlama artikin fatmagül var aklinialirimsmile oda yasamadan öldü garibim :sinifsinif: bihter en azindan kendi secti ölümü, ya fatmagül? yazik degil mi fatmagüle ne sucu var garibimin :sinifsinif:
neyse ne diyoduk olmaz:mymeka: icinde sen olman lazim:mymeka:
küserim allamaaa :umursamaz::umursamaz:
ohaoldumsmilevayyy anasiniii dimek sadece behlül girebilir ha :roflol::roflol::roflol: la yarinbigün evlenirsen enisteye bunlari söylemezsem en grisinden hayalet oluyum 1 hafta sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
ay dogru diyosun unuttum ohaoldumsmile valla biseyler yazcaktim ama patron bunlari bi okursa varyaaaaaaaaaa en uzunundan ban yeriz haberimiz olsunatrondantirstigiicinsusanfstksmili: sempatiksalakcinni
ay pardooonnnn elaymisss :asigim: ben yesil ve ela gözleri daha cok severim maviden :asigim:
:roflol::roflol::roflol: en efsane üye demeyi unutmussun la:roflol::roflol: bide en fstk üye:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka asil sende kendine gel bak ufak ufak tirsmaya basladim sempatiksalakcinnipatroonn saygilarrrr buyrunnnnnnnnnsempatiksalakcinni
slmmm baliimm iidir senden nbrrrr
evet yaa bende cok üzüldüümm :1no2:
maalesef yok :1no2: üyeligi iptal edildi cünkü :1no2: insallah geri gelir ama zor gibi yaaa :gitme:
açıklaman bitirdi beni delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:ŞenizŞenizkizlar zhebaninin cikmasi gerekmis ama buraya yazmak istememis:roflol::roflol::roflol:
cünküüü yazarsa 451. mesaji olucakmis:roflol:.roflol: mesajlari tamamlamadan cikamiyomus:roflol::roflol::roflol: böye bi takintisi varmis:rolfol::roflol: sabah erken kalkcakmis tamamlayamazsa rahat edemezmis:roflol::roflol. sonra uykusu gelirmis:roflol: size selami varmis:roflol::roflol:
bide beni cok seviyomus:asigim::asigim::asigim: kanka la yirim seni beni:asigim::asigim: deli kankam benim:roflol: takintili kankam:roflol: allaam koptum ya valla:roflol:
zheba'ye iyi uykularboshayallersmile
llaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnn:mymeka: hainler:mymeka: ben yokken m.joyy viztik icin 3 zirnasik bi delphin koyun demisde ne hicbiriniz koymamissiniz:mymeka: ank abla haric:dilcikar:
bu mu dostluk senağlama bumu mapisdaslik senağlama bumu kankalik senağlama gidiiinnn gidin gidin gidin gidin surdan gözüm görmesin sizi:mymeka::mymeka:
iyi geceler ablaciiiiimmmm olumunekankayizsmile bede gidiyorum simdi ilk defa erken yaticam cok uykum var mirmirmirmir
Şenizopuyorumnanaktan
zhebani:dilcikar: sheker:dilcikar:Asli:dilcikar: görün göründe örnek alin hainler:mymeka: kanka dedik bagrimiza bastik bu mu karsiligi nannn senağlama:mymeka:
hepiniz sohbet ediyomussunuz, zhebani, asli, sheker, nikon, fasci ama bitek mjoyy ve ank abla beni düsünmüs:mymeka: pis hainler sizi :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: alin :mymeka:alin :mymeka:alin :mymeka: alin size :mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol:dogru yaptin abla sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yaa taaaaaaaaaaaaa ramazandan önce trye gitmistim beni özleyin yazmistim bu hainlere :mymekanlarda benim icin 3 zirnasik bi delphin koymuslar, bende simdi fasci aklima geldi mesajlarina bakiyim dedim son mesajlarini buraya yazmis, hatta shekerimle tatli tatli atismislar, onun hesabini ayri sorcam shekerden zaten ne konusmuslar nolmus vs diye:1closedeyes: neyse iste okuyum gecmisi dedim bide ne göriyim :1shok::1shok: görmez olaydim :gitme: aaaaaayyyhhh ayhhhhhhhhhhhhhhh mjoyy vistik icin 3 zirnasik 1 delphin yazalim hepimiz demis bi ank abla yazmis :gitme: ank ablaaaaa Şeniz seni seviom ŞenizŞeniz ama ama ama ama ama bu hainlerrrrr :mymeka: hicbisi yazmamis :mymeka: sonra mjoyyda yazmiski vay viztik vayyyyy seni düsünen yok senağlama
:icecream::icecream:
:mymeka:
Evet kanka biraz atışmıştık ama hatırlamıyorum kaçıncı sayfada varsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyiyi geceler ablaciiiiimmmm olumunekankayizsmile bede gidiyorum simdi ilk defa erken yaticam cok uykum var mirmirmirmir
Şenizopuyorumnanaktan
zhebani:dilcikar: sheker:dilcikar:Asli:dilcikar: görün göründe örnek alin hainler:mymeka: kanka dedik bagrimiza bastik bu mu karsiligi nannn senağlama:mymeka:
hepiniz sohbet ediyomussunuz, zhebani, asli, sheker, nikon, fasci ama bitek mjoyy ve ank abla beni düsünmüs:mymeka: pis hainler sizi :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: alin :mymeka:alin :mymeka:alin :mymeka: alin size :mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol:dogru yaptin abla sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yaa taaaaaaaaaaaaa ramazandan önce trye gitmistim beni özleyin yazmistim bu hainlere :mymekanlarda benim icin 3 zirnasik bi delphin koymuslar, bende simdi fasci aklima geldi mesajlarina bakiyim dedim son mesajlarini buraya yazmis, hatta shekerimle tatli tatli atismislar, onun hesabini ayri sorcam shekerden zaten ne konusmuslar nolmus vs diye:1closedeyes: neyse iste okuyum gecmisi dedim bide ne göriyim :1shok::1shok: görmez olaydim :gitme: aaaaaayyyhhh ayhhhhhhhhhhhhhhh mjoyy vistik icin 3 zirnasik 1 delphin yazalim hepimiz demis bi ank abla yazmis :gitme: ank ablaaaaa Şeniz seni seviom ŞenizŞeniz ama ama ama ama ama bu hainlerrrrr :mymeka: hicbisi yazmamis :mymeka: sonra mjoyyda yazmiski vay viztik vayyyyy seni düsünen yok senağlama
sokakta deil evde yiyim sempatiksalakcinnişakkıdı:icecream:cokacimcoook
lan kanka behlülün yeni halini gördün müü:1shok::roflol:ezelde sac sakal birbirine karismis sempatiksalakcinni kanka geverdim onu öyle görünce:roflol:güya bu sezon dizi düsünmüyorum demisti:roflol:la bu adam zaten sari sempatiksalakcinni üstüne üstlük gittikcede cirkinlesiyobilirim ağzımın tadını benaklinialirimsmile:icecream::dance::dance::dance::roflol::roflol:
evet bihter öldü sempatiksalakcinni üzüldüm ama la
beni beni bihterini dedi ya bittiğim andı:teytey:
kanka nasl koyarm ffoto olmaz delikafadulden patron topa tutar delikafadulden:uhm:
ama boşken çekcem foto koycem len aklinialirimsmile:roflol::roflol:
enişteye söyleme olum yakar beni :mymeka::mymeka:
gerçekte yok behlül bari fantezilerimdeaklinialirimsmilede rahat olaym:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:mymeka: allah tependen bakmasin:roflol::roflol: otur tahtina diyo bide :roflol::roflol: ne demek kanka o senin tahtin:roflol::roflol:
dpnot en efsane üye la senn yerinni kim alabilir al kanka otur tahtınabuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkaten oky gelmez mi hiç mafoldumben zaten kız nefes alsa ban yiyodu boshayallersmile
okyokuyosan gelboshayallersmile
açıklaman bitirdi beni delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:ŞenizŞeniz
seviyorm tabi :asigim:hepinizi :asigim: kankalarm ya :asigim:ŞenizŞeniz
geldimabla gözler yakıyoŞeniz
sus:mymeka: okudugumu bilirim ben:mymeka: :dilcikar: hatta fasci garisiyla niko garisi kanka olmuslar sende ne ara kanka oldunuz la yazmissin:mymeka: ondan sonrada mjoyy beni anmis ank ablada ama siz muhabbetinize devam etmissiniz benneyaptımki :umursamaz:iyi oku la :mymeka::mymeka::mymeka:herkes senn anına zırnaşık koydu sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey
vıstık olsaydı dedik hep orayıda katmıştır birbirine dedik :dance:ama görmenmişsin:dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka:
bak sengözlerimebaksanab naslda ağlıyo:gitme:şutarafagitti delü opuyorumnanaktan
kimse yazmadı doğru dürüst :gitme:
bu arada fas garısı hala yokmafoldumben giderek azalıyoz la:çok üzgünüm:
o zalim ben miyim sen miisin kanka söyle:mymeka:zalim kanka :1shok:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
boshayallersmile
bayanssulusmile
:mymeka:
:roflol::roflol::roflol: allaaann kroosuuuuu :roflol::roflol: yine mesajlari tamamlamakla ugrasiyodun demi kankasırnaşık şeysırnaşık şey olm harbi manyaksin sen yaaaa :roflol::roflol:
oyyyyyyyyyyyyyyyy Şenizkimler gelmisscanlarımm Şeniz
nerdesiniz yaa eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?