15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

sokakta deil evde yiyim sempatiksalakcinnişakkıdı:icecream:cokacimcoook
:roflol::roflol: manyakkkkkkkkkkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:mymeka: bak bak bak:mymeka: beni anmamissiniz düsünmemissiniz deidm onlari okumamazliktan gelmis:mymeka:
okudum kanka, mesajlarina baktim ban sebebini ögrenmek icin ama bisi bulamadim :sm_confused:

kanka sen kalbimizdeydinsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
seni unutmak mümkün mü?aklinialirimsmile
Hatta msn in açıldı bir kaç kere hemen atladım kanka naber diye
Ben vıstık değilem dedi karşıdaki senağlama:roflol::roflol:

:roflol::roflol: sus sus:mymeka: :umursamaz:
biliom söyledi benimki sempatiksalakcinni askim msnine girdim biri yazdi dedi sempatiksalakcinni bende dedim kim sempatiksalakcinni dedi bilmiom kanka naber yazdi dedi sırnaşık şeysırnaşık şey dedim haaa tamam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canlarımm Şeniz
nerdesiniz yaa eyvahedigeldismile
nerdesin balım Şeniz

:asigim: Şeniz nerdesn bebeğim a.s.

:icecream::icecream:
aklinialirimsmile

gördüm kanka nolmuş behlüle sırnaşık şeyolsn ya traş olur al sana gaymak gibi behlül:icecream:aklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol::roflol:

bihterin o sahnesi mahvetti beni :gitme:hiç o dizide üzülcemi tahmin etmedim :smiley-cool:
ama olsn la behlül 2sinede kalmadı:teytey::dance::dance::dance:

ligt selami he istemem öyle koca :umursamaz::mymeka:yani isterimde selami çok geniş la
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sempatiksalakcinni
nerdesin balım Şeniz

:asigim: Şeniz nerdesn bebeğim a.s.
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar ne habersiniz?

opuyorumnanaktan

Kardeşim Bileciğe gidiyormuş senağlama
Yarın sabah yola çıkıyorlarmış:sinifsinif:

inanamıyorm hepsini okumuşsn :1shok:
evet öyle demiştim korkulur la senden:mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol:

ama kanka msjlarda zırnaşık vardı hep yerin hep var la :lepi: haksızlık etme :dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka:

fasciyi bilmiyorm:sm_confused: yazdm msnden ama cvp yok çok merak ettm CADIARZUbi sorun yoktu aramızda coştukça coştuk o derece yanidelikafadulden

evet msjları tamamlamakla uğraştm sempatiksalakcinni:kedi:yiyorum kafayı yeminle

canım sıkılıo siz neyn kavgasını yapiniz fasci nie banlandı la kac ay oldu

sırnaşık şeysırnaşık şey cok sey olmus kanka kiloda aldi la bikac yil öncesi filinta gibiydi allama aboshayallersmileahhh ahhhhhhhhhhhh boshayallersmile ne yausuhluyduuuuu boshayallersmile

ben o sahnede hüngür hüngür agladim kanka bilion mu sempatiksalakcinni
bide bihter ne kadaan zarif öldü la öyle sempatiksalakcinni ölürken bile güzel öldü naltakkk -tatlicadiarzu-
sırnaşık şeysırnaşık şey behlülün mezar basindaki sahnesi igrencti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey geberdim orda gülmekten sırnaşık şey behlül kacar:a015: böhüüü böhüüüüü senağlamasenağlamasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar ne habersiniz?

benneyaptımki:a015:
noldu kuzuuummm :uhm:

sempatiksalakcinni

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

opuyorumnanaktan

Kardeşim Bileciğe gidiyormuş senağlama
Yarın sabah yola çıkıyorlarmış:sinifsinif:
kanka üzülme cabucak sagsalim gider gelir insallah:Saruboceq::Saruboceq: allah bütün askerlerimizi kötülüklerden korur insallah :Saruboceq:

eveeet okudum:mymeka: hemde hepsini okudum:mymeka: :dilcikar:
sus bide inkar ediyo:mymeka: :mymeka:yazilanlari okumasam inancam hee :dilcikar:

tüh 3 aylik banda cekilmezki yaa eyvahedigeldismile

sırnaşık şeysırnaşık şey farkindayim yiye yiye kafa kalmamiski :roflol::roflol:

behllülü attm götürüyom nbrr:teytey::roflol:

:lepi::Saruboceq:delikafadulden

canım sıkılıo siz neyn kavgasını yapiniz fasci nie banlandı la kac ay oldu

niye canin skliyo kanka hayirdir :çok üzgünüm:
ben yokken beni anmamis bu cadalozlar:mymeka: onun kavgasini yapiyoduksempatiksalakcinni:roflol:
valla fascinin ban sebebini bulamadim mesajlari didik didik aradim ama yok :sm_confused: taaaaaa 8.ayda ban yemis

aşklsn kanka boshayallersmile yerin kalbimiz olumunekankayizsmile

fasci bi şey yapmadı:sm_confused: akşam şakalaştık sabah bakt yokfisfisfis

hadi eller havaya ohhh:teytey::dance::dance::dance::dance::sm_cool:

oh yandann:teytey::dance::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…