belki bişi yapmıstırda konu silinmiştir msn flndamı yok
anaaa la yoksam fasciyi organ mafyası kacırıp tecavüz edip bacaklarını kesip ayak tırnaklarına pembe ojemi sürdüüü:1shok:
Kanka ne usta birliği.Zaten usta birliğindeydi.akannehirkanka usta birliğine mi gitcek?
üzülme:teselli::teselli: hayırlısıyla gider gelir inş :Saruboceq:
Çüüüüüüüüüüüşşşakannehirsempatiksalakcinnianaaa la yoksam fasciyi organ mafyası kacırıp tecavüz edip bacaklarını kesip ayak tırnaklarına pembe ojemi sürdüüü:1shok:
mügeyi mi izledin bakim sen :mymeka:
iyidir abla senden nbrrrr opuyorumnanaktankızlar ne habersiniz?
sırnaşık şeysırnaşık şey kanka nereyeeee sırnaşık şeysırnaşık şey beni birakipmi gidion sırnaşık şeysırnaşık şey birak behlülü götür beni gittigin yere sırnaşık şeysırnaşık şey
:dilcikar: düsünem lazim:dilcikar: buldugun resme bagli lülülülülülüsana romantik resim bulsam barışcan mı :asigim:
he okudum yoksa patron sizle sakalasti diyemi banladi sempatiksalakcinniaşklsn kanka boshayallersmile yerin kalbimiz olumunekankayizsmile
fasci bi şey yapmadı:sm_confused: akşam şakalaştık sabah bakt yokfisfisfis
:roflol::roflol::roflol: bu kim la sen mi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne güzel kivirtiyo öyle zilliii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bu ne la delikafadulden heriflerin herbiyeri farkli oynuyo :roflol::roflol::roflol::roflol: yanniz su ortadaki fatmagüle tecavüz eden hirboya ne kadannn benziyomus kanka la sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şey
eed bu olabilir vereliniortak cok güzel tespit kinov :roflol::roflol:belki bişi yapmıstırda konu silinmiştir msn flndamı yok
:roflol::roflol::roflol: en soldaki süslü benim gelecekteki halim sırnaşık şeysırnaşık şeyyaslaninca bile bakimli gaciyim kanka bak :smiley-cool:sırnaşık şey :roflol:bak bak su kirmizili kafasini ahanda büle delikafadulden şutarafagittisallayanda kendi delikafadulden dimi la sheker kanka:roflol: kanka sheker'in msnde aynen böyle smili var:roflol: bu kirmizi kafasini sallayan kesin kendiiiii:roflol::roflol::roflol:en sagdakide kinov :roflol::roflol: tirnaklariyla oynuyo bak mankürü gelmis sırnaşık şeysırnaşıkyaslaninca bile tirnaklarina özen gösteriyo gaciya bahhhh şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka geriye iki secenek kaliyo sen hangisisin :roflol::roflol::roflol: sec begen al :roflol::roflol::roflol: ortadaki ank abla olsun :roflol: direk bulamamis ama cavus olaranktan en ortaya gecmis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sende benim yanimdaki ol bak koluna girmiisim :roflol::roflol: ay geberdimmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şey
oyyyyyhh:asigim: pekte cüceeelmiiisss:asigim:
:1shok: yuhhh naptin la ucmussun :roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey o oje ne alaka la :roflol::roflol::roflol: geberdimm :roflol::roflol: oce sapigi -tatlicadiarzu-anaaa la yoksam fasciyi organ mafyası kacırıp tecavüz edip bacaklarını kesip ayak tırnaklarına pembe ojemi sürdüüü:1shok:
oo parlayanim iyidir ne olsun seni sormali hic ugramiosun buralara:dilcikar:.
iyi geceler kızlar ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?