- 11 Haziran 2016
- 11
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi Umutsuzgirl
-
Merhaba arkadaşlar . Perşembe günü Davamız görülücek eşimden anlaşmalı bir şekilde boşanıyorum. kendimi çok güçsüz hissediyorum. Düşündükçe sürekli ağlıyorum. Çünkü o Her seferinde bana aileme her türlü kötülüğü yaptı. Defalarca baba evine döndüm ve evime geri döndüm. Bu sefer çok ciddi bir şekilde geldim. Ama yine bana mesajlar mesajlar atıyor sevsen böyle olmazdı vs vs. Bende dedimki Madem sevgiden bahsediyorsun beni çok seviyorsun o zaman Çık gel al karını dön hem ailesininde gönlünü al dedim ama. yok intçının teki gelmez. bende aynı durumu 1 kere yaşadım ve babamı çığneyerek kendim gittim. Şimdi ise bunu yapmak istemiyorum. İkimizde istemeden boşanıcaz. Güçlü olamıyorum tamda mübarek ay niyetliyiz malum. Yardımm
Her şeyi anladım da, size ve ailenize bu kadar eziyet eden, barışmak için gelmeye tenezzül dahi etmeyen adam nasıl istemeden boşanıyor oluyor onu anlamadım. Ha bir de siz bu adamdan neden boşanmak istemiyorsunuz onu da anlamadım.
Kendinize bunu yapmayın lütfen.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Canım hakkında ne hayirliysa o olsun üzüldüm bitanem ya çocuk falan var mi ? Belki böyle hayırlıdır( inşallah ömrün boyunca mutlu olursun amin
İstemeden boşanma mi?
Gelip alsaydı öyleyse .. ki almadigi için sanslisiniz
Merhaba arkadaşlar . Perşembe günü Davamız görülücek eşimden anlaşmalı bir şekilde boşanıyorum. kendimi çok güçsüz hissediyorum. Düşündükçe sürekli ağlıyorum. Çünkü o Her seferinde bana aileme her türlü kötülüğü yaptı. Defalarca baba evine döndüm ve evime geri döndüm. Bu sefer çok ciddi bir şekilde geldim. Ama yine bana mesajlar mesajlar atıyor sevsen böyle olmazdı vs vs. Bende dedimki Madem sevgiden bahsediyorsun beni çok seviyorsun o zaman Çık gel al karını dön hem ailesininde gönlünü al dedim ama. yok intçının teki gelmez. bende aynı durumu 1 kere yaşadım ve babamı çığneyerek kendim gittim. Şimdi ise bunu yapmak istemiyorum. İkimizde istemeden boşanıcaz. Güçlü olamıyorum tamda mübarek ay niyetliyiz malum. Yardımm
hiç anlamadım
ağlıyorsunuz çünkü o her türlü kötülüğü yaptı
ama gelsin alsın istiyorsunuz, ikiniz de boşanmak istemiyorsunuz
defalarca baba evine döndünüz ve eve geri döndünüz
ama siz de aynı durumu 1 kere yaşadınız
Şimdi babanızı çiğnemek istemiyorsunuz, o da seviyor ama gelmiyor
ama istemeden boşanıyorsunuz
arkadaşım "boşanmak" blöf aracı değildir
madem boşanmayacaksın neden sürekli aileni üzüyorsun?
biraz da kendiniz açısından değil anneniz babanız açısından bakın olaya ya
kim bilir her seferinde nasıl üzülüyorlar
Belki böyle hayırlıdır üzülme herşey olacağına varır sıkma canını
Karşı taraf neden öyle msj atıyor çünkü boşanmanın manevi yükünü size yüklemek istiyor ondan. Seni vicdanen rahatsız etmeye çalışıyor, bak boşanıyoruz ama benim suçum yok senin yüzünden demeye getiriyor.
Sizi ve ailenizi bu denli üzüp defalarca evi terketmenize sebep olan, çıkıp gelmeyen adam sizi sevmiyordur. Kendinizi yıpratmayın.
Evet Annemde artık yeter diyor. Gelir seni alırsa bu gidişinde olursa birdaha bu kararla gelme diyor gelirsende arkasında dur yeter diyor. Bizi rezil ediyorsun diyor. Basit gibi gösteriyorsun vsvs diyor.adam fenadır, kötüdür, çekilecek gibi değildir, ona lafım yok ta... Kendini sen kendin düşürmüşsün bu duruma, aileni de üzen, üzdüren sensin bana göre. Bu adam seni üzüyorsa gerçekten çekemiyorsan boşanırsın, öyle git gel kendini de aileni de küçük düşürmüşsün, kusura bakma.
Şanslımıyım sence? bir tarafım gelip beni alsın özledim diyor , bir tarafım boşversene sana ne kadar göz yaşı döktürdü yetmedi anneni babanı kardeşlerini üzdü ağlattı bunları unutma ve kararından dönme diyor.
sanırım yaşın küçük, çokta anlayamıyorsun düştüğün durumu. Kendini düşünmüyorsan ananı, babanı düşün yazıktır günahtır. Koca her yerde var. Her zaman çıkar karşına.Evimden annemi babamı kovan bir adam, değil mesajlar, mektuplar dizse karşıma gözümde sıfırdır. Haaa yok kocamdır dayanamıyorum illa gidicem diyorsan da bu son gidişin olsun, tabir-i caizse kır dizini otur koca evinde.Dövse de sövse de o anneyi babayı daha fazla üzme.Evet Annemde artık yeter diyor. Gelir seni alırsa bu gidişinde olursa birdaha bu kararla gelme diyor gelirsende arkasında dur yeter diyor. Bizi rezil ediyorsun diyor. Basit gibi gösteriyorsun vsvs diyor.
Büyük bir ikilemde kaldiginnizin farkındayım.
Ama şöyle hissediyorum ki ; onunla mutlu olamayacağını sende biliyorsun. Yoksa yine kaçar gider onunla olurdun. Babanın lafını yemiş hissetmezdin yuvani kurtarmanın verdiği bir güçlülük olurdu. Sende biliyorsun dönmek yuvani kurtarmaya yetmez. Sizin daha büyük problemleriniz var.
Bana ve aileme her türlü kötülüğü yaptı diyorsun. Az cok tahmin edebiliyirun karsi tarafin karakterini.
Sevme arkadaşım, böyle insanları sevme.
Evlenmeyin böyle adamlarla çocukta yapmayın. Bırakın soylari kurusun.
Sen güçlü ol. Bir ömür uzulmemen için, bir süre böyle canın yanacak. Ama emin ol geçecek. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?