16.641 YA LATİF OKUMASİ

Ben çıktım mı o zaman arkadaşlar bi süre girememiştim
Hayir genelde duzenli giriyorsunuz diye liste sonuna degil pasife almistim sizi namariadan sonra mhnds sonrada sizi okuyup tekrar basa donecegiz devam etmek isterseniz bu seferlik Siraniz degisti gibi oldu onceden 1 hafta 10 gun bekliyorsum biliyorsunuz ama bu sefer haftada bir ugrama gibi oldu mecbur 3,4 gune cekmek zorunda kaldim Ki yine sizler duzenli giriyordunuz belki bise olmustur diye 1 haftadan once almadim
Sizler icin soylemiyorum ama bu tarz listelerde bir ugrayip bir daha gelmeyenler haftada bir gelenler falan olabiliyor 4aya yakindir beraberiz biliyorsunuz bir duzen belirlemezsem onlardan sonra gelip hergun duzenli ugrayan arkadaslar beklemede kaliyorki kendine sira gelsin e duzenli giren kisiler icin mecbur bu yola gidiyorum

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Dua sırası size geldiği zaman yaptığınız bir şey var mı? yani niyet ediyor musunuz veya hacet namazı mı kılıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…