16.641 YA LATİF OKUMASİ

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Dua sırası size geldiği zaman yaptığınız bir şey var mı? yani niyet ediyor musunuz veya hacet namazı mı kılıyorsunuz
Cnm her zaman okunan duanin basinda namaz kilmak evladir derler kendim tek okudugumda kildim ama o okuma usulunde her 129 da baska bir kisa dua ile okumustum ben
elbette namazli baslamak apayri ama herkes her zaman musait olmuyor (hastalik vs )
Buradaki okumalarimda sadece bir okumamda kendi sayimi aldim bekledim okumadim duam bitince okuyup ardindan 100 tanede salavati fatih okudum yani kisiye kalmis dua o gun okudugum kimse icin
Niyetimi soruyorsan ornek suan emos onun icin vereyim
Allahim niyet ettim basta senin rizan icin sonra tanimayip bilmedigim emoss takma ismiyle aramizda olan mumin kardesimin hayirli niyeti dilegi icin ya latif esmasini okumaya sen yuce isminin tecellisiyle o kardesimi sevindir diyip okuyorum

Listede okuma araligi cok yuksek arkadaslar var bu listelik okunduktan sonra eger duzene binmezse direk uzulerek cikarticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…