3gunde 5gunde bir gelen kardeslerim biraz duzene oturtsakmi artik sizlerin duasina herkes boyle gelse hosunuza gitmez degilmi uzulursunuz ben elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum sizlere 3dedigim gunleri 7ye cekiyorum bekliyorum vs vs amacim sizin duanizi belirli bir duzende okuyabilmeniz bunu zaten defalarca belirttim syfayi acma amacim buydu once SİZ
sayilar vesile ama siz duaniza tekrari saglamayacaksaniz hevesiniz yoksa ben birsey yapamam degilmi siteye girme sorununuz varsa ortak paydada bulusalim ara vermek istiyorsanizda yazin pasife alayim olagan disi durumlariniz haric az ada cok mumkun mertebe herkesin herkese nefesi olsun sizinde kendi zikrinizde devamliliginiz olsun dedik arali girince o dediklerimiz olmuyor
bu aralar iş yerinde işlerimi toparlamaya çalışıyorum kasımda transferim olacak izin alırım belki diye işim kalırsa vermezler izin o yüzden biraz ihmal ettim ama girdikçe okumaya çalışıyorum kusuruma bakmayın.3gunde 5gunde bir gelen kardeslerim biraz duzene oturtsakmi artik sizlerin duasina herkes boyle gelse hosunuza gitmez degilmi uzulursunuz ben elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum sizlere 3dedigim gunleri 7ye cekiyorum bekliyorum vs vs amacim sizin duanizi belirli bir duzende okuyabilmeniz bunu zaten defalarca belirttim syfayi acma amacim buydu once SİZ
sayilar vesile ama siz duaniza tekrari saglamayacaksaniz hevesiniz yoksa ben birsey yapamam degilmi siteye girme sorununuz varsa ortak paydada bulusalim ara vermek istiyorsanizda yazin pasife alayim olagan disi durumlariniz haric az ada cok mumkun mertebe herkesin herkese nefesi olsun sizinde kendi zikrinizde devamliliginiz olsun dedik arali girince o dediklerimiz olmuyor
Umutlu hanim hakli fikrinizi beyan ettiginiz icin tesekkur ederim ancak bizim bu sayfadaki amacimiz atli kovalar gibi kisileri baz alarak dua okumaktan ziyade her bireyin daralmadan sikilmadan hergun girip dua almasi zikri kendine vird edinip guzelliklerinden faydalanmasi o siradada buyuk ebced degerince bir arkadasada okunmasi bu surec icinde insanlik hastasi olan isi uzayan vsvs olur is aliskanlik kismina gelincede uyarimi yapiyorum bgn oldugu gibiÖzge hanım bence çok bekleniyor okuması zor bişe değil 3 gün bile çok 2 güne indirirseniz hiç değilse sürekli okuyanlar belli olur ve daha net bi şekilde devam edilir. Girmeyenler başka postlara devam edebilir veya kendilerine okusunlar ... Acizane fikrim
Pasife alayim o zaman sizi yogunlugunuz bitince dvm edersinizbu aralar iş yerinde işlerimi toparlamaya çalışıyorum kasımda transferim olacak izin alırım belki diye işim kalırsa vermezler izin o yüzden biraz ihmal ettim ama girdikçe okumaya çalışıyorum kusuruma bakmayın.
Umutlu hanim hakli fikrinizi beyan ettiginiz icin tesekkur ederim ancak bizim bu sayfadaki amacimiz atli kovalar gibi kisileri baz alarak dua okumaktan ziyade her bireyin daralmadan sikilmadan hergun girip dua almasi zikri kendine vird edinip guzelliklerinden faydalanmasi o siradada buyuk ebced degerince bir arkadasada okunmasi bu surec icinde insanlik hastasi olan isi uzayan vsvs olur is aliskanlik kismina gelincede uyarimi yapiyorum bgn oldugu gibi
Bu surecte devam etmek isteyip tembellik yapanlar silkeleniyor devam etmeyecek veyahut listeye aman banada birdefa okunsun sonra bakariz diye gelip rehavete kapilmis arkadas varsa onlarda ayriliyor
Ben burada 2gunde bir kisiye okunacak diye bir post acmadim insanlari sikistirayim ona gore sayfalar var burasi o sayfalardan degil devamlilik saglayacak kisilerin gelecegi bir sayfa actim bu surecte kurallarimida genis tutarak uyguluyorum zaman zaman uyarimi yapiyorum simdi uyarimi yaptim geri donuse bagli olarakta pasife alma vb kismi yapacagim
Sevgiler
Siteye girip başka konularda aktif olabilen arkadaşların günde 5 dakika ayırıp 50-100 neyse nefes vermemeleri rahatsız edici aslındaOzge hanım atlı kovalar gibi okunsun demiyorum onu da ima etmedim sadece onca isim yazılı okuyan kişi 5 - 6 yı geçmiyor bunu kasdediyorum.
Siteye girip başka konularda aktif olabilen arkadaşların günde 5 dakika ayırıp 50-100 neyse nefes vermemeleri rahatsız edici aslında
Özelinde sıkıntısı vs olanlar ayrı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?