16.641 YA LATİF OKUMASİ

KALAN SON 5 KİSİDE LİSTE YENİ KİSİ ALİMİNA KAPANİR
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: NADİAPETROVA(Mustafa kizi Sevgi)
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1000
@Bluedew(Halil kızı Zeliha) PASİF
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees
stanki ( Eda)
durkan PASİF
@emoss006
@nadiapetrova(Mustafa kizi Sevgi)
kardelen384
Namaria
beren_naz
E elvan7
Nefs
@pkzz500
@Tulelut
bcgirl (Begüm)
OMRUM79
Nara87
neberuse
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek500
yumiti
umutlu2525

KALAN:14.641

KALAN SON 5 KİSİDE LİSTE YENİ KİSİ ALİMİNA KAPANİR
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: NADİAPETROVA(Mustafa kizi Sevgi)
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1000
@Bluedew(Halil kızı Zeliha) PASİF
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees
stanki ( Eda)
durkan PASİF
@emoss006
@nadiapetrova(Mustafa kizi Sevgi)
kardelen384
Namaria
beren_naz
Nefs
@pkzz500
@Tulelut
bcgirl (Begüm)
OMRUM79 641
Nara87
neberuse
khaleesi41
@gelecekelbetgelecek500
yumiti
umutlu2525
@elvan7PASİF
KALAN:14.000

3gunde 5gunde bir gelen kardeslerim biraz duzene oturtsakmi artik sizlerin duasina herkes boyle gelse hosunuza gitmez degilmi uzulursunuz ben elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum sizlere 3dedigim gunleri 7ye cekiyorum bekliyorum vs vs amacim sizin duanizi belirli bir duzende okuyabilmeniz bunu zaten defalarca belirttim syfayi acma amacim buydu once SİZ
sayilar vesile ama siz duaniza tekrari saglamayacaksaniz hevesiniz yoksa ben birsey yapamam degilmi siteye girme sorununuz varsa ortak paydada bulusalim ara vermek istiyorsanizda yazin pasife alayim olagan disi durumlariniz haric az ada cok mumkun mertebe herkesin herkese nefesi olsun sizinde kendi zikrinizde devamliliginiz olsun dedik arali girince o dediklerimiz olmuyor

Son düzenleme:

Özge hanım bence çok bekleniyor okuması zor bişe değil 3 gün bile çok 2 güne indirirseniz hiç değilse sürekli okuyanlar belli olur ve daha net bi şekilde devam edilir. Girmeyenler başka postlara devam edebilir veya kendilerine okusunlar ... Acizane fikrim

bu aralar iş yerinde işlerimi toparlamaya çalışıyorum kasımda transferim olacak izin alırım belki diye işim kalırsa vermezler izin o yüzden biraz ihmal ettim ama girdikçe okumaya çalışıyorum kusuruma bakmayın.

Umutlu hanim hakli fikrinizi beyan ettiginiz icin tesekkur ederim ancak bizim bu sayfadaki amacimiz atli kovalar gibi kisileri baz alarak dua okumaktan ziyade her bireyin daralmadan sikilmadan hergun girip dua almasi zikri kendine vird edinip guzelliklerinden faydalanmasi o siradada buyuk ebced degerince bir arkadasada okunmasi bu surec icinde insanlik hastasi olan isi uzayan vsvs olur is aliskanlik kismina gelincede uyarimi yapiyorum bgn oldugu gibi

Bu surecte devam etmek isteyip tembellik yapanlar silkeleniyor devam etmeyecek veyahut listeye aman banada birdefa okunsun sonra bakariz diye gelip rehavete kapilmis arkadas varsa onlarda ayriliyor
Ben burada 2gunde bir kisiye okunacak diye bir post acmadim insanlari sikistirayim ona gore sayfalar var burasi o sayfalardan degil devamlilik saglayacak kisilerin gelecegi bir sayfa actim bu surecte kurallarimida genis tutarak uyguluyorum zaman zaman uyarimi yapiyorum simdi uyarimi yaptim geri donuse bagli olarakta pasife alma vb kismi yapacagim

Sevgiler

Pasife alayim o zaman sizi yogunlugunuz bitince dvm edersiniz

Ozge hanım atlı kovalar gibi okunsun demiyorum onu da ima etmedim sadece onca isim yazılı okuyan kişi 5 - 6 yı geçmiyor bunu kasdediyorum.

Ozge hanım atlı kovalar gibi okunsun demiyorum onu da ima etmedim sadece onca isim yazılı okuyan kişi 5 - 6 yı geçmiyor bunu kasdediyorum.
Siteye girip başka konularda aktif olabilen arkadaşların günde 5 dakika ayırıp 50-100 neyse nefes vermemeleri rahatsız edici aslında

Özelinde sıkıntısı vs olanlar ayrı tabi

Evet cok uzun süredir görmediğim ama listede olan insanlar var.. Asıl kendimiz için var bu başlık düzenli okumak için var dostlar

Ben şu an iş için farklı bir ilçedeyim bu hafta inşaat kontrolü yapıyorum ve ağır grip olmama rağmen okumaya calışıyorum akşamları otelde.. Bırakmamak devamlı okumak en güzeli..

Hanimlar listemizde kendi istegiyle bir dua ara isteyen arkadaslar pasif onlara okumuyoruz zaten atlayarak gidiyoruz belli zaman ugranayanida pasif yapip liste sonuna aliyorum bgn bir arkadasta oldugu gibi 3,5 gub arali alan arkadaslarada sık sık yaziyorum arayi acmayin diye rehavete kapilan zaten toparliyor gelemeyen cikiyor veya cikartiyorum
Su andada iki uc arkadas var ara acan eger cvp donerlerse bir cozum buluruz donmezlerse onlarda pasife gecer liste uzamasin surkilasyon olsun diye 5-6 kiside geleni var olan listeye degil sonraki listeye ekliyorum
Bunun disinda 2 gunde okunsun 3gunde bitsin kurali koymadim insanlari darlamamak en bas kuralim surali sayili listelerimde bile boyleydi liste hep boyle gitti varsa bir talebiniz ekleyelim

Dua bu yaptirim yapsanda 2 gunde hadi sen git demek olmuyor insanlik hastasi olur birseyi olur ugrayamaz gonlen okuyamaz amac gonul kirmamak uyarmak kisi kendinden sorumlu ben iyiniyetimi gosteriyorum farkindasiniz birazda karsi tarafa kaliyor sizde bu listeleri yapiyor olsaniz bu noktada biraz durursunuz eminim
Aksama haber alamazsam o arkadaslarda pasife gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…